(۰۶ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۰۲ ق.ظ)nasim** نوشته شده توسط: (05 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۴۱ ب.ظ)saho نوشته شده توسط: یه راهنمایی کوچیک واسه حدود رتبه.
میانگینتونو حساب کنید
(زبان *۱+مشترک*۴+تخصصی*۲+معماری*۱)تقسیم بر۸ (مدیریت زدین مدیذیت بجامعماری)
حالا کارنامه های سال پیشم که هست میانگین چندتاشونوحساب کنین وبا میانگینه خودتون مقایسه کنین.
واسه راهنمایی:میانگین خودم پارسال حدود۲۵/۵رتبه ۲۳۳شبکه.(معدل موثر۱۷/۲۲)معدلم تومیانگینای نزدیک بهم خیلی تاثیر داره.
البته همتون میدونین
خواستم یبار دیگه بگم .
ایشا... همتون موفق باشین
(اگه اشتباه میگمم هم دوسان تصحیح کنن)
مگه زبان ضریب دو نیست؟؟؟ پس تقسیم بر ۹ میشه دیگه؟
تااونجاییکه من میدونم ضریب یک بود.
(۰۶ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۲۸ ق.ظ)sonia1990 نوشته شده توسط: (06 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۰۲ ق.ظ)nasim** نوشته شده توسط: (05 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۴۱ ب.ظ)saho نوشته شده توسط: یه راهنمایی کوچیک واسه حدود رتبه.
میانگینتونو حساب کنید
حالا کارنامه های سال پیشم که هست میانگین چندتاشونوحساب کنین وبا میانگینه خودتون مقایسه کنین.
واسه راهنمایی:میانگین خودم پارسال حدود۲۵/۵رتبه ۲۳۳شبکه.(معدل موثر۱۷/۲۲)معدلم تومیانگینای نزدیک بهم خیلی تاثیر داره.
البته همتون میدونین
خواستم یبار دیگه بگم .
ایشا... همتون موفق باشین
زبان ضریب یک هست.
منم اینجوری میانگین گرفتم تخمین زدم رتبه ام رو اما اشتباه هست چون تراز مهمه.....مثلا میانگین من بد نیس در مقایسه با پارسال باید قبول بشم اما درصد دروس تخصصیم که امسال همه ترکوندن(بالای ۵۰) خیلی خوب نشده
مفهموم تراز یعنی اینکه شما نسبت به بقیه چه عملکردی داشتین.
این روش هم یه حدود بهتون میده
مثلا برای من پارسال تخمین زدن ۱۸۰تا۲۴۰ که درست یود.
لزوما واسه همه دزست در نمیاد اما از هیچی بهتره
(۰۶ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۰۸ ق.ظ)khalilparvar نوشته شده توسط: با عرض شرمندگی زیاااااد..
یکی از دوستای من درصداش این مدلیه ..
ولی من نظری نداشتم بهش گم. به نظرتون میتونه به دولتی روزانه امیدوار باشه؟
زبان : ۰ % !!!
دروس مشترک : ۲۳%
مدیریت : ۶۰%
تخصصی : ۴۹ %
میتونه به دولتی امیدوار باشه؟؟؟
(۰۶ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۰۲ ق.ظ)nasim** نوشته شده توسط: (05 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۴۱ ب.ظ)saho نوشته شده توسط: یه راهنمایی کوچیک واسه حدود رتبه.
میانگینتونو حساب کنید
البته همتون میدونین
خواستم یبار دیگه بگم .
ایشا... همتون موفق باشین
میانگینای پارسالو چطور میتونم پیدا کنم؟؟ از کجا بدونم پارسال میانگین کی چند بوده؟ و تهش چی شده؟
همش تو تاپیک کارنامه ارشد موجوده