(۱۱ شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۵۸ ق.ظ)infinity31 نوشته شده توسط: (11 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۱۵ ق.ظ)eh3an2010 نوشته شده توسط: یه روزی فک میکردم مهندسی نرم اسون ترین درسه!! این پرسمن ویرایش ۷ حال ادمو میگره !! ولی بیشتر چون کسی که ترجمه کرده هیچی ازش نفهمیده باید قرنها وقت بزاری و اخرشم هیچیو نفهمی
رفنس میخونم باز یه ۳۰٪ میشه فهمید (خودم!)ترجمه فقط وقت حروم کردنه!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
من هاشمی طبا(ویرایش ۵) می خونم، زبان اصلیشم(ویرایش ۷) در کنارش نگاه می کنم جاهایی که متوجه نمی شم.
به نظرتون ویرایش ۵ هاشمی طبا خیلی متفاوته با ۷؟ کسی می دونه چه جاهایی؟
تو یه تاپیکی آقای دکتر توضیح داده بودن راجع بهش اگه کسی می دونه آدرسشو بذاره لطفا.
کلا ویرایش ۷ یه جور دیگس!! همین چن وقت پیشم (۲هفته) پارسه سرفصل ازموناشو تغییر داد فقط مهندسی تغییر کرده بود اسماش عوض شده بود -مقایسه کن بدونی چی میگم!-
(۱۱ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۱۱ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: (11 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۱۵ ق.ظ)eh3an2010 نوشته شده توسط: یه روزی فک میکردم مهندسی نرم اسون ترین درسه!! این پرسمن ویرایش ۷ حال ادمو میگره !! ولی بیشتر چون کسی که ترجمه کرده هیچی ازش نفهمیده باید قرنها وقت بزاری و اخرشم هیچیو نفهمی
رفنس میخونم باز یه ۳۰٪ میشه فهمید (خودم!)ترجمه فقط وقت حروم کردنه!!!
من ترجمه میخونم کند پیش میره ولی میفهمم
از نظر بنده کسایی که این ترجمه های تو بازار رو بخونن واسه پرسمن و متوجه بشن نابغن! البته تعریف من از متوجه شدن فهمیدن خط به خطش هست!!:پی
چرا ؟ چون سخته؟ نه چون حال اددم به هم میخوره بعد ۲ ساعت خوندن یه مطلب تازه فهمیدم مورد کاربرد usecaseهست یا جریان گرا dfd!!