خوب بهتره جواب دوستان رو بدم. اول جواب دوستانی که یه خورده دعاهای ناجور کردهاند!:
از اونجا که سرور ما در ایران قرار داره اگه همه کابلهای خلیج فارس و دریای عمان و ترکیه و ماهواره و ... قطع بشه همچنان مانشت در دسترس ملت ایران خواهد بود
بخصوص که الان سایتمون روی یکی از امنترین سرورهای ایران و با چند نوع بکآپ در خدمت شماست. پس از این دعاها نکنید!
در مورد فیلتر با توجه به اینکه مانشت در وزارت ارشاد ثبت شده است به این راحتیها فیلتر نمیشه و اگر هم بشه می شه با مذاکره رفعش کرد پس این رو هم بی خیال شید کلاً
اما در مورد اعتیاد به مانشت: ببینید دوستان استفاده بی رویه از هر چیزی مضره، مانشت هم همینطوره. شما میتونید در اوقات بین درس خوندن (مثلاً زمانی که یه مبحث یا یه نوع کتاب رو تموم کردین) بیاین و با یه فنجان چای دبش بشینید پای مانشت و یه خستگی در کنید. اینطوری بعضی وقتها حتی یه انگیزه برای درس خوندنتون هم میشه.
کارکرد اولیه مانشت جلوگیری از احساس یاس و ناامیدی شماست. ببینید الان چه نشاطی برای درس خوندن دارید، هر وقت اینجا سر میزنید کلی روحیه میگیرید که تلاش کنید. تلاش بقیه رو میبینید و خودتون و میزان پیشرفتتون رو محک میزنید فکر میکنید که کسایی که الان مانشتی نیستند چه حالی دارند؟
بگذارید از زمانی که خودمون کنکور داشتیم بگم: همیشه استرس این رو داشتیم که نکنه منابع ما خوب نیست، نکنه ما خوندن بلد نیستیم، نکنه فلان مبحث که ما نخوندیم بیاد، نکنه نرسم، یعنی بقیه چه کار میکنن؟ و ... حالا فرض کنید یه فردی فارغ التحصیل هم شده باشه. دیگه وضع خیلی بدتر میشه. یا مثلاً فرض کن یه دوست ما از یه روستا بخواد درسش رو بخونه. خوب مانشت به همه این فرصت رو داده که به دور از استرس و هیاهو تنها به درس خوندن و درست خوندن بیاندیشن.
علاوه بر اینها، جدیداً سوالات درسی بسیار بسیار خوبی پرسیده میشه که شرکت در مباحثات اونها سبب قرار گیری اون مطلب در حافظه بلند مدت شما میشه. خیلی از مباحثی که اینجا انجام میدیم و چالشی هم میشه محال ممکنه که تا عمر دارید فراموشتون بشه. در حالی که خوندن همین مطلب به تنهایی خیلی کمرنگه و زود فراموش میشه.
فکر میکردم فقط خودم معتاد مانشت هستم!! خوشحالم که چندتا رفیق هم دارم
براتون آرزوی موفقیت دارم