من خودم منبع اصلی راسل با ترجمه سعید راحتی رو دارم و همچین چیزایی ک شما گفتید رو ننوشته...
اما میدونم ک خود تپه نوردی رو جستجوی حریصانه محلی هم میگن چون یک حالت همسایه خوب رو بدون فکر ب اینکه از کجا ب کجا خواهد رفت، انتخاب میکنه(حریصانه همل میکنه!)
در کل چند فرم از الگوریتم تپه نوردی وجود داره:
***تپه نوردی ساده : همون حالت اولیه تپه نوردی ب حساب میاد یعنی تعریف پایه ای الگوریتم!در هر گام بهترین همسایه جایگزین حالت فعلی میشه و فراتر از همسایه های حالت فعلی رو نگاه نمیکنه و متاسفانه تو دماغه ها(برآمدگی ها،نوک ها)،بیشینه محلی و فلاتها گیر میکنه برا همینه ک میگن کامل نیست!
***تپه نوردی تصادفی:از بین حرکتهای رو ب بالا یکی رو بصورت تصادفی انتخاب میکنه...کند تر از تندترین شیب هست اما در بعضی دورنماهای حالت،بهرتین راه حل رو پیدا میکنه
***تپه نوردی با تندترین شیب

تعریفی ازش ندیدم اما فکر کنم بامقایسه شیب ها بهترین شیب رو ک حالت هدف نزدیکتره انتخاب میکنه)
***تپه نوردی اولین انتخاب(گزینه):تپه نوردی تصادفی رو بکار میگیره،به این صورت که بصورت تصادفی پسین(مابعد) تولید میکنه تا زمانی ک مابعدی تولید بشه ک از حالت فعلی بهتر باشه
***تپه نوردی با شروع مجدد تصادفی(که نسبت به سه تای قبلی کامل تره اما با احتمال نزدیک ب یک):یک مجوعه جستجوی تپه نوردی رو از حالتهای شروع تصادفی اجرا میکنه و هنگامی ک یک هدف پیدا شد متوقف میشه
........
ببخشید خیلی حرف زدم امیدوارم این مطالب بدردتون بخوره و مفید واقع بشن
موفق باشید