(۱۵ شهریور ۱۳۹۱ ۰۵:۳۵ ب.ظ)Br2012 نوشته شده توسط: من با توجه به چیزی که دارم می بینم اینکه هر دانشگاهی(دانشگه های تهران) معمولا واسه دکترا از دانشجو های ارشد خودش بر میداره و حتی با وجود کنکور بازم دانشگاه ها توی مصاحبه ها کسایی که از دانشگاه های دیگه میان واسه مصاحبه خیلی راحت ردشون می کنن حتی اگه از دانشگاه خوبی اومده باشن. با این وضعیت من فکر می کنم دوره مجازی ها شانسی در حد ۰ دارن این یه واقعیته
ببینید دوستان همه جا استثنا وجود داره اما معمولا همینطوره که به هیج وجه از ازاد به سراسری نمیشه به طورمعمولی پذیرشگرفت
اون دوستمون همه که عنوان کردند از ازاد مشهد امیرکبیر پذیرش شده یه چیزی در حدود ۱۷ تا مقاله داشته ۵تا ژورنال
بعدم فک میکنم ایشون پدرشون رئیس یکی از دانشکده های فردوسی بودند و دستی در کار داشتند!!
ولی ازاد مشهد به فردوسی دیدم اونم به خاطر اینه اساتید ازاد مشهد نصفش از دانشگاه فردوسی هستند و دانشجو های خودشون رو هم پذیرش میکنند.البته مدرک ازاد برای ادامه تحصیل تو کشورایی مثل اتریش،سوئیس،نروژ و ... خوبه
به قول دوست خوبم این اتفاقیه که داره میفته و بایدم قبول کنیم بعدم خداییش اگر این دانشجو های ازاد با این وضعیت رو پذیرش کنند خداییش ظلمه همه دنبال تمرین و پروژه و نمره اماده!!! بعدم قرار نیست که همه ادامه بدند همین ارشدم کافیه دیگه میشه بامدرکش کارای بزرگی رو انجام داد