(۱۶ مرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۰۹ ب.ظ)MaHyaR-MHR نوشته شده توسط: سلام دوستان من ۲ سال دیگه امتحان کنکور دارم برای ارشد
میخوام از الان شروع کنم تا مشکلی برای کنکور نداشته باشم
میخواستم ببینم چه رفرنس هایی از همه بهتره ؟؟ کسایی که دارن میخونن با چه کتاب هایی راحت تر متوجه میشن ؟؟ ( یعنی روان تر توضیح داده نسبت به بقیه )
خودم روی طراحی الگوریتم و مدار منطقی و معماری کامپیوتر که از مدرسان کتابشو گرفتم به مشکل بر خوردم بعضی از مبحث هاشو
در ضمن برنامه نویسی رو فصل رو باید شروع کنم
پایگاه داده رو هم تموم کردم
زنده باید بچه های گرایش نرم افزار
سلام
من اگر در موقعیت شما بودم کتابهای مرجع رو میخوردمشون ! و فکر خوندن کتاب کنکوری نبودم!
تا حداقل یه معدل مناسب تر داشتم! بعضی وقتا میگم اخه ۴ سال رفتی دانشگاه نه نشستی کاری رو بطور عالی بگیری نه نشستی درسهاتو از روی مرجع خوبشون بخونی
(پیام نور و هزار.... // هر وقت این حرفو میزنم مادرم میگه دیگه نفرین نکن دانشگاهتو یه مدرک مهندسی بهت میده حداقلش دیگه! منم این ریختی میشم
)
من به شما پیشنهاد میکنم فعلا برای فهم عالی دروس و افزایش معدلتون تلاش کنید..... الان دروسی که برای دانشگاه میخونید از کتابهای مرجع بخونید البته وقتی میگم مرجع منظورم هر مرجعی نیست!کتابهای مرجع ترجمه شده خوب اگر هم میخواید زبان اصلی بخونید که عالیه یه تیر و دو نشون زدید تا دو سال اینده زبانتون هم خوب شده.
اگر هم میخواید کتاب کنکوری بخونید مثلا یه چیزی در حد آمار پارسه طورانی و اینا
چون هم روون گفتن هم مفصل به اندازه یه کتاب مرجع می ارزه خوندشون!
در بخش منابع هر درس و تاپیک های از شروع از صفر در مورد هر درس منبع ها گفته شده.