(۰۲ شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۱۹ ب.ظ)Jooybari نوشته شده توسط: (02 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۴۱ ب.ظ)mthsh نوشته شده توسط: شهرام دعا کن من و جویباری تهران قبول بشیم بیایم شریف فوتبال بازی کنیم(ببخشید اسم هاتون خودمونی گفتم.همسنیم دیگه) پای کل کل هم هستیم.unique_as14 هم قول میده بیاد. دو به دو گل کوچیک میزنیم.بازنده باید بستنی بده
من و آقای unique_as14 مثل اینکه امسال باهم کار داریم.
دوستانی هم که سراغ کاپیتان مارو میگیرن لطفاً بگن چرا مربیشون اسطوره فوتبالشون (علی پروین) رو میگه نمیشناسه و چند روز پیش هم از سمتشون برکنار شدن.
تازه اون سالی که دروازبانتون فرشید کریمی یا ساشاایلیچ بود دو تا گل درست و حسابی نخوردید که ۳-۲ باختید؟ گل دومو که یادمه محمود فکری زد (چه شوتی) گل سوم رو یادم نمیاد کی زد (دقیقه ۹۶).
مربی ما اینقدر بزرگ و پر افتخاره که علی پروین که نه / ۱۰۰ تا حجازی و قلعه نوعی و فرنازو (بازیکن بزرگ هم ندارین آدم اسمشو ببره) هم نمیشناسه/ کلاً تو ایران هیچ کیو نمیشناسه / فقط امثالی مثله کی روش، فرگوسن، مورینیو و ... رو میشناسه / درسته؟
(البته خودش گفته بود علی کریمی و مهدوی کیا رو قبل از اومدنش میشناسه چون تو اروپا بازی کردن / راستی میدونید بازی تو اروپا چه حالی میده؟)
واسه حرف بعدیت هم با یه عکس جواب میدم:
اطلاعاتت هم که مثله همه اس تق لالیا ناقصه / اون بازی که فکری گل زد ۲-۱ شد / گل سومی وجود نداره که یادت بیاد / گل سوم دقیقه ۹۶؟؟؟؟!!!!!
من جوابتو دادم / حالا تو بگو فرناز الان تو چه تیمیه؟