(۲۵ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۴۱ ب.ظ)شاپری نوشته شده توسط: (25 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۵۶ ب.ظ)maral_164 نوشته شده توسط: (25 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۵۴ ب.ظ)پری نوشته شده توسط: سلام
یه مرحله تکمیل ظرفیت داره تکمیل ظرفیت رو برای شهرهایی که ترازشون پایین هست انتخاب کن ولی اول اون شهرهایی رو که دوست داری بزن چون دادن انتقالی سخته
سلام
دوستان کسی می تونه راهنمایی کنه من در گرایش نرم افزار شرکت کردم از کجا بفهمم تراز من در هوش و معماری چنده ؟من سوالات این دو گرایش را جواب دادم با توجه به در صدهای دوستان در این سایت من تراز خوبی برای این گرایش ها دارم داخل کارنامه فقط تراز رشته ی که شرکت کردم (نرم افزار )رو داره تو تکمیل ظرفیت نمی دانم چه کار کنم.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم عین شما... نرم بودم..اما هوش زدم .. به این هوا که مثل سراسری برام تراز رتبه میاد... وقتی دیدم نه ترازی دلرم نه رتبه سوختتتتتتمممممممممممممممممممم... فقط گریه کردم
منم مثل شما گرایش نرم افزارو انتخاب کرده بودم .. اما سر کنکور سوالات هوش رو هم جواب دادم ... و هیچ تراز و رتبه ای برام نیومده
من اعتراض نوشتم( ایمیل) ... زنگ میزنم کسی بر نمیداره... شماهم بنویسین تا شاید دیده شیم!!!!!!!!!!
شماره تلفن های روابط عمومی و ستاد پاسخگویی مرکز آزمون :
۲۳۵۳۳۰ (۰۲۱) ۱۲ خط
ایمیل های مرکز آزمون:
ریاست مرکز آزمون : dr_sajjadi@iauazmoon.com
اداره حراست آزمونها: Exam_protection@iauazmoon.com
نظرات،پیشنهادات و انتقادات: info[at]pubr-azmoon.com
نشانی مرکز آزمون :
تهران - خیابان پاسداران- بالاتر از پمپ بنزین - نبش بهستان ششم -پلاک ۱- مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی
همه کسایی که این مشکلو دارن ایمیل بزنن و اعتراض کنن شاید رسیدگی بشه