(۰۲ تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۱۹ ب.ظ)fa_karoon نوشته شده توسط: (02 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۷ ب.ظ)MSZ نوشته شده توسط: خیلی عالیه که میخواییم زود شروع کنیم
به نظر شما با حجم مطالبی که باید خونده بشه الان زوده؟
(۰۲ تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۷ ب.ظ)MSZ نوشته شده توسط: کسی موفق میشه که به موقع شروع کنه، به اندازه و مستمر بخونه
خود من هم یه مدتی هست که شروع کردم اما سعی میکنم خیلی فشار نیارم...
با این هم تقریبا موافقم، اما مثلا خودم که اینقدر کند می خونم اگه بخوام همینجوری پیش برم و یه روزهایی رو زیر ۸ ساعت بخونم می دونم هیچ جا قبول نمی شم
خلاصه اگه هدفمون بزرگه نباید فکر کنیم خوب الان که شروع کردم موقع خوبی هست پس در کنار کارهای دیگه هم یواش یواش درس می خونم، با انرژی فوق العاده مثبت، با توکل برخدا نهایت سعی مون رو باید بکنیم
دوستان برنامه من فعلا اینه که تا پایان تابستان، کتاب های مرجع و خود دروس رو بخونم، از ابتدای مهر شروع کنم به دوره آنچه که خوانده ام با تست و تسلط ام رو تو تست زدن بالاببرم
موفق و پیروز باشید
نمیگم الان خیلی زوده... ولی واقعیت اینه که هنوز خیلی ها شروع نکردن و بعضی برای مرداد ماه به بعد برنامه ریختن. پس یه جورایی میشه گفت زود شروع کردیم و در واقع تو زمان مناسب شروع کردیم
ضمنا، زیاد خوندن لزوما به این معنی نیست که داریم پیشرفت میکنیم.
من تابستون پیش زیاد خوندم. واقعا هم زیاد روی معماری و سیستم عامل وقت گذاشتم و تو کنکور هم این دو تا درس رو سفید گذاشتم! البته دلیل اصلی این بود که من نمیدونستم چطور باید بخونمشون و برام تجربه شد.
ولی هدفم از گفتن این موضوع این بود که باید درنظر داشت که یک راه چند ماهه در پیش هست که پستی و بلندی هایی داره و بعضی جاها شیب زیادی داره و بعضی جاها شیب کمتر (البته همه شیب ها به معنی سربالایی هستن!) پس باید جوری برنامه ریزی کرد که
کم نیاریم!
آروم آروم باید شروع کرد و آروم آروم هم باید سرعت گرفت.
الان که تیرماهه، زمان خیلی ایده عالیه برای شروع کردن
ایشالا که همگی تو کنکور ۹۲ مزد زحماتمون رو میگیریم