فعلا تنها گروهی که تموم کزدیم
گروه سوم:
(۲۵ مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۴۳ ب.ظ)fatemeh85 نوشته شده توسط: حزب ۱ تا جزئ ۳۰ به یاری خداوند متعال خوانده شد.
(۰۵ مرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۴۹ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: حزب ۲ از جز ۱ تا ۳۰ تموم شد.
(۱۴ مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۴ ب.ظ)najme60 نوشته شده توسط: حزب ۳ تا از جزء یک تا جز ۳۰ خوانده شد.
(۰۱ مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۰۷ ق.ظ)parva نوشته شده توسط: گزارش:حزب چهارم از جزء ۱ تا ۳۰ خوانده شد.
هنگام ختم قرآن هر دعایی را میتوان خواند. سه دعا از میان دعاهای ختم قرآن برای بهرهگیری دوستداران قرآن تقدیم میشود.
دعای اوّل
حضرت علی بن ابی طالب می فرمود: هنگامی که قرآن را ختم کردی این دعا را بخوان: زیرا حبیب من رسول خدا ـ صلّی الله علیه و آله ـ دستور داد هنگام ختم قرآن، خدا را این گونه ندا کنم:
«اَللّهُمَّ اِنّی اَسْئَلُکَ اِخْباتَ الْمُخْبِتینَ، وَ اِخْلاصَ الْمُوقِنینَ، وَ مُرافَقَهَ الْاَبْرارِ، وَ اسْتِحْقاقَ حَقائِقِ الْایمانِ، وَ الْغَنیمَهَ مِنْ کُلِّ بِرٍّ، وَ السَّلامَهَ مِنْ کُلِّ اِثْمٍ، وَ وُجُوبَ رَحْمَتِکَ، وَ عَزائِمَ مَغْفِرَتِکَ، وَ الْفَوْزَ بِالْجَنَّهِ وَ النَّجاهَ مِنَ النّارِ»
پروردگارا! از تو فروتنی خاشعین و اخلاص اهل یقین را میخواهم. دوستی و رفاقت خوبان، و رسیدن به حقایق ایمان را میطلبم. غنیمت بردن از هر کار نیکی و پیراستگی از هر گناه را، فرود آمدن رحمتت را، و آمرزش گناهان و دستیابی به بهشت و نجات از آتش جهنّم را از تو درخواست دارم.
دعای دوّم
مرحوم علّامه مجلسی در کتاب بحار الانوار نقل میکند که امام علی ـ علیه السّلام ـ هنگام ختم قرآن این دعا را نیز میخواندهاند:
«اَللّهُمَّ اشْرَحْ بِالْقُرْآنِ صَدْری، وَ اسْتَعْمِلْ بِالْقُرْآنِ بَدَنی، وَ نَوِّر بِالْقُرْآنِ بَصَری، وَ اَطْلِقْ بِالْقُرْآنِ لِسانی، وَ اَعِنّی عَلَیْهِ ما اَبْقَیْتَنی، فَاِنَّهُ لا حَوْلَ وَ لا قُوَّهَ اِلّا بِکَ»
بار خدایا! سینهام را با قرآن گشاده گردان، جسمم را با قرآن به خدمت بگیر، چشمم را با قرآن نورانی نما، زبانم را با قرآن گویا کن، و تا زندهام مرا در راه قرآن یاری کن، که هیچ نیرو و قدرتی جز به تو نیست.
دعای سوّم
یکی از دعاهای جامع و کامل ختم قرآن، دعایی است که از سیّد السّاجدین امام زین العابدین ـ علیه السّلام ـ رسیده است. به علت طولانی بودن دعا از نقل آن خودداری شد، کسانی که مایل هستند میتوانند به
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مراجعه نمایند.
التماس دعا