(۲۶ بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۰۶ ب.ظ)arta.66 نوشته شده توسط: (26 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۲۰ ب.ظ)rezareza2 نوشته شده توسط: اینکه جایی که یکی صفر و دیگری ۱ هست قانون در مورد بافرهاست؟ من هیچ جا چنین چیزی ندیدم ( صرفا جهت اطلاع خودم میخوام بدونم )
ضمنا یه نکته خارج از کلا قوانین منطقی
تعریف تابع یعنی شما کنترلی روی ورودی ندارید و صرفا عملیات داخلی تابع، خروجی مورد نظر رو مشخص میکنه،حالا شما برای اینکه خروجی حالت مشکل دار پیش نیاد دارید بعضی حالات خروجی رو حذف می کنید درحالیکه شما با اینکار فقط خروجی تابع رو تغییر دادید و نمی تونید کنترلی روی ورودی مشکلدار داشته باشید. اگر ورودی بشکل A=C=1 به مدار داده بشه مدار میسوزه،
کاری که شما میکنید اینه که بعضی حالات ورودی رو در نظر نمی گیرید یعنی ۳ متغیر ورودی داریم و وقتی دارید برای محاسبه تابع، جدول حالت رو میکشید بجای ۸ حالت ورودی فقط چندین حالت خاص رو در نظر میگیرید.
خب این اشتباهه و تناقض داره با تعریف تابع.
من خودم گزینه ۴ رو زدم ولی شک نکنید گزینه ۱ جواب هستش
واسه اطمینانتون جدولو با کل حالات می نویسم فقط قبلش در مورد سوال دوست دیگم بگم که توو کتاب پوران توو حل یک تست آقای یوسفی نکته ای که بالا گفتمو بهش اشاره کردن - اون ورودی که شما میدین درسته ۲ تا بافر رو فعال میکنه ولی خروجی ۲ بافر یک نیست!! یکی صفر هست یکی یک که همین باعث میشه اون حالت - حالت بی اهمیت بشه
۰۰۰-->1
۰۰۱-->0
۰۱۰-->0
۰۱۱-->d
۱۰۰-->1
۱۰۱-->d
۱۱۰-->0
۱۱۱-->0
واسه اینکه مطمئن بشین اول شکلو ساده کنید بعد به ازای تک تک حالات امتحان کنید متاسفانه(البته به خاطرخودم) توو هیچ حالتی ۲تا بافر خروجیشون ۱ نمیشه که بخواد مدار بسوزه!!! در ضمن درسته من از کتابای مدرسان متنفرم ولی مدار منطقیش تنها کتابی ازش هست که قبولش دارم احتمالا پاسخگوی این کلیدم همون مولف بوده
مطالب رو با هم قاطی کردین.
بافر و سیم در اینجا منطق ۴-مقداره است یعنی خروجی ۰، ۱، z یا U داره.
حالا من نمیفهمم خروجی don't care دیگه چه صیغهاییه.
وقتی خروجی دو بافر متفاوت به هم وصل میشه ولتاژ خروجی نامشخص میشه(U). مثل اینکه سر منفی و مثبت باتری رو به هم وصل کنید. تابع منطقی f باید یا صفر منطقی باشد یا یک منطقی و مقدار نامشخص را با هیچ تابعی نمیتوان نشان داد.
تا به حال دیدید که بگن: F= U + xy ؛ U:Unknown