۰
subtitle
ارسال: #۱

مجموعه ماشین تورینگ
سلام
کسی میتونه این سوال رو حل کنه
چیزی که خودم فهمیدم این بود که تمام این Mهایی که گفته همشون بازگشتی هستند چون روی w توقف میکنه
و چون گفته مجموعه Mها پس زبان L بازگشتی شماراست و خودم گزینه ۱ را تا اینجاش تشخیص دادم
ولی نمیدونم این مجموعه بازگشتی میشه یا نه که یه گزینه دیگه صحیح باشه
کسی میتونه این سوال رو حل کنه
چیزی که خودم فهمیدم این بود که تمام این Mهایی که گفته همشون بازگشتی هستند چون روی w توقف میکنه
و چون گفته مجموعه Mها پس زبان L بازگشتی شماراست و خودم گزینه ۱ را تا اینجاش تشخیص دادم
ولی نمیدونم این مجموعه بازگشتی میشه یا نه که یه گزینه دیگه صحیح باشه
-۱
ارسال: #۲

RE: مجموعه ماشین تورینگ
به نظر من میشه گزینه ۲، این دقیقا تعریف همون زبانهای recursive هستش. اول چون توی صورت سوال گفته که ماشین روی رشته متوقف میشه بس میشه زبان recursive و از طرفی اگه زبانی هم [tex]L \in RE \ \ \ \bar{L}\in RE[/tex] این شرایط رو داشته باشه اون زبان recursive هستش. البته فکر کنم.
ارسال: #۳

(۰۷ دى ۱۳۹۲ ۱۲:۴۲ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: به نظر من میشه گزینه ۲، این دقیقا تعریف همون زبانهای recursive هستش. اول چون توی صورت سوال گفته که ماشین روی رشته متوقف میشه بس میشه زبان recursive و از طرفی اگه زبانی هم [tex]L \in RE \ \ \ \bar{L}\in RE[/tex] این شرایط رو داشته باشه اون زبان recursive هستش. البته فکر کنم.یه نکته رو نمیدونم توجه کردی یا نه. گفته مجموعه زوج های M
یعنی زبان L شامل یه مشت ماشین تصمیم پذیر باشه
با این اوصاف بازم بازگشتی هست یا نه ؟ گیر من سر همین مجموعه بودن این زبانه
ارسال: #۴

(۰۷ دى ۱۳۹۲ ۰۱:۰۶ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط:(07 دى ۱۳۹۲ ۱۲:۴۲ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: به نظر من میشه گزینه ۲، این دقیقا تعریف همون زبانهای recursive هستش. اول چون توی صورت سوال گفته که ماشین روی رشته متوقف میشه بس میشه زبان recursive و از طرفی اگه زبانی هم [tex]L \in RE \ \ \ \bar{L}\in RE[/tex] این شرایط رو داشته باشه اون زبان recursive هستش. البته فکر کنم.یه نکته رو نمیدونم توجه کردی یا نه. گفته مجموعه زوج های M
یعنی زبان L شامل یه مشت ماشین تصمیم پذیر باشه
با این اوصاف بازم بازگشتی هست یا نه ؟ گیر من سر همین مجموعه بودن این زبانه
گزینه درست چی هست؟
ارسال: #۵

(۰۷ دى ۱۳۹۲ ۰۱:۱۱ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: گزینه درست چی هست؟روم به دیوار ، خودمم نمیدونم
اینو تو یکی از تاپیک های نظریه دیدم که یکی گذاشته بود تا یه سوال دیگه رو درک کنه
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close