(۲۳ مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۵ ق.ظ)mostafa122 نوشته شده توسط: واسه مبحث زمانبدی اگه میتونی در کنار کتاب کنکوری که داری یه نگاه به سیتم عامل استالینگز بنداز
(۲۳ مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۱۰ ق.ظ)abji22 نوشته شده توسط: من سیستمو دارم از پوران میخونم همه چیش خوبه ک،جاهاییم که متوجه نمیشم استالینگز خیلی خوبه،من تقریبا سیستمو خوب فهمیدم سوالی داشتی بگو
ازپوران که میخونم همون خلاصه استالینگز پس نباید بقیه کتابا هم زیاد پیچونده باشن
من زمانبندی رو از استالینگز خوندم کتابای کنکوری شدیدا خلاصش کردن،سوالی داشتی بپرس
(۲۳ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۴۴ ق.ظ)AMMehr نوشته شده توسط: سیستم همون بحث زمانبندی رو من حقیقت رو که خوندم دیدم اصلا نمودار نداره و هیچیه! واسه همین استالینگز رو یه نگاهی کردم که فهمیدمش! البته استالینگز FeedBack ها یه جوری بد گفته که حتی من موقع دانشگاه هم با این تیکش مشکل داشتم ولی بجاش حقیقت این قسمت رو جبران کرد در کل استالینگز رو کنارتون داشته باشید بد نیست!
سلام ممنونم از راهنمایی خوبتون
استالینگز هم دارم
سبک سوالات سیستم عامل کنکور بیشتر مسئله است مخصوصا سال ۹۱ که ۵ مسئله داده هر صفحه ۱ سوال!!
حقیقت از زمانبندی هیچی مسئله نگفته ولی در کل بیانش خوبه و مفهومی
مقسمی هم خیلی راحت و خوب گفته اما به یه مباحثی میرسم که مشکل پیش میاد میبینم مقسمی یکسره جواب آخر رو گفته برای حل که مراجعه میکنم به پوران متوجه میشم ۱۸۰ درجه اختلاف فاز دارند باهم
البته باید جوابای سوالات را با سنجش مقایسه کرد و بعد دید که کدوم درست میگن
هر چند کنکور هم تستهاش غلط داره!
اگه فرصت بشه همون پوران رو میخونم