(۲۶ اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۵۲ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (26 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۴۵ ق.ظ)پوونه نوشته شده توسط: درسته. ما تو درس هوش مصنوعیمون با ناظر و بدون ناظر خونده بودیم اما تو بحث استنتاج با supervised-unsupervised , semi-supervised سر وکار داریم. البته من واقعا اطلاعات خاصی ندارم چون هنوز سوادم چندان به این حوزه قد نمیده و هنوز خیلی مونده تا ارشد و تخصص و سخنوری
پس به نظر شما منظور از semi-supervised میتونه چی باشه؟ اتفاقا همین الان داشتم الگوریتم های این متد رو تو نت سرچ میکردم. واقعا ممنون میشم اگر کمکم کنید که دنبال اطلاعات غلط نرم.
با ناظر ترجمه supervised هست و بدون ناظر ترجمه unsupervised هست و ترجمه semi-supervised نمیدونم چی هست.
درسته ترجمه اش همینه.
یادم افتاد از اطلاح با مربی، بدون مربی و نیمه مربی کی استفاده کرده و از کجا یاد گرفتم افتاده تو دهنم:دی
اقای میرروشندل تو مقاله «استنتاج با مربی به کمک الگوریتم ویتربی» یه توضیح مختصری دادن تو مقدمه در مورد همین روش ها که این ترجمه رو به کار بردند.
(۲۶ اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۵۷ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: یه اسلایدی هست اینجا:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
که اگه درست یادم باشه اسلاید خوبی بود.
اینا عااااالیه عاااالی.
متشکرم جناب بلک.
الان یک اسلایدی رو دانلود کردم جالب بود.
+ به یک تنکس نمیشد بسنده کرد و باید نقل قول میگرفتم تشکر میکردم:دی
به قول ارشمیدش اوره کا اوره کا:دی
تعریف semi-supervisedرو یافتم بدون هیچ دخل و تصرفی و ترجمه ای میذارم:
A third class of language learning methods,called semi-supervised learning , is halfway between supervised and unsupervised learning.semisupervised laerning methods use available unstructed data to improve supervised learning tasks when the structed data scarce or expensive.
بعد اومده گفته تو مقاله خودشون منظورشون از این متد:
which combine unstructed linguistic data with small structed training sets.
این مقاله D'Ulizia هستش و در مورد اینا توضیح میده. اسم مقاله یادم نیست الان و بین فایل ها پیداش هم نمیکنم چون قسمت های مهمش رو یادداشت کردم تو دفترم عینا همون رو هم تایپ کردم. اگر اصل مقاله رو خواستید زحمت سرچ با خودتون. : )
+ فایل ویدیویی رو هم دیدم. جالب بود. متشکرم جناب دلشکسته : )
+ و متشکرم جناب بلک برای اسلاید ها و راهنماییاتون. : )