(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۳۹ ب.ظ)farzad67 نوشته شده توسط: پست ها شبیه وصیت نامه شده!!!!!!!!!!!!!
آقا نصف شبی پوکیدم از خنده
))))
سلام بچه ها
حدود ۲ ساعتی هس که از فرط بیکاری دارم ارسالای شما رو می خونم . به همتون حق میدم هم بد و بیرا بگین به سنجش هم استرس داشته باشید هم ... فقط می خوام بگم امیدتون رو از دست ندید و دست از تلاش بر ندارید تا به هدفتون برسید ...
واسه اینکه فازتون هم عوض بشه یه داستان واستون تعریف می کنم
من ورودی ۸۶ دانشگاه بودم و سال ۹۰ واسه ارشد شرکت کردم و همون سال هم شریف قبول شدم ... تا اینجا همه چی عالی :دی
اما ترم ۳ شریف که بودم ( میشه دی پارسال ) از دانشگاه انصراف دادم ( به خاطر یه سری دلیل که می دونم هیچکدومش واستون منطقی نیس ...) و بازم به خاطر یه سری دلیل امسال شرکت کردم دوباره ( بعد از اینکه نزدیک ۲ سال از درسای کارشناسی دور بودم). دوباره خوندن واسه من خیلی سخت بود ( حتی سخت تر از کسی که واسه بار سوم می خونه !) چون من قبول شده بودم ,شریف هم قبول شده بودم اما ... اما دوباره خوندم ...
اینا رو گفتم واسه اینکه بگم امید و زمان خیلی ازمشکلات رو حل می کنه ... الانم شاید تو دلتون می گید من خیلی دیوونه بود که اینکارو کردم :دی اما هرکی دلیلی واسه کاراش داره و منم اون موقع واسه انصراف دلیل داشتم و الان هم واسه ادامه دلیل ...
ایشاالله به هرچی که صلاحتونه ( تاکید می کنم,صلاحتونه ... ) برسید