بعضی سوالا اشتباه حل کردی
اولیش که اون سوال منبع است که هر دوتامون اشتباه کردیم
وقتی هر بار[tex]\frac{1}{k}[/tex] برداشته بشه چقدر می مونه؟[tex]\frac{(k-1)}{k}[/tex]
سوال بعدی که می تونه غلط باشه گرفتن ارتفاع ریشه برابر ۱ چون تا اونجا که من یادمه صفر می گرفتن(بستگی داره به نظر طراح)
سوال بعدی سوال آخر نظریه است اگر عددی رقم آخرش صفر باشه گزینه ای که انتخاب کردی جواب نمی ده
درمورد حداقل گیت های منطقی
ما به [tex]I_0[/tex] صفر به [tex]I_1[/tex] [tex]t'[/tex] و به اون دوتای دیگه یک میدیم پس یکی احتیاج است
سوال ۶۱ باید سخت افزاری باشی تا بتونی حلش کنی(البته مقاومت رو مفهومی فهمیده باشین می تونین )
وقتی بافر به حالت بایاس می رود ما در خروجی vdd داریم(یعنی یک) که با اضافه کردن این میرسیم به گزینه [tex]a' b' c[/tex]
سوال ۶۶ من هم عین تو زدم ولی احتمال اینکه هر دوتامون اشتباه کرده باشیم زیاده
سوال ۷۱ اولش باهات هم نظر بودم ولی به این نکته توجه کن که درخواست یا آزاد کردن منبع در واحد زمان یکی است ممکنه در این واحد زمان درخواست بده و نگه دارد و در واحد زمان بعدی باز درخواست دهد چون این نگهداری است که موجب بن بست میشه نه درخواست
سوال ۷۲ در مورد این سوال یادمه اول همون pd بدست آوردم ولی
توجه نکردی که اون نیمه ی ای که تغییر یافتن رو یه بار در گزینه ی یک و یه بار در گزینه ی ۲ حساب کردی
گفته شده که نصفش مشکل ندارن پس [tex]\frac{1}{2}pd[/tex]+ نصف دیگه اش که تغییر کرده [tex]\frac{1}{2}\ast2pd[/tex] که در مجموع میشه [tex]\frac{3}{2}pd[/tex] پس حالا که سرعت دو برابر میشه داریم[tex]\frac{1}{2}\ast\frac{3}{2}pd=\frac{3}{4}pd[/tex]
سوالای سیستم عامل رو دوبار بررسی کردم چون حس کردم الکی الکی آسونه
(۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۱۸ ق.ظ)AI. نوشته شده توسط: مسعود جان مرسی بابت حل سوال ها
راستی، سوال ۵۲ ساختمان داده/ تابع درهم سازی
اینجوری هم میشه دید :
۱۰ تا خانه داریم توی آرایه. در حالت عادی، بدون در نظر گرفتن تابع درهم سازی، احتمال قرار گرفتن دو عدد در یک خانه میشه یک دهم!
حالا با تابع درهم سازی، حداقل همان یک دهم می شود و کمتر نیست،
اما می تواند دو دهم هم بشود، زیرا تابع در هم ساز داده شده، کاملا" یکنواخت نیست،(با چند تا جایگذاری عدد مشخص می شود.)
و در نتیجه احتمال قرار گیری در هر خانه بیشتر از یک دهم می شود که من با این استدلال دو دهم زدم.
تابع داده شده یکنواختهچون برگرفته شده از یکی از دو روش ایجاد آرایه ی تصادفیه که clrs گفته
کسی سوالای تخصصی هوش رو حل نمی کنه؟
اونا خیلی سرنوشت ساز هستن