(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۲۰ ب.ظ)hamidsho نوشته شده توسط: سلام بچه من کنکور ایتی دادم از شیرازماین سوالات که اعلام میکنم اشتباه هست خواهشا اون هایی که میتونن پیگیری کنند حتما پیگیری کنند که به ضررمون تموم میشه
سوال ۲۱ زبان میشه SOURCE OF NEWS ولی به اشتباه گزینه ۴ انتخا شده است
سوال۳۲ گسسته عبارت اول اشتباه هست که طراح آن را درست در ظر گرفته میشه دلتا به اضافه یک
سوال ۴۲ ساختمان داده صد در صد اشتباه تعداد را ۳تا انتخاب کرده و ۰ میشود
سوال ۴۸ ساختمان داده همه گزینه ها رد میشود
سوال ۴۹ نرم افزار گزینه نمونه برداری گزینه صحیح تر است.
سوال ۶۱ مدیریت گزینه غلط رو انتخا کرده
سوال ۷۰ مدیریت تو اکثر سایت ها گزینه ۲ مشود دفترچه D
سوال ۷۱ مدیریت که همه گزینه ها غلط است
سوال ۷۲ مدیریت تمامی گزینه ها رد میشود.
سوال۸۰ پایگاه داده که گزینه ۱ دفترچه D انتخاب کرده خوب طراح محترم تو SELECT باید PID باشد چون درون GROUP BY امده
سوال ۹۰ سیستم عامل صورت سوال ناقص هست و دکتر حقیقت درون پاسخ پارسه علت ان را نوشته
سوال ۹۶ معماری هم اشتباه گزینه اشتباه انتخاب شده است
سوال ۱۰۵ معماری هم گزینه یک هم صحیح هست و دو گزینه صحیح دارد
بچه ها پیگیری کنید وگرنه بدبخخخخخخخخخخخخخختیم
بجه ها کلید خیلی ایراد داره بچه ها کوتاهی نکنیم بیاین همه اعتراضات لازم رو انجام بدیم. حقمونو بگیریم. من مطابق دفترچه A یعنی همونی که سازمان سنجش گذاشته با نظر این دوستمون موافقم در سوالات:
۴۲ که گزینه ۱ که یعنی جواب صفر درسته
۴۵ که گزینه ۱ درسته ضرب اعداد صحیح بزرگ هستش که میشه گزینه ۱
سوال ۴۸ که گزینه ها رد میشن
۴۹ گزینه افزایشی غلطه، نمونه برداری درسته چرا که در افزایشی وقتی است که رقابت و سرعت مطرح باشه اما نمونه برداری برای وقتیست که بخواهیم به نیازها پی ببریم
۶۱ طبق مبانی مدیریت رابینز گزینه ۲ درسته طبق صفحه ۸۰ مبانی مدیریت رابینز پایین صفحه
۷۰ همون گزینه ۱ که سازمان پاسخ داده درسته (راجع به تست ۷۰ دفترچه A دارم میگم ) طبق مدیریت رابینز صفحه ۱۹ وسط صفحه
۷۱ گزینه ۴ درسته باز هم طبق صفحه ۱۹ مبانی مدیریت رابینز. البته خودم این تستو شک داشتم نزدم.
۷۲ پاسخ سازمان صحیح است عینا در رابینز مطرح شده
۸۰ پایگاه دقیقا گزینه ۱ رد میشه چون دقیقا همون جور که دوستمون گقتن تو SELECT باید PID باشد چون درون GROUP BY اومده
(۰۳ اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۱۱ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: (03 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۳۱ ب.ظ)sixsixsix نوشته شده توسط: (03 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۲۴ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: (03 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۲۰ ب.ظ)sixsixsix نوشته شده توسط: (03 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۱۷ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: من دقیقا دنباله همچین گزینه ای هستم ولی پیداش نمیکنم همه جور گزینه ای است غیر از اینکه کلید اشتباهه
منم دقیقا الان که گفتید متوجه شدم،واقعا بعضی ها نابغه اند. اسمشون رو نمیارم
میشه بگید کدوم سوال اشتباهه؟؟؟؟
سوال ۴۵ دفترچه a طراحی الگوریتم که طراح بهتریم حالت رو خواسته این سوال تو clrs با نام جمع اعداد بزرگ اومده که اونجا گفته حالت متوسط n^2 هست ولی حالت خوبش n^log3
تو دفترچه اومده بهترین حالتش چنده ولی کلید سازمان سنجش n^2 رو زده
منم مثل شما انتخاب کردم ولی اساتیدم گفتند که چون گفته شده مقادیر A , B به صورت بازگشتی حساب میشه،میشه n^2
خوب به صورت بازگشتی تو بهترین حالت میشه N^log3
متنی که فرستادم
سلام و خسته نباشید
در رابطه با سوال شماره ۴۵ طراحی الگوریتم که این سوال در کتاب کرمن (clrs) با نام جمع اعداد بزرگ آمده است. در انتهای سوال طراح محترم تاکید کردند بهترین گزینه را انتخاب کنید که بدیهی است در حالت معمولی از مرتبه n^2 است
ولی در بهترین حالت میتوانیم یک مثلا R تعریف کنیم و r را برابر با
r=a0 a1+b0 b1
بگیریم و برای عمل داخل پرانتز که (a1b0+b1a0) ما P=a0b0
و Q=a1b1 قرار دهیم و در این صورت جای پرانتز میگذاریم R-P-Q
در اینصورت ما ۳ ضرب درایم و به رابطه t(n)=3T(n/2)+n میرسیم که مرتبه اش میشود N^log3
دقت کنید طراح صراحتا در انتهای سوال مطرح کرده که در بهترین حالت
از صبر و تحمل شما متشکرم
دقیقا منم با نظرتون موافقم آخه ضرب اعداد صحیح بزرگ در حالت خوب میشه N^log3 . بچه ها تورو خدا دست به دست هم بیایید پیگیری کنیم اگرنه اینجوری این همه درس نمیخوندیمو شانسی میزدیم بهتر از این میشد.
بجه ها کلید خیلی ایراد داره بچه ها کوتاهی نکنیم بیاین همه اعتراضات لازم رو انجام بدیم. حقمونو بگیریم. من مطابق دفترچه A یعنی همونی که سازمان سنجش گذاشته با نظر این دوستمون موافقم در سوالات:
۲۱ جواب کلید غلطه و اگر هر چیزی باشه پر واضحه که اصلا موضوع با گزینه ۴ مرتبط نیست . به کی بگیم اخه خدایاااااااااااااا
۴۲ که گزینه ۱ که یعنی جواب صفر درسته
۴۵ که گزینه ۱ درسته ضرب اعداد صحیح بزرگ هستش که میشه گزینه ۱
سوال ۴۸ که گزینه ها رد میشن
۴۹ گزینه افزایشی غلطه، نمونه برداری درسته چرا که در افزایشی وقتی است که رقابت و سرعت مطرح باشه اما نمونه برداری برای وقتیست که بخواهیم به نیازها پی ببریم
۶۱ طبق مبانی مدیریت رابینز گزینه ۲ درسته طبق صفحه ۸۰ مبانی مدیریت رابینز پایین صفحه
۷۰ همون گزینه ۱ که سازمان پاسخ داده درسته (راجع به تست ۷۰ دفترچه A دارم میگم ) طبق مدیریت رابینز صفحه ۱۹ وسط صفحه
۷۱ گزینه ۴ درسته باز هم طبق صفحه ۱۹ مبانی مدیریت رابینز. البته خودم این تستو شک داشتم نزدم.
۷۲ پاسخ سازمان صحیح است عینا در رابینز مطرح شده
۸۰ پایگاه دقیقا گزینه ۱ رد میشه چون دقیقا همون جور که دوستمون گقتن تو SELECT باید PID باشد چون درون GROUP BY اومده
۸۲ گزینه ۳ درسته گزینه ۲ کمی ایراد داره. دوستان بیاید نظراتتونو بگید. این کلید ایراداتش زیادههه بچه ها کجایین
--------------------------------------------------------------------------------
(۰۳ اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۱۱ ب.ظ)