(۰۲ تیر ۱۳۹۲ ۰۶:۱۸ ب.ظ)jahani نوشته شده توسط: من اگر سپاس زدم رو پست شما به معنی این بود که خوندم و تشکر کردم از پستتون و انتقادتون اما جواب شما باشه در وقت مقتضی. اون موقع قادر به پاسخ گویی نبودم و دوست نداشتم مثل اون مورد MR boong یه جنجال دیگه درست کنم.
من انتقادی نکردم. سوال کردم. چون پارسال مثل همین دوستان پای هر پست شما سپاس میزدم و امتیاز مثبت میدادم . ولی بنظرم محتوا نداشت و من هم جوگیر شده بودم.
(۰۲ تیر ۱۳۹۲ ۰۶:۱۸ ب.ظ)jahani نوشته شده توسط: در ارتباط با سابقه هم بگم من امسال سال چهارمی هست که مشاور کنکور هستم.
در ارتباط با این مورد که گفتی ایا تا الان نتیجه گرفتی میتونی به بچه هایی که پارسال کنکور دادند مراجعه کنی. که ایا حرفهای من به مرور زمان به دردشون خورده یا نه؟ مطمئن باش اگر کسی از گفته های من ضرر کرده بود الان اینجا به من یکی امون نمیداد.
خب من البته فقط میخوندم و البته نتیجه نگرفتم. شما یه نیگاه به کسانی که پارسال سپاس زدند پای تمام پستهات بنداز :
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
در هر پنجاه تا سپاس بالای چهل و پنج شش نفر قبول نشدند . اونهایی هم که قبول شدند خیلی رتبه تاپی ندارند. ولی چیکار کنیم بیایم یقه گیری؟؟ یعنی چی که امان نمیدیم؟
(۰۲ تیر ۱۳۹۲ ۰۶:۱۸ ب.ظ)jahani نوشته شده توسط: در کل این طور نبوده که پاسخی نداشته باشم برای حرفهای شما منتها الان زمان مناسبی نیست. به وقتش پاسخ سوالات شما و انتقادات شما نیز داده میشود. در ضمن شما که دیشب با مدیریت تالار صحبت کردید دوست عزیز. اگر انتقادی هست طی یه پیغام به خود من بدهید. هر جا که احساس میکنید من دارم اشتباه میکنم بگید دلایلتان را. من موندم چرا این هایی که به من انتقاد دارند هیچ وقت به خودم پیغام نمیدهند و در عوض میان اینجا وسط تاپیک جارو جنجال راه میاندازند.
علت اینکه بشما انتقادی نمیشه همین روحیه انتقادناپذیری شما ست. بیشتر تاپیکهای شما شبیه این سخنرانیهای افراطی است . اگه کسی حرفی بزنه خود شما و کسانیکه از حرفای شما هیجانشون زده بالا، له اش میکنن.
متاسفانه من و امثال من که پارسال هم اینجا سینه چاک حرفای شما بودیم امسال اگه حرف بزنیم میشیم جار و جنجالچی.!!!
شما یه سری آدم را میخوای که واسه ات دست بزنن و سوت و هورا بکشن. اگه کسی انتقاد کنه یا حتی سوالی داشته باشه یا وقتش مقتضی نیست یا تحریکش میکنید که یه چیزی بگه و شما و هوادارها بهش حمله کنند. بازم میگم من اصلا" اهل توهین یا اتهام یا جنجال نیستم. ولی شما هم یه کم منصفانه تر باشید.
من از مدیر ارشد سایت یه برنامه اختصاصی خواستم. کمکم کردند که اشکال کارم را پیدا کنم .و فکر میکنم کمکشون مفید بود. من در مورد شما بمدیر ارشد سایت چیز خاصی نگفتم.چون مانشت آزاده و هر کی میتونه نظر بده . ولی مدیر ارشد باید مراقب این باشه که بعضی نسخه کلی برای همه ندن.
پارسال هم که ما طرفدار شما بودیم هر کی انتقاد داشت باهاش برخورد میکردین.
من الآن دیگه انتقاد هم ندارم . چون انتقاد وقتی فایده داره که اثری داشته باشه.سوال هم ندارم چون وقت مقتضی یعنی هیچوقت!!
من دنبال علت یابی برای عدم موفقیتم هستم . اینایی که واسه شما دست میزنن و هورا میکشن طول میکشه بفهمن نسخه شما بدرد همه نمیخوره.
در مورد مانشت هم فکر میکنم مانشت داره درجا میزنه. بهتره یه کمک موثرتری به داوطلبان کنکور ارشد بکنه.البته این را به مدیر ارشد گفتم . گفتند در فکرش هستند.