(۱۴ اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۴۰ ق.ظ)fateme66 نوشته شده توسط: کسی clrs انتشارات نص رو خونده؟؟؟؟؟
اگه اطلاعی در موردش دارید ممنون میشم کمک کنید
والا من نخواندمش ولی با این انتشارات آشناییه کامل دارم! انتشارات خوبیه و در حد قابل قبوله و متوسط رو به بالاست! به نظر من اصل CLRS رو پیدا کن یا PDF یا کتابش (پیشنهاد میکنم کتاب رو تهیه کنی، چون چشمات خیلی با ارزشه، حداقل مقدار ضرر کتاب خوانی نسبت به مانیتور خوانی کمتره - در ضمن کتابیه که ارزش داشتنش رو داره) در کنار ترجمه، به کتاب اصل نگاهی بندازی!
من خودم ماله انتشارات خوارزمی رو خواندم! قابل قبول بود البته چند جا اشتباه چاپی داشت (اون هم توی مرتبه زمانی ها) که اگر کتاب اصل رو نداشتم حتماً اشتباه یاد میگرفتم (بهتره بگم حفظ میکردم
)
بدون هر ترجمه ای بخری صدبرابر بهتر از ترجمهی جعفره (قمی)
CLRS بیشتر به داشتن تمرین های باحال معروفه! از تمریناتش نگذر! هیچ کدوم رو به هیچ عنوان!!!
از این کتاب شانه خالی نکن! (مثل من) چون خیلی با ارزشه، شاید وقتی بفهمی که دیر شده (مثل من)
موفق باشی...
پی نوشت: نکنه کتاب ترجمهی انتشارات نص ماله قمی باشه!؟ در این صورت، Ooops!!! برو دنبال یه ترجمهی دیگه از کتاب...
با خواندن ترجمه سرعتت بالاتر میره و چشمات به متن فارسی عادت میکنه (منظورم اینه که اگر مثلاً - گفتم مثلاً - توی کتاب اصل همه اش میخوانی edge، وقتی توی یه سئوال خواندی یال سر در گم نشی و هول نشی) و گرنه متن کتاب اصلش بد نیست...