(۰۵ مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۲۰ ب.ظ)aylar320 نوشته شده توسط: خیلی ازتون برا وقتی که گذاشتین و پاسخ کاملتون ممنونم
راستش چون نتونستم از از جایی از جواب بگیرم،فعلا ثبت نام کردم و انتخاب واحد هم کردم،خانواده خیلی اصرار دارن که ادامه بدم،با هزینه اش هم هر چند به سختی ولی میتونم باهاش کنار بیام،مشکل اصلیم در مورد اعتبار مدرکش برای ادامه تحصیله،که اونم نظر افراد مختلف درباره ائن متفاوته،اکثر افرادی که خودشون مجازی خوندن،درباره اون نظر مثبتی دارن،میگن خیلی سخت گرفته میشه و سطح علمیش بالاست،ولی بقیه نظر دیگه ای دارن،یه عده هم میگن برا دکتری تو مصاحبه با مدرک بدون پایان نامه مشکل دارن...
بنده هم متاهل هستم و هم شاغل،به خاطر همین خیلیا میگن از اول بخوام دوبارهکنکور بدم،وقت نمیکنم خیلی بخونم،ولی خب به نظر بقیه استعداد خوبی هم دارم،و اصولا با کمترین درس خوندن نتیجه خوبی میگیرم،مثلا پارسال من فقط یه هفته قبل کنکور رو درس خوندم و البته سرجلسه به دلیل نخوندن زیاذ اصلا استرس نداشتم و شدم ۶۴۰
۲۳ تا سوال دارم:
۱)من الان غیر انتفاعی تعالی قم هم قبول شدم،بین مجازی خواجه خواجه نصیر و غیرانتفاعی، به نظرتون کدم بهتره؟؟
۲)به نظرتون امسال علاوه بر مجازی به صورت جدی روی کنکور ارشد هم وقت بزارم؟؟باید سعی کنم به دلیل شرایط زندگیم،این چند ماهو به شدت با برنامه زندگی کنم و تفریحاتو حداقل کنمو فقط به کارو درس مجازی و درس کنکور برسم
۳)مگه دانشجویان صدای استاد رو نمیشنون که استاد میخواسته شماه جاش تدریس کنید؟یعنی از صدای استاد نمیشه تشخیص داد که یه نفر دیگه است؟؟
سلام. خواهش می کنم. جواب سؤالاتون (البته فقط نظر شخصی منه):
۱- شما اطمینان داشته باش که سطح علمی تعالی قم با خواجه نصیر(حتی مجازیش) قابل قیاس نیست. گرچه شهریه اش از مجازی کمتره. ولی تفاوت فقط تو نامشون نیست. هرکدوم داستان خودشو داره.
*یه نکته باریکتر از مو اینجا هست که شاید کسی بهش توجه نکنه. شما تو غیر انتفاعی می تونی با تلاش کمتری جزء رتبه های برتر دانشگاهت بشی و حتی می تونی با سهمیه شاگرد ممتازی، تو دوره دکترا بدون کنکور قبول بشی. ولی تو مجازی این راه خیلی سخت تره (اگه نگیم بسته است).پس اگه واقعاً قصدت ادامه تحصیل تو مقطع دکتراست، خیلی عمیق بهش فکر کن.
۲- اگه می تونی اینکارو بکنی، خیلی خوبه. ولی توجه داشته باش که این چند ماه هم جزئی از عمر شماست و خدا این چند ماهو به شما آفِر نداده که هر کاری بخوای توش بکنی.وقت شما فقط مال خودت نیست. خانواده ات هم توش سهیمن. پس به اونا ظلم نکن. من و شما که متأهلیم، این حق رو نداریم. مگر خانواده هامون با رضایت، از خود گذشتگی کنن. در کل، کار مشکلیه(ولی غیر ممکن نیست).
۳- بعضی وقتا استاد به دلیل مشکل در Mic یا سرماخوردگی یا ... قادر به گفتگو با دانشجوها نیست و از متن استفاده می کنه. پس اون هم مشکلی نیست. اما نمی خوام دچار بدبینی بشی. من حدود ۶ ساله که در زمینه Multimedia Creation فعالیت می کنم و خودم یه کتاب هم در این زمینه ترجمه کردم. کلاسی هم که به من پیشنهاد شد، در همین زمینه بود. وگرنه هیچ استادی(حداقل اونا که من می شناسم) با اعتبار خودش بازی نمی کنه. مطمئن باش.
و نکته آخر: اگه با روش مجازی و شهریه اش راحتی، خیلی دغدغه اینکه تو دکترا چی می شه رو نداشته باش. رشته های فنی مهندسی به اندازه رشته های علوم انسانی دکترا براشون الزامی نیست. شما این مدرک فوقت رو بگیر. بعد برو کار یاد بگیر. توی عمل باید نشون بدی چی بلدی. موفق باشی. یا علی