(۳۱ تیر ۱۳۹۲ ۰۲:۲۰ ب.ظ)هاتف نوشته شده توسط: (31 تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۰۰ ق.ظ)be_sooye_movafaghiat نوشته شده توسط: بچه ها! من سه تا کلاس طراحی الگوریتم، ساختمان داده و گسسته رو نوشتم توی تابستون
طراحی الگوریتم با آقای سید جوادی هست که این طوری همه القا می کنن که بدون اینکه بیای کلاس سید جوادی اصلا نمی تونی از پس طراحی الگوریتم بر بیای...
من با بیانشون خیلی راحت نیستم...
به نظرتون ۳ تا کلاس زیاد نیست توی تابستون؟ یعنی ۳ روز وقت آدم میره کلا؟
می خوام سید جوادی رو کنسل کنم ولی همه این طوری میگن که بدون این کلاس نمیشه خوند!! و جزوه ای هم که ازشون توی اینترنت هست خوب و کامل و نیست و اشکال هم زیاد داره... و کلا میگن جزوه اش کافی نیست و باید سر کلاسش باشی...
سلام
قبل اینکه جنجال به پا بشه عرض میکنم اینها نظرات شخص بنده هست، صرفا نظر شخصی ام!
کلا اخلاق استاد سیدجوادی اینطوره و شما رو نسبت به همه کتابها و اساتید بدبین میکنند، و البته تا حدود زیادی هم اون رو به اثبات میرسونند که بعضی کتابها و اساتید اشتباهات فاحشی توی محصولاتشون دارند.
توی سایت یادمانه جزوه و صدای کلاس الگوریتم شون (مربوط به سال ۸۸) هست که هم تمیز نوشته شده هم مطابق با هم هست، البته صدای جلسه ششم رو نداشت اما اونقدرها مهم نیست، بهتره این کمال گرایی مفرط رو کنار بزارید و سریع تر مفاهیم رو پشت سر بزارید و روی تست ها تمرین کنید.
اگر با بیان ایشون مشکل دارید و نمیتونید اصلا کنار بیایید که هیچ، اگر نه تحمل کنید و خوب جلو برید که انشالله نتیجه میگیرید، اگر به هر دلیلی شرکت سر کلاسشون براتون مقدور نیست ویس و جزوه اش تقریبا همون کار رو میکنه، شاید گاهی بهتر!
برای درس گسسته هم سطح تدریس استاد سیدجوادی بالاست و اگر پایه خوبی نداشته باشید کمی اذیت میشید، اما به نظرم اگر سخت کوش باشید میتونید باهاش کنار بیایید.
گفته بودید جزوه ی اینترنت اش اشکال زیاد داره؟ همه جزوه ها اشکالات جزئی دارند، خودتون هم بنویسید خواهد داشت پس این حرفها رو بزارید کنار، درباره سه کلاس توی تابستون هم به نظرم اگر لازمه چاره ای نیست، بهرحال بهتر از اینه که این کلاس ها رو پاییز بردارید، خصوصا با سیدجوادی که تا ۲ هفته مونده به کنکور دارند درس میدن! کلا کلاس رو خیلی توی پاییز توصیه نمیکنند.
ببخشید خیلی پر حرفی کردم. امیدوارم موفق باشید.
خیلی ممنونم ازتون... خواهش می کنم اصلا پر حرفی نبود...
من با صحبت های شما که فرمودید اگر براتون مقدور نیست که کلاس برید از ویسشون استفاده کنید این رو برداشت کردم که خب حتما باید برای درس طراحی الگوریتم از کلاس ها یا حداقل جزوه های آقای سید جوادی استفاده کرد...چه به صورت حضوری و چه به صورت غیر حضوری!!!
به نظر شما نمیشه با مطالعه کتاب های مقسمی و پوران برای طراحی الگوریتم به نتیجه خوبی رسید؟
حقیقتش به نظر بنده ایشون چون کلا صدای خوبی برای ضبط شدن ندارن... نه اینکه صداشون خوب نباشه بلکه خب یک مقدار در مقایسه با اساتید دیگه استفاده از ویس صداشون سخت تر هست... به نظر شما فقط با استفاده از جزوه اشون و بدون استفاده از ویس یا رفتن سر کلاس کافی هست؟ و اینکه ایشون فکر می کنم ادعا دارند که فقط جزوه ایشون رو که سر کلاس میگن اگر خونده بشه کافی هست برای درس الگوریتم!!!
آیا این به نظر شما درسته؟
در مورد کتاب هم کتاب پارسه ای که الان وجود داره مال استاد قلی زاده هست که ایشون اون رو پر اشکال می دونن و کتاب خودشون تا شهریور ماه چاپ میشه... و خب نمیشه تا اون زمان صبر کرد...
یک موضوع دیگه اینکه برای مفید بودن کلاس ایشون حتما حتما باید پیش مطالعه داشت.. و خب نمی دونم که از روی چه کتابی این کارو انجام بدم! با توجه به اینکه کتاب خودشون هم هنوز چاپ نشده... کلا توی پارسه الگوریتم مقسمی رو مناسب نمی دونن!! شاید به این خاطره که به نظرشون ساده هست...
در این زمینه هم به راهنمایی نیاز دارم
این بار شما من رو ببخشید که پر حرفی کردم...
ممنونم ازتون
فقط یک چیزی رو هم عرض کنم اینکه من برای درس گسسته کلاس آقای یوسفی رو انتخاب کردم نه آقای سید جوادی...
ممنونم