(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۵ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: سلام ، واقعا تبریک می گم بهت زحمت کشیدی به حقت رسیدی فقط خواهش می کنم اگه امکانش هست نوع درس خوندان و منابع مطالعاتی خودتونو معرفی کنید و ما استفاده کنیم . دیگه مشاوری بهتر از شما نمی تونه باشه ....
باز هم بهتون تبریک می گم ......
سلام دوستان
منابع رو داخل همین تاپیک معرفی کردم
نوع درس خوندم هم اول کتاب های کنکوری رو مطالعه می کردم بعد در صورت نیاز کتاب های مرجع رو برای بعضی جاها و بخش هایی که تو کتاب های کنکور نبود می خوندم ، این رو هم بگم که مهم تر از خوندن ، مرور کردن و حل تست هست.
برای زمانبندی هم سعی می کردم با آزمون های آزمایشی هماهنگ باشم.
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۳۶ ق.ظ)atenaa نوشته شده توسط: میشه ی لطفی کنین بگبن دروس مشترک و هرکدوم و چندتاش رو درست زدین؟
واسه گسسته ۴جلد گریمالدی رو خوندین؟
هوش طارمیان کتابیه که پارسه تازه چاپ کرده بود پارسال؟
و با کتاب حقیقت و راس چندتا شبکه زدید؟؟؟؟
تا جایی که یادمه اینطوری زدم
گسسته ۴ تا درست
ساختمان ۴ تا درست ۱ غلط
الگوریتم ۲ تا درست ۲ تا غلط
نرم افزار ۳ تا درست
شبکه ۳ تا درست
۲ تا سوال هم (یک سوال گسسته و یک سوال نرم) رو با اینکه درست زدم شک کردم و وارد نکردم ، الگوریتم هم واقعا بی دقتی خودم بود ۲ تا غلط زدم ( باور کنید استرس بود و گر نه الگوریتم رو واقعا مسلط بودم)
گسسته بله ۳ جلد اول رو خوندم ، از جلد ۴ نمی آد. البته کلا امسال از گریمالدی سوال نیومده بود و جزوه دکتر سیدجوادی کفایت می کرد.
هوش هم بله چاپ اولش بود
شبکه هم ۳ تا درست زدم غلط هم نزدم.
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۵۴ ب.ظ)abji22 نوشته شده توسط: واقعا درصدا رو دیدم دهنم باز موند عاااااااالیه درصدا از رتبه ۳ و ۴هم ک
اگه تونستی تو تایپیکی که همین قسمت بازکردم منابعی که خوندی رواونجا بنویس
مرسی
ممنون دوست عزیز
منابع رو اینجا عرض کردم ولی اوجا هم می نویسم.
موفق باشید.