زمان کنونی: ۰۳ آذر ۱۴۰۳, ۰۷:۱۴ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

گروه درسی مانشت تیرماه ۹۲

ارسال: #۱۰۶
۳۰ تیر ۱۳۹۲, ۰۳:۵۸ ب.ظ
(۳۰ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۵۵ ب.ظ)mmeiamm نوشته شده توسط:  بله ...
من از دانشگاه های دیگه خبر نداشتم ...
واقعن انقدر کم ؟؟؟؟ ۴۰۰ کیلو که خیلی کمه
البته واسه ما محدودیت حجم ۲۰۰ گذاشته بودن
یعنی فایل با حجم بیشتر از ۲۰۰ مگ و نمی گرفت که البته این مشکل رو هم با PROXIFIRE حل کردیمش ........
بچه ها اگه کسی اینترنت می خواد بره خوارزمی .... جدی می گم ......
البته فقط هوش داره واسه ارشد ...... من کارشناسی اونجا علوم خوندم ..........
حراستاش به هیچی گیر نمی دن Big GrinBig GrinBig Grin
کجای کاری بابا ؟؟؟ ما مثلا ماهیانه ۲ گیگ حجم میدن بهمون بابــــــــــا Smile))

کمربنـــــــــــــــــــــ(ها را ببندید)ــــــــــــــــــــــد
قراره کلی خوش بگذرونیم
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس‌گزاری شده توسط: mmeiamm
ارسال: #۱۰۷
۳۰ تیر ۱۳۹۲, ۰۶:۳۶ ب.ظ
RE: گروه درسی مانشت تیرماه ۹۲
(۳۰ تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۱۹ ق.ظ)eh3an2010 نوشته شده توسط:  
(29 تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۵۸ ب.ظ)green seven نوشته شده توسط:  پس برنامه ریزی واسه مرور نظر و برنامتون چیه ؟

دوست عزیز استاد یوسفی خوب درس میده ولی کنکوری
اصل مطلبو میگه ولی کیو از کجا اومده خدا داند!
شما کلاس که بری فک کن ۱۰٪ پیشرفت داشتی
باید تمامشون رو دوباره بخونی
یعنی کلاس رفتن یه کار اضافی هست شما باید خودت بشینی تک تک کلمات رو بخونی
خوب کتاب کنکوریهای استاد یوسفی که خط به خط درسشون میده خیلی خلاصه هستن
به نظرم کارا سخته
مثلا ۳ برگ اول گسسته ایشون خلاصه ۲۰۰ برگ گریمالدی من که عصبس شدم فک میکردم چرا نمیتونم باد بگیرم تا گریمالدی دیدم
اصل مطلب
شما کلاسا رو میری به شدت احساس راحتی میکنی ولی اینطور نیس ۹۰٪ کارا با خودته خیلی وقتتم گرفته میشه!
در مورد مرور هم شما باید کلا همه رو مفهمومی یاد بگیری نه حفظ مرور هم هنوز وقتش نیس! تا وقتی این همه درس هست ۴ صفحه خوندن که مرور نمیخاد
توصیه!
شما حتما ویس های استاد یوسفی رو گوش بده بعد واسه کلاس ها اقدام کن

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

دوستان من حرف احسان رو خیلی قبول دارم
ببینید تو کلاس ها میان یه مقدمه میگن و بعد اصل مطلب. فاصله ی بین مقدمه و اصل مطلب تو ذهن شما خالی میمونه
از اونجایی که تست کنکور مفهومیه جواب نمیده

همونجور که احسان گفت به نظر من واسه هر ۱ قدم پیشرفت تویه کلاس باید ۱۰ قدم خودمون برداریم
وگرنه کلاس رفتن خالی. یه جور وقت تلف کردن هست.

در مورد مرور هم شما باید کلا همه رو مفهمومی یاد بگیری نه حفظ مرور هم هنوز وقتش نیس! اینم قبول دارم در حد RX 350 LX[/align]
 سپاس‌گزاری شده توسط: mastercandidate
ارسال: #۱۰۸
۳۱ تیر ۱۳۹۲, ۱۲:۵۴ ق.ظ
(۳۰ تیر ۱۳۹۲ ۰۲:۲۲ ب.ظ)mehdi1902 نوشته شده توسط:  بچه‌ها راهیان رو میگفتن خوبه انگار. پوران بهتر از اونه ؟؟
راهیان هم خلاصه توضیح داده هم تمرین کمتری حل کرده...پوران تمام تستای راهیان رو هم حل کرده!!

آنجا که رویاها به حقیقت می پیوندند...مرا خواهی یافت. ------------------------- وضعیت : [تصویر:  53319_mrsbeasley.gif]
ارسال: #۱۰۹
۳۱ تیر ۱۳۹۲, ۱۰:۴۳ ق.ظ
سلام مثل اینکه سرعت نت شریف داستان شد
سرعتشو یادم نیست ولی همین قد بگم که فایل ۲۰۰ میگ رو زیر ۱ دقیقه دانلود میکنه!!! از شنبه مثلا شروع کردم!! انقدر تایمم کمه فقط فصل اول گسسته پورانو رسیدم بخونم البته هنوز تستاش مونده!!! با این اوصاف به قول بابام مزارشریفم قبول نمیشم چه برسه به شریف!!!
 سپاس‌گزاری شده توسط: alagh , mmeiamm
ارسال: #۱۱۰
۳۱ تیر ۱۳۹۲, ۱۱:۰۰ ق.ظ
ُسلام

بچه ها! من سه تا کلاس طراحی الگوریتم، ساختمان داده و گسسته رو نوشتم توی تابستون

طراحی الگوریتم با آقای سید جوادی هست که این طوری همه القا می کنن که بدون اینکه بیای کلاس سید جوادی اصلا نمی تونی از پس طراحی الگوریتم بر بیای...

من با بیانشون خیلی راحت نیستم...

به نظرتون ۳ تا کلاس زیاد نیست توی تابستون؟ یعنی ۳ روز وقت آدم میره کلا؟

می خوام سید جوادی رو کنسل کنم ولی همه این طوری میگن که بدون این کلاس نمیشه خوند!! و جزوه ای هم که ازشون توی اینترنت هست خوب و کامل و نیست و اشکال هم زیاد داره... و کلا میگن جزوه اش کافی نیست و باید سر کلاسش باشی...

کمکم می کنین؟ Sad
ارسال: #۱۱۱
۳۱ تیر ۱۳۹۲, ۱۲:۲۰ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۱ تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۲۶ ب.ظ، توسط alagh.)
(۳۰ تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۱۹ ق.ظ)eh3an2010 نوشته شده توسط:  
(29 تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۵۸ ب.ظ)green seven نوشته شده توسط:  پس برنامه ریزی واسه مرور نظر و برنامتون چیه ؟

دوست عزیز استاد یوسفی خوب درس میده ولی کنکوری
اصل مطلبو میگه ولی کیو از کجا اومده خدا داند!
شما کلاس که بری فک کن ۱۰٪ پیشرفت داشتی
باید تمامشون رو دوباره بخونی
یعنی کلاس رفتن یه کار اضافی هست شما باید خودت بشینی تک تک کلمات رو بخونی
خوب کتاب کنکوریهای استاد یوسفی که خط به خط درسشون میده خیلی خلاصه هستن
به نظرم کارا سخته
۳ برگ اول گسسته ایشون خلاصه ۲۰۰ برگ گریمالدی من که عصبس شدم فک میکردم چرا نمیتونم باد بگیرم تا گریمالدی دیدم

موافقم باهات

(۳۰ تیر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۶ ب.ظ)mmeiamm نوشته شده توسط:  سلام به همه ی دوستان امیدوارم موفق باشید .
من از اول تیر ماه استارت زدم با سیستم عامل و ساختمان و طراحی
سیستم عامل تموم شد و چند روزه دارم روزی نیم ساعت مرور می کنم و فرمول هاش و حفظ می کنم ...
طراحی سه فصل و ساختمان هم سه فصل تموم شد و هم فصل جدیدو می خونم هم اونایی که خوندم و خلاصه نویسی هام و مرور می کنم...
روزی ۴۵ دقیقه مندسی نرم افزار سامرویل و ۴۵ دقیقه زبان برنامه سازی پرت رو هم می خونم البته نمی کشم که زیاد حفظ کنم سعی می کنم تا حدی که می شه واسه خودم داستان بسازم و بفهممشون ......

روزی ۳۰ لغت عمومی و تخصصی هم حفظ می کنم و هر چند روز یه بار لغات و مرور می کنم .

طراحی و که ی دورش تموم شه می خوام برم سراغ گسسته ....

به نظرم خوب شروع کردی.افرینSmile
ارسال: #۱۱۲
۳۱ تیر ۱۳۹۲, ۰۱:۲۰ ب.ظ
(۳۱ تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۰۰ ق.ظ)be_sooye_movafaghiat نوشته شده توسط:  ُسلام

طراحی الگوریتم با آقای سید جوادی هست که این طوری همه القا می کنن که بدون اینکه بیای کلاس سید جوادی اصلا نمی تونی از پس طراحی الگوریتم بر بیای...

می خوام سید جوادی رو کنسل کنم ولی همه این طوری میگن که بدون این کلاس نمیشه خوند!! و جزوه ای هم که ازشون توی اینترنت هست خوب و کامل و نیست و اشکال هم زیاد داره... و کلا میگن جزوه اش کافی نیست و باید سر کلاسش باشی...

کمکم می کنین؟ Sad
اینکه آدم فکر کنه بدون رفتن کلاس اونم کلاس یه فرد خاص نمیتونه از پس یه درس بربیاد به نظرم از پایه یه فکر اشتباهیه !
نمیخوام کیفیت کلاسای فرد خاصی رو زیر سوال ببرم ولی به نظرم خیلی به خود آدم بستگی داره Wink

قراره کلی خوش بگذرونیم
 سپاس‌گزاری شده توسط: Amir V , be_sooye_movafaghiat , m@hboobe
ارسال: #۱۱۳
۳۱ تیر ۱۳۹۲, ۰۱:۵۰ ب.ظ
منم صبح ها میرم سر کلاس ترم تابستون بعد از ظهر ها هم میرم کتابخونه روزی ۴-۵ ساعت میخونم ،
برنامه ریزی هم بر اساس یه صف خطیه که تکرار میشه.جای قرار گیری هر درس تو صف به پیشنیاز بودن مطالب اون درسه
امیدوارم با این برنامه بتونم تا آخر تابستون بتونم دروسی که به تمرین احتیاج دارند رو بخونم

Plan for the worst , Hope for the best
 سپاس‌گزاری شده توسط: Donna
ارسال: #۱۱۴
۳۱ تیر ۱۳۹۲, ۰۲:۰۳ ب.ظ
بی ربطه ولی
استاد که بهم ۲۰ داده بود الان نمره ها رو عوض کرده داده ۱۶/۵ :|
میخوام برم بزنمش . اونم چه درسی، ارائه مطالب :|

کلا حس درس رفت اصلن :|

قراره کلی خوش بگذرونیم
 سپاس‌گزاری شده توسط: reyhaneh64
ارسال: #۱۱۵
۳۱ تیر ۱۳۹۲, ۰۲:۲۰ ب.ظ
(۳۱ تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۰۰ ق.ظ)be_sooye_movafaghiat نوشته شده توسط:  بچه ها! من سه تا کلاس طراحی الگوریتم، ساختمان داده و گسسته رو نوشتم توی تابستون

سلام
قبل اینکه جنجال به پا بشه عرض میکنم اینها نظرات شخص بنده هست، صرفا نظر شخصی ام!
کلا اخلاق استاد سیدجوادی اینطوره و شما رو نسبت به همه کتابها و اساتید بدبین میکنند، و البته تا حدود زیادی هم اون رو به اثبات میرسونند که بعضی کتابها و اساتید اشتباهات فاحشی توی محصولاتشون دارند.
توی سایت یادمانه جزوه و صدای کلاس الگوریتم شون (مربوط به سال ۸۸) هست که هم تمیز نوشته شده هم مطابق با هم هست، البته صدای جلسه ششم رو نداشت اما اونقدرها مهم نیست، بهتره این کمال گرایی مفرط رو کنار بزارید و سریع تر مفاهیم رو پشت سر بزارید و روی تست ها تمرین کنید.
اگر با بیان ایشون مشکل دارید و نمیتونید اصلا کنار بیایید که هیچ، اگر نه تحمل کنید و خوب جلو برید که انشالله نتیجه میگیرید، اگر به هر دلیلی شرکت سر کلاسشون براتون مقدور نیست ویس و جزوه اش تقریبا همون کار رو میکنه، شاید گاهی بهتر!
برای درس گسسته هم سطح تدریس استاد سیدجوادی بالاست و اگر پایه خوبی نداشته باشید کمی اذیت میشید، اما به نظرم اگر سخت کوش باشید میتونید باهاش کنار بیایید.
گفته بودید جزوه ی اینترنت اش اشکال زیاد داره؟ همه جزوه ها اشکالات جزئی دارند، خودتون هم بنویسید خواهد داشت پس این حرفها رو بزارید کنار، درباره سه کلاس توی تابستون هم به نظرم اگر لازمه چاره ای نیست، بهرحال بهتر از اینه که این کلاس ها رو پاییز بردارید، خصوصا با سیدجوادی که تا ۲ هفته مونده به کنکور دارند درس میدن! کلا کلاس رو خیلی توی پاییز توصیه نمیکنند.
ببخشید خیلی پر حرفی کردم. امیدوارم موفق باشید.

هفت شهر عشق را عطار گشت، ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم!
 سپاس‌گزاری شده توسط: پوونه , be_sooye_movafaghiat , reyhaneh64
ارسال: #۱۱۶
۳۱ تیر ۱۳۹۲, ۰۳:۱۱ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۱ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۱۲ ب.ظ، توسط be_sooye_movafaghiat.)
(۳۱ تیر ۱۳۹۲ ۰۲:۲۰ ب.ظ)هاتف نوشته شده توسط:  
(31 تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۰۰ ق.ظ)be_sooye_movafaghiat نوشته شده توسط:  بچه ها! من سه تا کلاس طراحی الگوریتم، ساختمان داده و گسسته رو نوشتم توی تابستون

سلام
قبل اینکه جنجال به پا بشه عرض میکنم اینها نظرات شخص بنده هست، صرفا نظر شخصی ام!
کلا اخلاق استاد سیدجوادی اینطوره و شما رو نسبت به همه کتابها و اساتید بدبین میکنند، و البته تا حدود زیادی هم اون رو به اثبات میرسونند که بعضی کتابها و اساتید اشتباهات فاحشی توی محصولاتشون دارند.
توی سایت یادمانه جزوه و صدای کلاس الگوریتم شون (مربوط به سال ۸۸) هست که هم تمیز نوشته شده هم مطابق با هم هست، البته صدای جلسه ششم رو نداشت اما اونقدرها مهم نیست، بهتره این کمال گرایی مفرط رو کنار بزارید و سریع تر مفاهیم رو پشت سر بزارید و روی تست ها تمرین کنید.
اگر با بیان ایشون مشکل دارید و نمیتونید اصلا کنار بیایید که هیچ، اگر نه تحمل کنید و خوب جلو برید که انشالله نتیجه میگیرید، اگر به هر دلیلی شرکت سر کلاسشون براتون مقدور نیست ویس و جزوه اش تقریبا همون کار رو میکنه، شاید گاهی بهتر!
برای درس گسسته هم سطح تدریس استاد سیدجوادی بالاست و اگر پایه خوبی نداشته باشید کمی اذیت میشید، اما به نظرم اگر سخت کوش باشید میتونید باهاش کنار بیایید.
گفته بودید جزوه ی اینترنت اش اشکال زیاد داره؟ همه جزوه ها اشکالات جزئی دارند، خودتون هم بنویسید خواهد داشت پس این حرفها رو بزارید کنار، درباره سه کلاس توی تابستون هم به نظرم اگر لازمه چاره ای نیست، بهرحال بهتر از اینه که این کلاس ها رو پاییز بردارید، خصوصا با سیدجوادی که تا ۲ هفته مونده به کنکور دارند درس میدن! کلا کلاس رو خیلی توی پاییز توصیه نمیکنند.
ببخشید خیلی پر حرفی کردم. امیدوارم موفق باشید.

خیلی ممنونم ازتون... خواهش می کنم اصلا پر حرفی نبود...

من با صحبت های شما که فرمودید اگر براتون مقدور نیست که کلاس برید از ویسشون استفاده کنید این رو برداشت کردم که خب حتما باید برای درس طراحی الگوریتم از کلاس ها یا حداقل جزوه های آقای سید جوادی استفاده کرد...چه به صورت حضوری و چه به صورت غیر حضوری!!!
به نظر شما نمیشه با مطالعه کتاب های مقسمی و پوران برای طراحی الگوریتم به نتیجه خوبی رسید؟

حقیقتش به نظر بنده ایشون چون کلا صدای خوبی برای ضبط شدن ندارن... نه اینکه صداشون خوب نباشه بلکه خب یک مقدار در مقایسه با اساتید دیگه استفاده از ویس صداشون سخت تر هست... به نظر شما فقط با استفاده از جزوه اشون و بدون استفاده از ویس یا رفتن سر کلاس کافی هست؟ و اینکه ایشون فکر می کنم ادعا دارند که فقط جزوه ایشون رو که سر کلاس میگن اگر خونده بشه کافی هست برای درس الگوریتم!!!
آیا این به نظر شما درسته؟

در مورد کتاب هم کتاب پارسه ای که الان وجود داره مال استاد قلی زاده هست که ایشون اون رو پر اشکال می دونن و کتاب خودشون تا شهریور ماه چاپ میشه... و خب نمیشه تا اون زمان صبر کرد...
یک موضوع دیگه اینکه برای مفید بودن کلاس ایشون حتما حتما باید پیش مطالعه داشت.. و خب نمی دونم که از روی چه کتابی این کارو انجام بدم! با توجه به اینکه کتاب خودشون هم هنوز چاپ نشده... کلا توی پارسه الگوریتم مقسمی رو مناسب نمی دونن!! شاید به این خاطره که به نظرشون ساده هست...

در این زمینه هم به راهنمایی نیاز دارم

این بار شما من رو ببخشید که پر حرفی کردم...

ممنونم ازتون

فقط یک چیزی رو هم عرض کنم اینکه من برای درس گسسته کلاس آقای یوسفی رو انتخاب کردم نه آقای سید جوادی...

ممنونم Smile
ارسال: #۱۱۷
۳۱ تیر ۱۳۹۲, ۰۳:۱۴ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۱ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۲۰ ب.ظ، توسط پوونه.)
پابرهنه بپرم وسط بحثBig Grin
من که خودم به کلاس هیچ اعتقادی ندارم.
سال ها قبل برای کنکو کلاس رفتم قشنگ هم تست ها رو میزدم و دبیر هم حظ میکرد از حاضر جوابیم. ولی تو کنکور نتونستم بزنم چون متکی به معلم بودم. به خودم القا کرده بودم که کلاس برم تمومه. در حالیکه خودم باید تلاش میکردم.
حتی الان ویدیوهای شریف رو گاهی میشینم میبینم فقط به قصد اینکه از مطالعه دور نشم تا سال بعد که کنکور میدم. (من امسال نمیتونم کنکور بدم متاسفانه) و اون ویدیوها هم گرچه اساتید با سابقه و واقعا باسواد شریف هستن اما مطلب رو جویده شده در اختیار دانشجو قرار میدن چون اسم دانشجو روشه یعنی جوینده دانش. مسلما دانشجویان شریف و دانشگاه های خوب به گفته های استادشون اکتفا نمیکنند و در طول ترم مطالب رو از روی کتاب های مرجع یاد میگیرند. برای منی که یک سال وقت دارم شاید کلاس مناسب باشه که برم کلاس و دوباره برگردم از روی مرجع خودم بخونم یاد بگیرم. اما برای شما که وقتتون محدوده کلاس بیشتر اتلاف وقته هیچ وقت اون استاد به خاطر کم بودن وقت کلاس نمیاد ریز به ریز مطالب رو توضیح بده سر کلاس. امکانش هم نیست که همه کتاب های مرجع رو مطالعه کنید پس میمونه جزوه های اینترنت و کتابای کنکوری که از روی مصاحبه های رتبه های برتر میتونید بهترین و جامع ترین کتاب کنکوری رو انتخاب کنید و از روی این کتاب مطالعه کنید.

البته قبول دارم بعضی ها هم باید کلاس برن تا بتونن با اون درسی که میخونن بهتر ارتباط برقرار کنن (کلاس سلیقه ایه در کل) .<= و با احترام به نظر این گروه از دوستان.
 سپاس‌گزاری شده توسط: be_sooye_movafaghiat
ارسال: #۱۱۸
۳۱ تیر ۱۳۹۲, ۰۴:۱۷ ب.ظ

کمکم می کنین؟ Sad

کنسل کن .
وقتی با بیان استاد راحت نباشی فقط وقت تلف کردنه .
بعدش می خوای بگی همه ی کسایی که خوب طراحی تست می زنن رفتن سر کلاس این استاد ؟؟؟؟؟
این حرفا چیه ؟؟؟؟؟؟
زود کنسل کنAngry
ارسال: #۱۱۹
۰۱ مرداد ۱۳۹۲, ۱۲:۲۳ ق.ظ

کمکم می کنین؟ Sad

به نظره من ایشون طراحی رو خیلی عالی درس میده (من که کاملا راضیم) ولی مشکل اینجاست که چون میخوان همه مطالب رو بگن یکم سریع درس میدن ! شما باید ببینی مشکلت با کجای درس هست اگه مشکل با ریاضیاتش هست (که راهای زیادی براش هست که به سطحی برسی که الگوریتم میخواد )یه بحثه اگه با این درس ارتباط برقرار نیمیکنی یه بحث دیگه ویا با طرز بیان مشکل داری .
و در آخر اینکه برای این درس استادای خوب دیگه ای هم هستن

با ۱۰۰۰ تومان چیکار میشه کرد؟

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
ارسال: #۱۲۰
۰۱ مرداد ۱۳۹۲, ۱۰:۳۴ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۳۵ ق.ظ، توسط Donna.)
پرونده تیر ماه کنکور ۹۳ هم بسته شد.Smile

ایشالله که راضی بوده باشیم از تلاشامون تو این ماه.

شک نکن
درست در لحظه ی آخر، در اوج توکل و در نهایت تاریکی
نوری نمایان می شود، معجزه ای رخ می دهد
و چه زیبا خدا از راه می رسد…

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  اگر بیش از سه سال از عضویت شما در مانشت میگذرد:بگویید کجایید و چه میکنید؟ Fardad-A ۸۳ ۶۰,۳۵۴ ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ ۱۲:۵۰ ق.ظ
آخرین ارسال: clint
  منابع درسی اول دبیرستان azaaadeh457 ۱ ۱,۴۵۲ ۰۴ دى ۱۴۰۱ ۱۰:۲۱ ب.ظ
آخرین ارسال: HamidReza1
  بهترین منبع درسی و کلاس به صورت افلاین برای کنکور ارشد nrgs_h99 ۰ ۱,۶۶۳ ۱۱ مرداد ۱۴۰۱ ۰۱:۵۲ ب.ظ
آخرین ارسال: nrgs_h99
  رکوردهای مانشت admin ۱۴۰ ۹۱,۷۳۷ ۱۹ فروردین ۱۴۰۰ ۰۲:۵۹ ب.ظ
آخرین ارسال: msm1365
  اهدای کتاب هایم به اعضای گل مانشت x86 ۴۴ ۳۸,۲۲۳ ۰۳ آبان ۱۳۹۹ ۰۹:۴۴ ب.ظ
آخرین ارسال: abolfazl pepco
Lightbulb گروه ترجمه ی مانشت marvelous ۱۳ ۱۰,۰۹۴ ۰۱ خرداد ۱۳۹۹ ۰۳:۳۷ ب.ظ
آخرین ارسال: ziba_090
  گروه درسی آمادگی ارشد ۹۸ amir95 ۲۹۷ ۱۵۹,۸۶۲ ۰۶ فروردین ۱۳۹۹ ۰۸:۳۵ ب.ظ
آخرین ارسال: قاصدک۲۳
Star سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت nasrolah ۹۴۸ ۲۴۱,۳۹۵ ۱۴ اسفند ۱۳۹۸ ۰۵:۵۲ ق.ظ
آخرین ارسال: عزیز دادخواه
  پرسش و پاسخ و بحثهای مدیران در مورد امور جاری مانشت Fardad-A ۴,۸۰۶ ۴۴,۶۶۸ ۰۳ دى ۱۳۹۸ ۰۱:۱۴ ب.ظ
آخرین ارسال: Masoud05
  تخفیف گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف برای اعضای مانشت در سال ۹۹ عزیز دادخواه ۱۲ ۸,۵۶۰ ۲۵ مهر ۱۳۹۸ ۰۱:۱۹ ب.ظ
آخرین ارسال: عزیز دادخواه

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close