امسال من به راحتی ( نسبت به نوع درس والا ۱یکی دوتاش همچین هم ساده نبود ) ۴ تا تست گرایش هوش رو زدم . ۲ تا از تست های مهندسی نرم هم توی ۱ دقیقه زدم!!! ( بقیش رو نزدم چون وقت نشد )
من خودم امسال شاید ۱۰۰ صفحه هم از CLRS نخوندم اما تمرینای فصل گرافش رو بررسی کردم + تحلیل عمقی روی تست داشتم ، چندتا خودکار رنگی داشتم و فرضا یه الگوریتم تقسیم و غلبه رو برای هر مرحله اش از یه رنگ استفاده میکردم ( شاید یه نمونش رو اگه یادم موند براتون گذاشتم ) .
برای تست من از کتاب سپاهان استفاده کردم که خیلی خیلی حلش خوب بود و خلاصه جالبی از CLRS بود اما فصل حریصانه و پویا از روی پوران برام جالب تر بود .
کتاب سپاهان در کل کتاب خیلی خوبیه اما میتونید از کتاب پوران + خوندن حداقل فصل گراف CLRS خودتون رو تا حد قابل قبولی بالا ببرید.
مباحث مرتب سازی در زمان چند جمله + Heap و درهمسازی هم از جمله مباحثیه که CLRS خیلی خوب بهش پرداخته
قبلا هم درباره حل روابط بازگشتی گفتم که CLRS ، بحث درخت بازگشت رو عالی توضیح داده و حسابی بحث رو باز کرده .
کتاب نیپولیتان هم خیلی باحاله مخصوصا برای مبتدیا به وِیژه فصل اولش که درباره پیچیدگی زمانیه . اما اگه مبتدی نیستید همون CLRS خیلی بهتره .
درباره کتاب پوران هم بگم که کتاب خوبیه اما مثل سایر کتابای جناب یوسفی یه خورده تو حل تشریحی تست ضعیف هست که برای جبرانش میتونید از مجموعه تست گسترش علوم پایه و یا کتاب پارسه و یا کتاب سپاهان استفاده کنید