(۱۲ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۴۷ ق.ظ)alagh نوشته شده توسط: دوستان
من واسه ساختمان و طراحی پوران خوندم.۶۰۰ مساله هم فعلا زوج هاشو حل کردم.دوست دارم یه کتاب دیگه بخونم واسه این دو درس.به نظرتون بین اینا کدومشو انتخاب کنم؟
۱-ماهان
۲-پارسه
۳-حل مساله clrs
سلام.
واسه درس ساختمان بهترین کتاب از دیدگاه من کتاب پارسه جناب طورانی به همراه ۶۰۰ مسئله هست بعلاوه هر چی تست گیرتون اومد.اینطوری ساختمان رو کامل تفهیم میشین.یعنی مطلبو پوشش دادین.
واسه طراحی بنده پیشنهاد میکنم کتاب پوران ک خوندین،درکنارش کتاب مقسمی رو ورق بزنین و مطالبی ک درکتاب پوران نیومده بخونین وتست بزنین.در اخر کتاب سی ال ار اس رو دان کنید وکتاب حل اونو تهیه کنین.چرا چون تستای سی ال ار اس از مطلبش خ مهمترن و باخوندن پوران ومقسمی شما عمده مطلبو پوشش دادید.فقط میمونه تست ک با حل المسایل سی ال ار اس پوشش میدید.
طراحی و ساختمان ب شدت مفهومی هستن و نیاز ب تست بسیار زیاد ب همراه تفهیم صددرصد مطلب هست.
پارسا باشید
Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk HD
(۱۲ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۵۰ ق.ظ)jparisa نوشته شده توسط: (11 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۳۵ ب.ظ)IT93 نوشته شده توسط: سلام و درود...
این کتاب سیستم دکتر حقیقت حدوده ۲۰ صفحش نیست ! فک کنم یادش رفته اونا رو هم بچسبونه!
الان فقط کتاب من اینطوری هست ؟!
برید پارسه عوضش کنید نباید اینطور باشه کتاب پایگاه منم از ص ۱۹ شروع شده بود
دوستان راجع به کتاب قدسی فقط تسته ویادرس ؟
من میخوام شبکه از اول شروع کنم کراس بخونم اول خوبه؟تا فصل چندش باید بخونم؟
سلام.
اگه صحبتای دکتر حقیقت رو گوش بدید کامل متوجه میشید ک بعترین کتاب واسه شبکه چیه.
ب نقل ایشون.کتاب پارسه فصلای اول یعنی لایه های پایینی رو خ خوب توضیح داده اما تولایه های بالایی ک اپلیکیشن و تی سی پی باشه مشکل داره ک باید با خوندن کتاب کراس راس مطلبو کامل کرد.
چون تا چند سال قبل سوالات بیشتر ازلایه های بالایی میان اما توسالای اخیر از لایه های بالا مخصوصا از تی سی پی میاد.
از دیدگاه من شما کتاب پارسه دکتر حقیقت رو بخون و بعد مراجعه کن به کرای راس و لایه های بالا رودوباره از کتاب راس بخون.
بنده این کارو خواهم کرد.
بازم اگه ابهامی هست بنده ودوستات درخدمتیم.
یاعلی
Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk HD