بارسا - رئال ، پرسپولیس- استقلال جمعه ۳ شهریور۹۱ - نسخهی قابل چاپ |
بارسا - رئال ، پرسپولیس- استقلال جمعه ۳ شهریور۹۱ - Fardad-A - 02 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۰۰ ق.ظ
جایزه نمیدیم ولی کل کل میکنیم |
RE: بارسا - رئال ، پرسپولیس- استقلال جمعه ۳ شهریور۹۱ - آرتا - ۰۲ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۱۲ ق.ظ
به نام خداوندی که آسمان آبی را بر فراز گل های سرخ آفرید.
استقلالی بودیم استقلالی هستیم و استقلالی خواهیم مرد. از آسمان پرسیدم آبی بودنت را از که آموختی؟ آسمان گفت آبی بودن آموختنی نیست و لیاقت میخواهد. از گل سرخ پرسیدم تو چطور سرخ رنگ شدی؟ گل سرخ جواب داد: میتوانم آبی باشم؟ آسمان لبخندی زد و زیر لب گفت: گفتم که آبی بودن لیاقت میخواهد. تو هم روزی لیاقت پیدا میکنی. اگر بخواهی... عشقه آبییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
|
بارسا - رئال ، پرسپولیس- استقلال جمعه ۳ شهریور۹۱ - morelo - 02 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۲۸ ق.ظ
استقلالی ام ولی دوست دارم مساوی شه چونکه از قلعه نوعی حالم بهم میخوره به امید برد رئال (کل کل نمیکنم، حالشو ندارم ) |
بارسا - رئال ، پرسپولیس- استقلال جمعه ۳ شهریور۹۱ - mfXpert - 02 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۳۸ ب.ظ
نمیدونم چرا یه حسی بهم میگه که امشب (در واقع بامداد فردا) قراره بارسا بزنه رئال رو لِه کنه. یعنی له له. |
RE: بارسا - رئال ، پرسپولیس- استقلال جمعه ۳ شهریور۹۱ - Xilinx - 02 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۱۴ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۱۲ ق.ظ)آرتا نوشته شده توسط: فقط قرمزا روزه جمعه برندند حالا شاید پرسپولیس ببازه ولی بارسا حتما میبره |
RE: بارسا - رئال ، پرسپولیس- استقلال جمعه ۳ شهریور۹۱ - Jooybari - 02 شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۱۱ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۱۴ ب.ظ)mthsh نوشته شده توسط: فقط قرمزا روزه جمعه برندند دوست عزیز با شما کاملاً مخالفم. استقلال و رئال مادرید میبرند. شک نکن. |
RE: بارسا - رئال ، پرسپولیس- استقلال جمعه ۳ شهریور۹۱ - unique_as14 - 02 شهریور ۱۳۹۱ ۰۵:۵۳ ب.ظ
بارسلونو که مطمئنم میبره (مثله همیشه) فقط تو تعداد گلی که میزنه شک دارم / ۴تا؟ ۵تا؟ ۶تا؟ ... اما پرسپولیس هم اگه بچه ها غیرت کنن حتماً برنده اند (خوشبختابه سامان آقازمانی مصدومه) / این ۶تاییها هیچی نیستن ... میترکونیم ... |
RE: بارسا - رئال ، پرسپولیس- استقلال جمعه ۳ شهریور۹۱ - آرتا - ۰۲ شهریور ۱۳۹۱ ۰۶:۰۲ ب.ظ
جالب اینجاست که خودشون آرزو می کنن بازیکنشون نباشه تیم له که می گن همینه هههههههههههههههههههههههه |
بارسا - رئال ، پرسپولیس- استقلال جمعه ۳ شهریور۹۱ - farhud - 02 شهریور ۱۳۹۱ ۰۶:۰۴ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۱ ۰۵:۵۳ ب.ظ)unique_as14 نوشته شده توسط: بارسلونو که مطمئنم میبره (مثله همیشه) فقط تو تعداد گلی که میزنه شک دارم / ۴تا؟ ۵تا؟ ۶تا؟ ...منم بین این سه تا عدد شک دارم. ولی احتمال زیاد ۵ تا بزنه. |
RE: بارسا - رئال ، پرسپولیس- استقلال جمعه ۳ شهریور۹۱ - unique_as14 - 02 شهریور ۱۳۹۱ ۰۶:۴۳ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۱ ۰۶:۰۲ ب.ظ)آرتا نوشته شده توسط: جالب اینجاست که خودشون آرزو می کنن بازیکنشون نباشه آخه ما نمیایم به یه بازیکن ۴/۵ میلیارد پول بدیم بعد تو برنامه ۹۰ بگیم مدیرعاملمون بیاد بگه ۳۵۰ میلیون دادیم / آخرش هم ضایع میشه میره / جالب اینجاست مدیرعاملشون میگه روزنامه مارکا واسه من معتبر نیست (پس چی معتبره؟ روزنامه استقلال جوان؟ هه هه) / برین دنبال کارتون |
بارسا - رئال ، پرسپولیس- استقلال جمعه ۳ شهریور۹۱ - unique_as14 - 02 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۱۸ ب.ظ
اس تق لال ۲ - ۰ پرسپولیس => وضعیت هواداران استقلال: هتریک ایمون زاید => وضعیت هواداران استقلال: |
بارسا - رئال ، پرسپولیس- استقلال جمعه ۳ شهریور۹۱ - Jooybari - 02 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۲۵ ب.ظ
نمیدنم چرا کلاً عادت دارم بشمرم. این عکس آقای unique_as14 از بارسلونا چرا ۱۰ نفرست؟ اصل کاری هم که با شماره ۱ جلو ایستاده. پس کی جامونده؟ |
بارسا - رئال ، پرسپولیس- استقلال جمعه ۳ شهریور۹۱ - shahram_sharifnia - 02 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۲۶ ب.ظ
عجب تاپیک باحالیه. من فقط می ترسم استقلال ۶ تا بزنه همین ی دونه حرف پرسپولیسی ها هم ضایع بشه. درباره سه تا گلشون هم تو ده دقیقه بگم که دقیقاْ تو بازی قبلیشون که استقلال ۳تا زد تو ۹ دقیقه و بازی را ۳-۰ برد ما چیزی نگفتیم نبخاطر اینکه چیزی بلد نیستیم بگیم. بخاطر این که آقاییم و این از بزرگواریمونه نمی تونیم ببینیم همیشه شما کم آوردین بالاخره شما هم جوونای این مرز و بوم هستین:ی اخه تو قهرمانی آسیا که حرفی ندارین تو قهرمانی لیگ دسته یک عقبید تو قهرمانی لیگ برتر مساوی تو نایب قهرمانی عقبید تو جام حذفی هم که بازم تو نایب قهرمانیا کم میارید تو آمار بازی های رو در رو که بدجوری عقبید هم تعداد برد هم تعداد گل زده عجب کلی بوداااااااا |
بارسا - رئال ، پرسپولیس- استقلال جمعه ۳ شهریور۹۱ - Xilinx - 02 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۴۱ ب.ظ
دمت گرم unique_as14. بازیکنایی که نام می برم رو معادلشون رو توی استقلال نام ببرید : فرشاد پیوس علی پروین علی دایی (یه پرسپولیسی واقعی) عابدزاده (یه پرسپولیسی واقعی به این خاطر میگم واقعی که بعد از دوران بازیکنی مربی پرسپولیس هم شدند ) علی کریمی هنوز بگم ؟ این همه افتخارات دارین پس چرا بازیکنای معروف تاریخ ایران بیشترش توی پرسپولیس بودن؟ اینقد کل کل دوست دارم (فقط واسه خنده....کل کل جدی رو دوست ندارم) شهرام دعا کن من و جویباری تهران قبول بشیم بیایم شریف فوتبال بازی کنیم(ببخشید اسم هاتون خودمونی گفتم.همسنیم دیگه) پای کل کل هم هستیم.unique_as14 هم قول میده بیاد. دو به دو گل کوچیک میزنیم.بازنده باید بستنی بده |
RE: بارسا - رئال ، پرسپولیس- استقلال جمعه ۳ شهریور۹۱ - آرتا - ۰۲ شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۴۳ ب.ظ
به یاد این شیر مرد که در دیدار پنجاه و سوم ، ثانیه ۳۰ دروازه پرسپولیس رو سوراخ کرد |