|
|
بهترین ترجمه برای نیپولتان , crls - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
|
بهترین ترجمه برای نیپولتان , crls - imankarimi - 12 اسفند ۱۳۸۹ ۰۶:۲۷ ب.ظ
با سلام ببخشید دوستان میشه بهترین ترجمه های این دو درس رو بهم معرفی کنید.ممنون |
|
بهترین ترجمه برای نیپولتان , crls - yass147 - 13 اسفند ۱۳۸۹ ۰۶:۳۵ ب.ظ
واسه clrs گروه مهندسی خوارزمی رو من دارم خیلی خوبه. |
RE: بهترین ترجمه برای نیپولتان , crls - Msccom - 13 اسفند ۱۳۸۹ ۰۷:۰۴ ب.ظ
(۱۳ اسفند ۱۳۸۹ ۰۶:۳۵ ب.ظ)yass147 نوشته شده توسط: واسه clrs گروه مهندسی خوارزمی رو من دارم خیلی خوبه. اما دیگه چاپ نمیشه!
|
|
RE: بهترین ترجمه برای نیپولتان , crls - fateme66 - 14 اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۴۰ ق.ظ
کسی clrs انتشارات نص رو خونده؟؟؟؟؟ اگه اطلاعی در موردش دارید ممنون میشم کمک کنید |
RE: بهترین ترجمه برای نیپولتان , crls - Mansoureh - 14 اسفند ۱۳۸۹ ۱۰:۴۸ ق.ظ
(۱۴ اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۴۰ ق.ظ)fateme66 نوشته شده توسط: کسی clrs انتشارات نص رو خونده؟؟؟؟؟ والا من نخواندمش ولی با این انتشارات آشناییه کامل دارم! انتشارات خوبیه و در حد قابل قبوله و متوسط رو به بالاست! به نظر من اصل CLRS رو پیدا کن یا PDF یا کتابش (پیشنهاد میکنم کتاب رو تهیه کنی، چون چشمات خیلی با ارزشه، حداقل مقدار ضرر کتاب خوانی نسبت به مانیتور خوانی کمتره - در ضمن کتابیه که ارزش داشتنش رو داره) در کنار ترجمه، به کتاب اصل نگاهی بندازی! من خودم ماله انتشارات خوارزمی رو خواندم! قابل قبول بود البته چند جا اشتباه چاپی داشت (اون هم توی مرتبه زمانی ها) که اگر کتاب اصل رو نداشتم حتماً اشتباه یاد میگرفتم (بهتره بگم حفظ میکردم )بدون هر ترجمه ای بخری صدبرابر بهتر از ترجمهی جعفره (قمی) CLRS بیشتر به داشتن تمرین های باحال معروفه! از تمریناتش نگذر! هیچ کدوم رو به هیچ عنوان!!! از این کتاب شانه خالی نکن! (مثل من) چون خیلی با ارزشه، شاید وقتی بفهمی که دیر شده (مثل من) موفق باشی... پی نوشت: نکنه کتاب ترجمهی انتشارات نص ماله قمی باشه!؟ در این صورت، Ooops!!! برو دنبال یه ترجمهی دیگه از کتاب... با خواندن ترجمه سرعتت بالاتر میره و چشمات به متن فارسی عادت میکنه (منظورم اینه که اگر مثلاً - گفتم مثلاً - توی کتاب اصل همه اش میخوانی edge، وقتی توی یه سئوال خواندی یال سر در گم نشی و هول نشی) و گرنه متن کتاب اصلش بد نیست...
|
|
RE: بهترین ترجمه برای نیپولتان , crls - imankarimi - 14 اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۴۳ ق.ظ
سلام به همه دوستان حالا واسه نیپولتان کدوم ترجمه بهتره و اینکه واسه تمریناش هم کتابی تو بازار هست یا نه؟ واسه clrs اگه مشخصات کتاب رو بزارید ممنون میشم. واسه تمریناشم اگه کتابی سراغ دارید حتما بگید.ممنون |
RE: بهترین ترجمه برای نیپولتان , crls - samanium - 14 اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۱۰ ب.ظ
(۱۴ اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۴۰ ق.ظ)fateme66 نوشته شده توسط: کسی clrs انتشارات نص رو خونده؟؟؟؟؟ترجمه نص از clrs ترجمه خوبیه(دقت کنید ویرایش سوم هست وکتاب رو همه ش ترجمه نکرده فعلا جلد اولش هست ) چون مترجم محترم خودشان میدانستند که دارن چی ترجمه میکنن! دستش درد نکنه |
|
RE: بهترین ترجمه برای نیپولتان , crls - fateme66 - 14 اسفند ۱۳۸۹ ۰۳:۱۳ ب.ظ
از همه دوستان به خاطر راهنماییشون ممنونم |
RE: بهترین ترجمه برای نیپولتان , crls - danialfx - 14 اسفند ۱۳۸۹ ۰۹:۳۱ ب.ظ
(۱۴ اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۱۰ ب.ظ)samanium نوشته شده توسط:(14 اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۴۰ ق.ظ)fateme66 نوشته شده توسط: کسی clrs انتشارات نص رو خونده؟؟؟؟؟ترجمه نص از clrs ترجمه خوبیه(دقت کنید ویرایش سوم هست وکتاب رو همه ش ترجمه نکرده فعلا جلد اولش هست ) مثل اینکه قراره به همین زودیها جلد دوم هم منتشر بشه مترجم کتاب اقای دهقان هم تو پست زیر گفتن که چند هفته پیش صفحه بندی جلد دوم تموم شده مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. من هم ترجمه اقای دهقان و انتشارات نص رو تهیه کردم. همون طور که گفتین ترجمه ویرایش سوم کتاب(سال ۲۰۰۹) هست |
|
RE: بهترین ترجمه برای نیپولتان , crls - imankarimi - 15 اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۰۹ ق.ظ
سلام به دوستان ممنون از راهنمایی های خوبتون ببخشید شما که این کتابو دارید میشه مشخصات کتابو برای منم بنویسید که بدم یکی از اقوام برام تهیه کنه. آخه خودم شهرستانم. بعد دو جلد رو باید خرید . آیا جلد اول همینه: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ممنون سلامی دوباره به دوستان گلم ببخشید واسه نیپولتان این دو ترجمه رو پیدا کردم میشه نظرتون رو لطفا بگید. کسی این کتابها رو داره،چطور بودن و آیا ترجمه بهتری وجود داره یا نه . ممنون طراحی الگوریتمها (با شبه کدهای ++C) کیومرث نعیمی پور، ریچارد نیپولتان، عین الله جعفرنژادقمی (مترجم) مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. طراحی الگوریتم ها: با استفاده از شبه کد ++ C کیومرث نعیمی پور، ریچارد نیپولتان، سیدحجت الله جلیلی (مترجم) مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ممنون |
RE: بهترین ترجمه برای نیپولتان , crls - danialfx - 15 اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۲۸ ق.ظ
(۱۵ اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۰۹ ق.ظ)imankarimi نوشته شده توسط: سلام به دوستان سلام دوست عزیز. بله همین کتابی هست که لینک دادید مشخصاتش هم کتاب مقدمه ای بر الگوریتمها (clrs) انتشارات نص ترجمه مهندس دهقان هست. در مورد جلد دوم عرض کنم که همونجور که تو پست قبل گفتم هنوز منتشر نشده. ولی جلد اولش رو میتونین تهیه کنین. در مورد خرید هم بگم که منم چون تو شهرمون این کتاب رو نداشتن حتی نمایندگی انتشارات نص تو شهرمون هم این کتاب رو نداشت. به صورت اینترنتی از همین سایتی که گذاشتید یعنی سایت انتشارات نص خریدم. با پست سفارشی فرستادن. هزینه پست هم نگرفتن. از وقتی که پست کردن هم ۴ روز بعد به دستم رسید. البته به دلیل اینکه اون موقع که سفارش دادم تعطیلات بود. یکم دیر پست کردن. یعنی ۲ روز کاری بعد از واریز وجه. |
RE: بهترین ترجمه برای نیپولتان , crls - imankarimi - 15 اسفند ۱۳۸۹ ۱۰:۵۷ ق.ظ
(۱۵ اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۲۸ ق.ظ)danialfx نوشته شده توسط: سلام دوست عزیز. بله همین کتابی هست که لینک دادید سلام به همه دوستان و دوست عزیز خودم.ممنون از راهنماییتون.ببخشید چند سوال: ۱/جلد دوم ادامه کتاب Crls هستش ۲/حل تمرین خوبی برای این کتاب crls وجود داره یا نه ؟ ترجمه فارسی اینو دوستان معرفی کرده بودن به درد میخوره: تشریح کامل مسائل مقدمه ای بر طراحی الگوریتم CLRS (کتاب) ناشر: معارف دینی مؤلف: هاشم داور پناه مؤلف: مریم گلچین مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ۳/اینکه مثلا ویرایش جدید یه کتاب با ویرایش قبلیش زیاد فرق میکنه یا فقط ترجمش شاید بهتر بشه. ۴/آیا منابع اصلی طراحی الگوریتم نیپولتان , crls هستند و این دو کتاب با تمریناشون خوب خونده بشن کافیه به همراه کتاب تستی و خلاصه شده یه موسسه خوب( من پوران رو خریدم). ۵/اگه میشه واسه نیپولتان همه نظر بدید کدوم ترجمش بهتره هم خودش هم واسه حل تمریناش.ممنون |
RE: بهترین ترجمه برای نیپولتان , crls - danialfx - 15 اسفند ۱۳۸۹ ۰۴:۱۲ ب.ظ
(۱۵ اسفند ۱۳۸۹ ۱۰:۵۷ ق.ظ)imankarimi نوشته شده توسط: سلام به همه دوستان و دوست عزیز خودم.ممنون از راهنماییتون.ببخشید چند سوال: سلام ۱- جلد اول کتاب فصل های ۱ تا ۱۷ هست. جلد دوم هم از فصل ۱۸ تا اخر کتاب زبون اصلی هست که به زودی منتشر میشه. ۲-فکر کنم تنها حل تمرین فارسی این کتاب همین کتابی باشه که گذاشتید. ۳- ویراست سوم یا به طور کلی ویراستها از سوی نویسنده های کتاب ارائه میشه. من ویراست های قبلی کتاب رو ندیدم. نمیدونم چقدر با ویراست دوم فرق داره.ولی به طور کلی باید حداقل فرق هایی با ویراست های قبلی داشته باشه !!! ۴-معمولا دوستان کنکوری اینجوری پیشنهاد میدن. البته کتاب ساختار داده دکتر قدسی هم باید خوب باشه که بنده اطلاعات ندارم. ۵-در مورد این کتاب اطلاعاتی ندارم. چون تهیه نکردم. شاد و موفق باشید. |
|
بهترین ترجمه برای نیپولتان , crls - javadjj - 15 اسفند ۱۳۸۹ ۰۴:۱۵ ب.ظ
من امسال کتاب دو جلدب جعفر نژاد رو خوندم خیلی هم راضی بودم از ترجمش |
|
بهترین ترجمه برای نیپولتان , crls - arshad91 - 16 اسفند ۱۳۸۹ ۰۷:۱۲ ب.ظ
نیپولیتان من فعلا فصل اول قمی خوندم که اونجور که می گفتن بد نبود..خوبم بود اما جلیلی ندیدم..حل تمرینش شنیدم هست |