زمان کنونی: ۱۷ آذر ۱۴۰۴, ۱۱:۴۸ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد

ارسال: #۴۶۶
۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲, ۰۳:۰۵ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۰۷ ق.ظ، توسط milad8525.)
سلام رفقا.
یه سوال دارم؟؟؟
سوالات کنکور این چند سال اخیر زدم اما باز این تست هایی که دوستان رو سایت ها آ‍‍‍پ کردن. ادمو سردرگم میکنه .
نمیدونم همین تست ها کافیه یا تستها دیگه هم کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام رفقا.
یه سوال دارم؟؟؟
سوالات کنکور این چند سال اخیر زدم اما باز این تست هایی که دوستان رو سایت ها آ‍‍‍پ کردن. ادمو سردرگم میکنه .
نمیدونم همین تست ها کافیه یا تستها دیگه هم کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
۱
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
ارسال: #۴۶۷
۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲, ۱۲:۴۷ ب.ظ
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۴۴ ب.ظ)zhila67 نوشته شده توسط:  
(26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۵۱ ق.ظ)yasermrz نوشته شده توسط:  خب من امروز یه کاری کردم که به نظرم خیلی خوب بود گفتم اینجا بگم شاید واسه بقیه مفید باشه
من امروز صبح اولین کنکور آزاد که مال سال ۸۰ بود رو شروع کردم به تست زدن تا حدودای ساعت ۱۲ بعد که تموم شد یه یک ساعتی مهندسی نرم (پوران) خوندم .
اما بعد از ظهر نشستم به خوندن جوابهای تستها و کمی هم رفع اشکال به این صورت که اونایی که درست زده بودم که باز یه نگاهی به جوابش میکردم ولی اونایی که اشتباه زده بودم یا بلد نبودم دو حالت پیش میومد اول اینکه وقتی جواب رو میخوندم مشکلم حل میشد که خب این که هیچی ولی اگه با خوندن جواب هم مشکل حل نمیشد میرفتم سراغ اون قسمت درس و یه نگاه میکردم مثلا قسمت درخت جست و جوی دودویی رو به کل یادم رفته بود و تستش رو هم نزدم الان سریع یه دور از روی کتاب پوران خوندم و یادم اومد و تست رو متوجه شدم .
فک کنم با این سیستم اگه برم جلو هم تستها رو ۲ سری بتونم بزنم هم کل درسها هی برام مرور میشه .
آخر شب هم دوباره یک ساعتی مهندسی نرم خوندم.
پیشنهادم به اونایی که درس ها رو یه خرده کم و زیاد خوندن این کار رو شروع کنن ولی اونایی که هنوزم نخوندن فک نکنم جواب بده واسشون .
خسته نباشید،میشه بگید از کدوم کتاب تست های سال ۸۰رو میزنید من از سال ۸۵ تا ۹۱ مال انتشارات ساد رو دارم ولی سال های قبل رو نمیدونم کدوم انتشارات داره.ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
سلام کتاب مجموعه سوالات کنکورهای ارشد رشته کامپیوتر دانشگاه آزاد سال ۸۰ تا ۸۶ انتشارات گسترش علوم پایه این کتاب خوبیه
۰
۰
ارسال: #۴۶۸
۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲, ۰۱:۵۰ ب.ظ
میشه مهندسی نرم فقط تستهاشو خوند(حفظ کرد) متن درس رو نخوند؟

drink 8 glasses of water a day

۲
۰
ارسال: #۴۶۹
۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲, ۰۱:۵۱ ب.ظ
سلام بنظرتون سوالاهای امسال آسونه متوسط یا سخت؟
سال۸۸ و ۸۷ و ۸۹ کلا تکراری بود و آسون سال ۹۰ به بعد روال فرق کرد و بعضی درسها فوق العاده سخت بود سال ۹۱ هم تقریبا یکنواخت بود بنظرتون امسال چطوری میشه

“یرفع الله الذین آمنوا منکم و الذین اوتوا العلم درجات” مجادله ۱۱
(خداوند کسانی از شما را که ایمان آورده اند بالا می برد و به کسانی که بهره ای از علم دارند درجات بزرگی می بخشد.)
۰
۰
ارسال: #۴۷۰
۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲, ۰۱:۵۶ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۵۰ ب.ظ)aatwo نوشته شده توسط:  میشه مهندسی نرم فقط تستهاشو خوند(حفظ کرد) متن درس رو نخوند؟

مهندسی نرم یکسری مباحثی داره تا توضیحات و مثالهاش نخونید متوجه نمیشید .
بهتره یه نگاه کوتاه به متن هم بکنید .
۲
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: aatwo
ارسال: #۴۷۱
۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲, ۰۱:۵۹ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۵۱ ب.ظ)nasrolah نوشته شده توسط:  سلام بنظرتون سوالاهای امسال آسونه متوسط یا سخت؟
سال۸۸ و ۸۷ و ۸۹ کلا تکراری بود و آسون سال ۹۰ به بعد روال فرق کرد و بعضی درسها فوق العاده سخت بود سال ۹۱ هم تقریبا یکنواخت بود بنظرتون امسال چطوری میشه

کتاب خلاصه متن کدوم انتشارات داره من ماله مقسمی دارم خلاصه درس نداره

drink 8 glasses of water a day

۱
۱
ارسال: #۴۷۲
۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲, ۰۲:۱۳ ب.ظ
دوستان کتاب سوالات آزاد اسمش چیه و چه انشتاراتی که سوالای ۹۱ رو داره؟؟؟؟؟؟؟
فقط سوالای داده و الگوریتم رو میخوام!!!!!!!!!!
واسه انفورماتیک لازمه.

دوستال لطفا کمک کنیدددددددددد.
۱
۱
ارسال: #۴۷۳
۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲, ۰۴:۴۸ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۱۳ ب.ظ)tayyebe نوشته شده توسط:  دوستان کتاب سوالات آزاد اسمش چیه و چه انشتاراتی که سوالای ۹۱ رو داره؟؟؟؟؟؟؟
فقط سوالای داده و الگوریتم رو میخوام!!!!!!!!!!
واسه انفورماتیک لازمه.

دوستال لطفا کمک کنیدددددددددد.

انتشارات ساد هیچ انتشاراتی فقط سوالات داده و الگوریتم رو نمیده همشو یکجا میده
انتشارات ساد تا اونجایی هم که من میدون ماله ۷ سال رو داره ۹۱ رو هم داره خودشم فقط تهران پیدا میشه شهرستان ها تمام شده و تا ۱۵ روز هم به شهرستان ها طول میکشه فرستاده بشه
من خودم از نمایشگاه کتاب کاج کتاب سرای عبادی گرفتم
آدرس تهران ضلع جنوب شرقی میدان انقلاب پلاک ۱۲

(خداوند کسانی از شما را که ایمان آورده اند بالا می برد و به کسانی که بهره ای از علم دارند درجات بزرگی می بخشد.)
۰
۰
ارسال: #۴۷۴
۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲, ۰۵:۱۰ ب.ظ
دوستان انتشارات ساد ۹۱ آیتی رو هم داره؟

من مجموعه کتابای گسترش علوم پایه رو گرفتم که نداره ، اگه کسی حتی پراکنده و به صورت موردی هر درس رو داره
زحمتشو بکشه واسه مام بذاره.

دوستان کی پایس این چندروزو باهم بخونیم؟ من تنبلی ولم نمیکنه ، بیاد باهم مسابقه بذاریم Blush

آنچه تو را نگفتمت ای کاش یادم بود !
۰
۰
ارسال: #۴۷۵
۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲, ۰۶:۳۳ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۵۱ ب.ظ)nasrolah نوشته شده توسط:  سلام بنظرتون سوالاهای امسال آسونه متوسط یا سخت؟

شما چه رشته ای شرکت کردین؟
۰
۰
ارسال: #۴۷۶
۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲, ۰۶:۵۷ ب.ظ
سلاااااااااام.میشه منو راهنمایی منید ک چه کتابی خوبه ک تست های سال چیش ازاده مهندسی نرم افزار رو داشته باشه؟
تو این مدت محدود میخام بخونم.لطفا راهنمایی کنید.ممنون
۰
۱
ارسال: #۴۷۷
۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲, ۰۷:۲۹ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۳۱ ب.ظ، توسط user22.)
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۵۷ ب.ظ)atti joon نوشته شده توسط:  سلاااااااااام.میشه منو راهنمایی منید ک چه کتابی خوبه ک تست های سال چیش ازاده مهندسی نرم افزار رو داشته باشه؟
تو این مدت محدود میخام بخونم.لطفا راهنمایی کنید.ممنون

دوست عزیز انتشارات گسترش علوم پایه کنکورهای ۸۰ تا ۹۰ رو منتشر کرده

انتشارات ساد هم ۹۱ رو ظاهرن داره

آنچه تو را نگفتمت ای کاش یادم بود !
۰
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: atti joon
ارسال: #۴۷۸
۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲, ۱۰:۰۱ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۳۳ ب.ظ)avril22 نوشته شده توسط:  
(28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۵۱ ب.ظ)nasrolah نوشته شده توسط:  سلام بنظرتون سوالاهای امسال آسونه متوسط یا سخت؟

شما چه رشته ای شرکت کردین؟

نرم افزار

۰
۰
ارسال: #۴۷۹
۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲, ۱۰:۵۶ ب.ظ
کتاب انتشارات ساد چاپ جدیدش کنکورهای ۸۵-۹۱ رو داره.
توی شهرستان ها هم بگردید هست فکر میکنم! من که مرکز استان هستم پیداش کردم! البته تموم شده بود سفارش داد ۲ روزه اومد!!
البته حدوداً یک ماهه پیش خریدم!
بعدشم اینکه انتشارات ساد برای آی تی ها نداره! آی تی رو گسترش علوم پایه داره!
البته اطلاعات زیادی ندارم من. دوستانی که آی تی هستن شاید بهتر بدونن.
ودر نهایت اینکه...
مهندسی نرم افزار رو نمیشه حفظی زد متاسفانه! اما یه دور بخونید مقدار زیادی بهتون کمک میکنه.
من راهیان ارشد مهندسی نرم افزار دارم که تست های آزاد هم داره اما فقط ۸۴-۸۶ رو داره.
کتاب من چاپ قدیم هست شما جدید رو میخوای بخری نگاه کن که داشته باشه...
موفق باشید

خدایا!!!
مرا به ابتذال ارامش و خوشبختی مکشان. اضطرابهای بزرگ ٫ غم های ارجمند و حیرت های عظیم را به روحم عطا کن . لذتها را به بندگان حقیرت ببخش و درد های عظیم را به جانم ریز...
۰
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: tesna
ارسال: #۴۸۰
۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۲, ۰۱:۰۱ ق.ظ
من این مبحث وابستگی تابعه ای رو خوب متوجه نمی شم! به نظرتون از روی کتاب یا توضیحی خاصی هست(از دوستان) که کمک کنه به درک اون؟
۰
۱

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
Lightbulb مطالعه گروهی کارمندان برای کنکور ارشد ۱۴۰۳ deniz22 ۰ ۱,۱۰۷ ۲۹ آبان ۱۴۰۲ ۱۱:۴۲ ق.ظ
آخرین ارسال: deniz22
  خواندن گروهی کنکور دکتری هوش ۹۹ Lootus ۹ ۱۱,۳۱۹ ۰۴ تیر ۱۴۰۲ ۰۱:۴۷ ب.ظ
آخرین ارسال: solmaz58
  مطالعه گروهی ارشد ۱۴۰۰ persiancoder ۹ ۸,۰۶۹ ۱۹ دى ۱۳۹۹ ۰۷:۱۷ ب.ظ
آخرین ارسال: nasser89
  نوشتن مقاله به صورت گروهی osho ۰ ۲,۶۵۵ ۱۶ آبان ۱۳۹۹ ۱۱:۵۵ ق.ظ
آخرین ارسال: osho
  حذف درس برای خواندن کنکور ارشد sima84 ۴ ۶,۴۹۰ ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ ۰۹:۰۰ ب.ظ
آخرین ارسال: عزیز دادخواه
  تخفیف گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف برای اعضای مانشت در سال ۹۹ عزیز دادخواه ۱۲ ۱۰,۶۶۳ ۲۵ مهر ۱۳۹۸ ۰۱:۱۹ ب.ظ
آخرین ارسال: عزیز دادخواه
  معماری روزانه محقق اردبیلی یا دانشگاه آزاد علوم تحقیقات تهران aryaeei ۱۷ ۱۹,۸۰۸ ۱۷ شهریور ۱۳۹۸ ۰۱:۱۳ ق.ظ
آخرین ارسال: khayyam
  دانشگاه اراک و دانشگاه کاشان npour ۵ ۸,۶۰۳ ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ ۱۰:۴۵ ب.ظ
آخرین ارسال: cpt.mazi
  خواندن یا نخواندن مقطع دکتری ؟ دکتری بدون شغل ! لطفا راهنمایی کنید... aminomidi ۷ ۱۴,۴۱۶ ۱۹ آبان ۱۳۹۷ ۱۲:۴۹ ب.ظ
آخرین ارسال: suraty
  راهنمایی برای دانشگاه آزاد کرج Nilo_O ۱ ۳,۶۳۳ ۱۰ آبان ۱۳۹۷ ۰۳:۳۶ ب.ظ
آخرین ارسال: Nilo_O

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close