با سلام خدمت همه دوستان
گویا خدا خواسته که من امروز بیام اینجا
پارسال هر چی گفتیم کی می دونه دانشگاه یزد در چه سطحی هستش کمتر کسی جواب داد و امسال خودم ...
خب بگذریم
من ورودی هوش ۹۱ یزد هستم
اول درمورد دانشگاه و سطح امکانات
خوابگاه به همه میدن و کمبود خوابگاه ندارن
برای بچه ها جدید خوابگاه حاج مهدی و روحانیون هستش که خود م ن حاج مهدی رو بیشتر دوست دارم .
من با غذای دانشگاه زیاد حال نمی کنم
اینجا ظهر و شب اکثرا برنج میدن اونقدر دادن که بدجوری خود بنده شکم اوردم . صبح ها هم یا پنیر یا کره و مربا یا اش ابادانی یا عدسی میدن همراه با چایی و ...
اینترنتش حاج مهدی بد نیست البته بچه های ترم بالایی خوابگاه شون جداست و سرعت اونا خیلی خوبه
ترافیک تخصیص یافته به هر دانشجوی ارشد حدااثر ۴ گیگ هست البته تعرفه داره که معمولا رو دو گیگ حساب کنید(ماهانه) هر چند ممکنه بگید کمه اما مشکلی به هم نمی زنید از این بابت.
یه چیز بگم هفته اول با یزد خیلی مشکل پیدا میکنید اون هم بیشتر به خاطر سازگاری با شرایط جدید هستش من که تا کلی مدت قصد انصراف و رفتن سر کار داشتم اما الان راضی هستم که موندم و انصراف ندادم.
مردم اینجا سرشون تو کار خودشون هستش و از بعضی جهات واقعا خوبن . هر چند که زیاد در این مورد نمیتونم نظر بدم چون کمتر از خوابگاه میام بیرون .
محوطه خوابگاه پسران خوبه و دوست داشتنی هست و میشه براتون.
خب بریم سر اصل مطلب
دیپارتمان مهنسی کامپیورت و برق دانشگاه یزد تا به امسال دو در رشته مهندسی کامپیوتر دو گرایش داشت
هوش مصنوعی
ای تی
گویا امسال مهندسی نرم افزار هم اضافه کرده چون اساتید خوب جدیدی گرفتن البته تا اونجا که اطلاع دارم
و اما درم ورد هوش مصنوعی
اتو دپیارتمان ما پنجنتا استاد هستن
دکتر ولی درهمی
دکتر مهدی رضائییان
دکتر لطیف
دکتر محمد رضا زارع (مدیر گروه)
دکتر زارع بیدکی
دکتر قاسم زاده
راستش هوش یزد واسه ورودی ما خیلی سخت می گیرن مثلا جناب دکتر درهمی برخرود اولیه شون با دانشجو های ورودی جدید ما خیلی خشک بودش و اولین خاطره بد رو با ایشان دارم اما فوغ العاده فعال هستن و چپ و راست مقاله میدن
رزومه تمامشون در لینک زیر هستش
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
زمینه کاری لطیف و رضائیان تصویر و بیانایی ماشین و گرافیک و هر چی به تصویر ربط داره هستش
زمینه کاری دکتر زارع بیدکی بازیابی هوشمند اطلاعات یا ای ار هستش و در این زمینه نفر اول در کل کشور هستن و خیلی ها از جاهای مختلف میان تا با ایشان کار کنند و مدیر پروژه کشوری موتور جستجوی پارسی جو هستنhttp://parsijoo.ir/
اما وقت واسه یر خاروندن ندارن و خودشون رو وقف کارشون کردن.
در مورد ای تی
باید بگم بچه های اینجا از دکتر صرام خیلی حساب میبرن و به نسبت هوش مصنوعی زیاد قوی کار نمیکنن و اگر جای شما بودم یزد رو واسه ای تی میگذاشتم جزو اخرین انتخابات هر چند وجود دکتر میزانیان ت و گروه مایه امید و افتخار بچه های ای تی هستش اما در کل بیشتر اساتیدشون از پیش کسوت هستن و بچه های ای تی هم زیاد درگیر درس و پروژه و غیره هستن.
ترم پیش یه درس داشتن فکر کنم شبکه های پیشرفته بودش که با دکتر صرام بودش تقریبا خیلی ها رو انداخته بود اخه همانطور که میدونید تو دوره ارشد زیر دوازده افتاده حساب میشین و زیر ۱۴ مشروط.
البته دکتر میزانیان شریف بودن و در زمینه شبکه واقعا خیلی خوب هستن.
در کل بگم اینجا بهشت نیست اینجا یزده . بعضی اساتید سخت نمره میدن و بعضی هم بر اساس معیارهای خودشون . ترم پیش بدجوری با این سیستم مشکل داشتم اما الان عادت کردم.
من خودم به شخصه دکتر درهی رو خیلی قبول دارم چون هرچند سخت نمره میدن (میلیمتری) اما خیلی عادل هستن و همین عدالتش خیلی ارزش داره و از لحاظ سطح علمی هم به تازگی در اپر تلاش خودش دانشیار شدن.
باز هم میگم اینجا بهشت نیست و مشکلات خاص خودش رو داره و اگر من به جای شما بودم بیشتر به توانایی های خودم اکتفا میکردم .
پیشنهاد بعدیم برای بچه های هوش اینه که اصلا عجله نکنید واسه دانشگاه امدن چون به محض ورد حجم درس و تمرین و ... میریزه رو سرتون و وقت سرخواراندن هم ندارین بنابراین تو این مدت که فرصت دارین ببنید به چه زمنیه ایی علاقه دارین و تو اون زمنیه برای پروژه پایانی تون برنامه ریزی کنید
به ما هم سر بزنید
خوابگاه ۲۳۸ حاج مهدی
موفق باشین