بچه ها ۲ ماهه که من دنبال چندتا کتابای پارسه گشتم ولی پارسه تکی فروش نداشت و کتابای stock تو انقلاب هم قدیمی بودن تازه بعد این همه تلاش تونستم سیستم عامل رو از نمایندگی فروش کتابای پارسه گیر بیارم ولی آمار مهندسی رو گفت خارج از چاپه و احتمالا تا ۱ ماهه دیگه تو بازار گیر نمیاد!!!حالا چیکار کنم؟!!!آخه آمارو با اون حجم بالای مطالب دیگه کی شروع کنم؟!!!!بچه ها کسی پیشنهادی نداره؟نمیدونید از کجا میتونم آمار پارسه رو گیر بیارم؟
شنیدم آمار مدرسان هم کتاب خوبیه.نظرتون راجع به اون چیه؟
(۱۶ آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۱۳ ب.ظ)m@hboobe نوشته شده توسط: (16 آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۰۴ ب.ظ)mos_hos نوشته شده توسط: (15 آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۲۴ ب.ظ)ania_13 نوشته شده توسط: بچه ها یکی بگه من چی کار کنم؟ یه روز توپم بعد وسط همون روز به کل قفل میکنم؟!!!! چیکار میکنید در این شرایط؟
من که در این موارد چندتا موزیک مورد علاقه ام رو که واسم ایجاد انگیزه میکنه گوش میدم و بعد با انرژی مضاعف به درس خوندن ادامه میدم.
خوبه شما اول روز خوب میخونی من که چند روز بود کلا قفل بودم انگار روی زمین نبودم
مهمترین عامل این خستگی ها و بی انگیزه ای ها درس های سخت هستن که هم فهمیدنشون سخته و خسته کننده هستن و از طرفی کند پیش میرن و همین باعث از بین رفتن انگیزه میشه.پیشنهاد من واسه این مواقع اینه که یا تست بزنین یا یه درس رو که راحت تره و بهش علاقه دارین بخونین و همین سریع پیش رفتن تو این درس و راحت فهمیدن مطالب انگیزه لازم رو به شما بر میگردونه. این کار که واسه خودم خیلی عالی جواب میده.