یکی از بچههای ما امسال که سال سومیم رتبهش شد ۵ نرمافزار :دی تازه کار هم میکنه! اصلا هم از این شاگرد اولها و اینا نیست! من واقعا نمیدونم رمز موفقیتش چیه! چون واقعا همینجوری رفت سر کنکور!
من چون خوابگاهیم وقتی میآم خونه فکر میکنم دیگه باید استراحت کنم!! واسه همین دیگه خونه واسهم محل درس خوندن حساب نمیشه و تیرماه که خونهام باید حتما برم کتابخونه
ولی بعدش دیگه میرم خوابگاه دوباره و احتمالا بهتر باشه برام! ولی واقعا تو کتابخونه درسخ وندن هم توانایی میخواد هااااا
من هم قصد دارم اینترنت رو فقط بذارم برای آخر شبها! آخه خیلی وقتم رو تلف میکنه...
یه سوال دیگه هم من داشتم! اینکه باید مثل کنکور کارشناسی همهی درسها رو با هم پیش ببریم یا میشه اول چند تا درس رو که بیشتر توشون ضعف داریم توی تابستون بخونیم و بقیه رو بذاریم برای بعد از مهر؟
(۱۳ خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۱۶ ق.ظ)zahra.s نوشته شده توسط: (13 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۰۸ ق.ظ)Mahsash نوشته شده توسط: دوباره سلام بچهها
من یه سوالی دارم. اون هم اینکه ریاضی مهندسی رو در اولویت درس خوندنم قرار بدم یا نه؟ (برای کنکور هوش مصنوعی) یعنی جزئ دروسی باشه که میخوام تو تابستون بخونم یا نه؟
به خصوص اینکه تابستان کارآموزی دارم و وقتم کم هست...
همچنین درس مدار که اکثر کامپیوتریها توش ضعف دارند رو تابستان بخونم یا بذارم در اولویتهای آخر؟
باز هم ضمن اینکه در طول سال تحصیلی حداقل باید ۱۶ واحد بردارم(ترم هفت).
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
باتوجه به کم بودن وقتم قصد دارم درس خوندن رو از تیرماه شروع کنم. البته فعلا خوندن زبان رو با خوندن لغات ۵۰۴ شروع کردم...
سلام
اتفاقاً منم یه وضعیتی مشابه تو دارم , با این تفاوت که کاراموزی ندارم و فارغ التحصیلم،
اما سوالت:
بنظرم هم ریاضیات مهندسی و هم مدار باید تو اولویت باشه یعنی من که گذاشتمش تو اولویت و مدار رو هم تازه استارت زدم
این ۲تا درسو اگه تابستون نخونی دیگه خوندنش تو پاییز واقعاً مشکله
ببخشید دقیقا کجای شرایط شما شبیه مال من بود؟!:دی آخه اصل مسئلهی من فارغالتحصیل نبودنم و کارآموزی داشتنمه خب!