۰
subtitle
ارسال: #۱

مقایسه ماشین های تورینگ
میشه بگین چرا این عبارت نادرسته؟
اگر در ماشین تورینگ این محدودیت گذاشته شود که امکان نوشتن در هر کجای نوار بجز محدوده رشته ورودی وجود داشته باشد آن گاه قدرت این ماشین تورینگ با ماشین تورینگ استاندارد برابر است.
اگر در ماشین تورینگ این محدودیت گذاشته شود که امکان نوشتن در هر کجای نوار بجز محدوده رشته ورودی وجود داشته باشد آن گاه قدرت این ماشین تورینگ با ماشین تورینگ استاندارد برابر است.
۰
ارسال: #۲

RE: مقایسه ماشین های تورینگ
(۱۳ دى ۱۳۹۲ ۱۱:۴۸ ب.ظ)سودابه م نوشته شده توسط: میشه بگین چرا این عبارت نادرسته؟ماشین با این ویژگی برای زبان های مستقل از متن به کار میره و فقط توانایی شناسایی اونا رو داره. در واقع مانند PDA میشه.
۰
ارسال: #۳

سلام. شما میتونید با این ماشین رشته WW^R یا WW رو تشخیص بدید؟
ارسال: #۴

۰
ارسال: #۵

این پاسخ چه اشکالی دارد (احتمالا غلط باشد ولی دوست دارم توجیه نادرستی آن را بدانم) ؟
ابتدا رشته ورودی را به طور کامل خوانده و در محلی جدید کپی می کنیم و عملیات را در آن نقطه انجام می دهیم. در این صورت یک ماشین تورینگ داریم که حداقل از یک طرف دارای نواری است که تا بی نهایت پیش می رود و فکر می کنم با ماشین تورینگ استاندارد از نظر قدرت یکسان باشند.
ابتدا رشته ورودی را به طور کامل خوانده و در محلی جدید کپی می کنیم و عملیات را در آن نقطه انجام می دهیم. در این صورت یک ماشین تورینگ داریم که حداقل از یک طرف دارای نواری است که تا بی نهایت پیش می رود و فکر می کنم با ماشین تورینگ استاندارد از نظر قدرت یکسان باشند.
ارسال: #۶

(۱۴ دى ۱۳۹۲ ۰۳:۴۷ ق.ظ)Morris نوشته شده توسط: این پاسخ چه اشکالی دارد (احتمالا غلط باشد ولی دوست دارم توجیه نادرستی آن را بدانم) ؟
چطور میتونید رشته رو جای دیگه کپی کنید؟ در هر مرحله فقط میتونید یه سمبل رو بخونید و جای ذیگه بنویسید. در مراحل بعد علامتی روی رشته ورودی نداریم که بدونیم تا کجا رو انتقال دادیم. نمیتونیم مکان قبلی رو پیدا کنیم.
ارسال: #۷

(۱۴ دى ۱۳۹۲ ۰۱:۲۲ ب.ظ)Jooybari نوشته شده توسط:(14 دى ۱۳۹۲ ۰۳:۴۷ ق.ظ)Morris نوشته شده توسط: این پاسخ چه اشکالی دارد (احتمالا غلط باشد ولی دوست دارم توجیه نادرستی آن را بدانم) ؟
چطور میتونید رشته رو جای دیگه کپی کنید؟ در هر مرحله فقط میتونید یه سمبل رو بخونید و جای ذیگه بنویسید. در مراحل بعد علامتی روی رشته ورودی نداریم که بدونیم تا کجا رو انتقال دادیم. نمیتونیم مکان قبلی رو پیدا کنیم.
بله جق با شماست !
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close