(۲۷ بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۵۷ ب.ظ)Mozhgan.H نوشته شده توسط: [quote='abasalimaleki' pid='163637' dateline='1360936882']
[quote='Nima Masghadi' pid='163567' dateline='1360919700']
[quote='freidoony' pid='163562' dateline='1360917884']
[quote='Nima Masghadi' pid='163405' dateline='1360846183']
ممنون نیما خان!
منم همینطوری درصدامو حساب کرده بودم، با این اوصاف امسال حتی مجاز هم نمیشم.
پس این همه تلاشی که کردم ، این همه زمان و انرژی که واسش هزینه کردم چی میشه!!!
ای بابا حالا چرا اینقدر نا امیدی ؟! هرچی که نتیجه بگیری مهم نیست . مهم اینه که تلاش کردی . مطمئن باش که یه حکمتی داشته . من خودم مشترک هیچوقت زیر ۵۰ نمیزدم . اما سر جلسه اتفاقاتی افتاد که اینطوری شد مشترک هام . اما بازم خدا رو شکر . این همه زمانی که گذاشتی هدر نرفته . واسه سال بعد دیگه نمیری مثل خیلی ها از اول شروع کنی . همه چی رو خوندی میتونی فقط تست بزنی و نکته تستی یاد بگیری. خیلی ها سال دوم قبول میشن. دوست من سال اول شد ۱۵۰۰ سال دوم شد ۴۵ ! سال اول حتی کلاس میرفت و کنکور ازمایشی میداد .
انشالله بهترین ها برات اتفاق میفته . بسپار به خدا نتیجه رو . بی خیال کنکور شو و به زندگیت بچسب . حالا تا نتیجه بیاد کلی زمان هست که نباید از دست داد . یه چیز جدید یاد بگیر تو این سه ماه . که باهاش بتونی کار کنی! میخوای ارشد بگیری که چی ؟ میخوای کار کنی دیگه! خب برو یه چی یاد بگیر که به درد بخوره . ارشد هم میگیری خیالت راحت.
دوستای من ارشد دارن بیکارن . اما چند تا از دوستام با مدرک کاردانی الان شاغل هستن . چون کار بلدن .
امیدوارم به حرفام فکر کنی .