(۲۰ شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۵۰ ق.ظ)ashkan_d13 نوشته شده توسط: به نظرتون کار خوبی میکنن که به ۱۵۰ تا شاگرد اول که حداقل یکسومشون رتبهی زیر ۱۰۰ دارن بگن ثبتنامت نمیکنیم برو ریاست، بعد برن دفتر ریاست بهشون بگه به من چه برو آموزش! بعد ۶ بار دیگه این مسیر طی بشه و آخرش سه-چهار روز بلاتکلیف بمونن
اصلاً بیشتر اعتراض بچهها به این بود که چرا تو سایت شریف نوشته شاگرداولها گواهی رتبه بیارن! خب مینوشت شارگرداولا نیان
ضمناً این قانون هم مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی هست و سازمان سنجش فقط مجریه
نه اونها که کار خوبی نمیکنند. ولی باید قبول کرد آیین نامه مزخرفیه.
ضمنا" در قانون اساسی ما فقط مجلس حق تصویب قانون داره و مجمع تشخیص مصلحت(اونهم در صورت وجود اختلاف بین شورای نگهبان و مجلس)
بخاطر همین اسمش را گذاشته اند قوه مقننه. بقیه فقط آیین نامه میدن و الزامی به پذیرش توسط سازمانهای غیر زیر مجموعه شون نیست.البته آیین نامه را میشه ازش شکایت کرد و توسط دیوان عدالت درخواست لغوش را کرد.
شورای عالی انقلاب فرهنگی مثل خیلی دیگه از شوراهای عالی که داریم میتونه مصوباتش را بفرسته مجلس تا قانون بشه.
وقتی مطمئن هستند یه چیزی قانون نمیشه میدن به یه سازمانی میگن اجرا کن. دانشگاه هم زیر مجموعه وزارتخانه است نه زیر مجموعه سنجش. پس میتونه زیر بار نره.
در کل باید یکی اعتراض میکرد باین موضوع. سنجش که به حرف دانشجویان گوش نمیده. ظاهرا" به حرف دانشگاه شریف هم که بارها قبلا" بهش گفته گوش نکرده. شاید این ۱۵۰ نفر منشاء خیر بشن. البته اینها حتما" ثبت نام میشن. ولی بهر حال فعلا" از این بنده خداها بعنوان ابزار دعوا استفاده میشه.
من هم بعید میدونم اینا اکثرا" با رتبه های بدون سهمیه میتونستند تهران قبول بشن. من خیلیها را میشناسم که استفاده نمیکنندچون رتبه شون خوب میشه.