(۲۹ خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۲۶ ق.ظ)shahin_cr7 نوشته شده توسط: (28 خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۴۶ ب.ظ)shamim_s نوشته شده توسط: من رشتم آی تیه ودرباره بقیه دروس نمیتونم نظر بدم.
ولی در کل باید گفت همه دروس به موازات هم پیش بره منطقی تره چون اگر چند کتاب خونده بشه و کنار گذاشته بشه و چند کتاب دیگر خونده بشه اینطوری مطالب فراموش میشه و همینطور استرس ناشی از اینکه هنوز چند کتاب به طور کامل خونده نشده تمرکرتونو رو بهم میزنه.
موفق باشید.
به نظر شما چندتا درس به صورت موازی پیش بره بهتره؟ اگر همه درس هارو باهم بخونم که هر درس خیلی کند پیش میره.
یکی از دوستان می گفت که هرکتابی باید حداکثر تو دو،سه هفته تموم بشه.
در مورد پایگاه داده من هم تعریف مقسمی رو خیلی شنیدم.
سلام
خوب بستگی به خودتون داره که میخوایید چند روز از تابستون کل کتاب خونده بشه مثلا ۵۰ روز یا ۹۰ روز از تابستون فقط یکبار مطالب خونده بشه کاملا بستگی به خودتون داره. البته مرحله اول فقط خوندن و درک مطالب و خلاصه برداری برای همین چون تست نیست کمی سریع پیش میره .البته اگر سال قبل کنکور دادید و یکسری از درس هارو مسلط هستید زمان بیشتری به دروس سخت بدید .
اگر زمان کل تابستونو در نظر گرفتید به نظرم زیاد هم هست و راحت تمام درس ها خونده میشه اگر موازی پیش میرید و نگران نباشید.
ولی اگر زمان کمتری دارید میتونید اول دروس سخت رو و تمام دروسی که نخوندید قبلا رو بخونید بعد نصف زمان دیگه دروس مسلط و راحتتر هستن بخونید.
مثلا خیلی ها کل تابستون رو به ۴ تا ۲۵ درصد تقسیم میکنند و هر سه هفته باید ۲۵ درصد مطالب خونده بشه.
میگم کاملا به خودتو بستگی داره و برنامه رو طوری بریزید که راحتترید .من فقط نظر شخصیمو گفتم.
موفق باشید