(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۳۰ ق.ظ)masume_ml نوشته شده توسط: (22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۵۰ ق.ظ)ata_it88 نوشته شده توسط: (22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۵۳ ق.ظ)neda.h نوشته شده توسط: بچه ها!
من یه سوال دارم!
هیچی غیر طبیعی نیس؟؟ همه چی روبراهه؟!عادیه؟!
این رتبه ها عجیب نیستن؟!
امسال رتبه ها با توجه به درصدا مث هرسال بود؟؟؟!
رتبه های امسال با توجه به سالای قبل قابل پیش بینی بودن؟؟؟!
با سلام
اقایون و خانم های عزیز بی تعارف من میخوام بدبین باشم به همه چیزٰاخ شما خودتون یه مقایسه کنید این درصدهارو با درصدهای پارسال چقدر منطقیه؟اصلا مگه میشه اینقدردرصدهابیاد بالا؟من میخوام شایعات رو در مورد لو رفتن سوالات ای تی باور کنم به نظرم این درصدها غیرطبیعیه
اونم با این دروس مشترک سخت ،که از هر سالی سخت تر بود خیلی عجیبه من یکی که نمیگذرم
من یه دوستی دارم میگفت دوست قبل ارشد گفته بود سوالای ای تی رو داره و میگفت من حرفشو باور میکنم چون دروغگو نبوده.خدایش این انصافه؟نمیشه اعتراضی چیزی کرد
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۴ ق.ظ)mndn نوشته شده توسط: (22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۱ ق.ظ)neda.h نوشته شده توسط: دقیقا منم میخوام بدبین باشم
پارسال دوستان مانشتی گفتن رتبم بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ میشه و دقیقا هم شد
یعنی رو هوا حرف نزدن!
امسال همه با تأکید نظرشون این بود زیر صد میشم
نظر خودمم طبق روند سالای قبل همین بود
میشه حساب کرد چه حالی داشتم وقتی منتظر خوندن رتبه ۲رقمی بودمو با ۳۵۳ مواجه شدم
فقط سوالم اینه: امسال چی شده که حساب کتاب هیشکی درباره رتبه درست از آب در نیومد؟؟؟؟؟!!!
درصدای بچه ها رو تو مانشت میدیدم، درصدای آنچنانی توشون نبود، بجز چند نفر که معلوم بود تک رقمی میشن
مشت نمونه خروار است!! مگه نه؟!!
حالا سوال من اینه که اون ۳۵۲ نفر قبلی من چجور درصدایی داشتن؟!
تاحالا کجا بودن که صداشون درنیومده؟!
چجور امسال درصدا انقد بالا بوده که درصدایی که براش زیر صد تخمین میزنن میشه ۳۵۰؟؟؟؟؟!!
بچه ها من اشتباه میکنم؟!
اگه اشتباه میکنم بهم بگین شاید آروم شم!
پارسال شبانه ارومیه آوردم نرفتم که امسال برم تهران
الان همون شبانه هم نمیارم!
چجور میشه کنار اومد!!؟؟
به نظر منم شما درست میگید ، من روی درصدهای پارسال رتبم بین ۲۰۰ تا ۲۵۰ حساب می کردم
ولی رتبم شد ۳۹۲ ، میانگینم هم با کسی که پارسال رتبش شد ۲۳۰ مثل همه ، نمیدونم شاید امسال سوالات آسون تر بوده
بچه ها بهتر زدن ،،،،،،،
کاری نمیشه کرد
من یاد شایعه فروخته شدن سوالت افتادمٰاخه مگه چقدر میشه درصدا تو یه سال بیاد بالا؟
من یه دوستی دارم میگفت دوست قبل ارشد گفته بود سوالای ای تی رو داره و میگفت من حرفشو باور میکنم چون دروغگو نبوده.خدایش این انصافه؟نمیشه اعتراضی چیزی کرد
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۲ ق.ظ)IT93 نوشته شده توسط: دوستان میدونم وضعیت خوبی نیست . اوضاع خودم از همه بدتره. میگی نه نگاه کن :
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
میدنم اونطور که انتظار داشتیم نشد . مخصوصا مشترک ها.
ولیییییییی
مواظب حرفامون باشیم ...
ترس واسه چی؟الان بهم ظلمی بشه و ساکت باشم که ۴ روز دیگه همه بلا سرم میارن و باید سکوت کنم