(۱۰ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۰۹ ب.ظ)*farnaz* نوشته شده توسط: شماها چند ساعت در روز میخونید؟ من زود خسته میشم در صورتیکه کلی هم وقت تو روز دارم که اینجوری هدر میره به نظرتون چیکار کنم؟
به نظرم وقتی مثلا دو ساعت یک درس رو میخونید بعدش یک ساعت وقفه بذارید بعد دوباره یک درس دیگه رو شروع کنید .
و توی یک روز درسای متفاوت بخونین . همه درسایی که میخونید توی یک حیطه نباشن . مثلا یه درس محاسباتی با یک درس حفظی مفهومی
من همینجوری بودم . سعی کردم بازه های زمانیمو کوتاه کنم . مثلا مهندسی نرم افزار رو که میخوام بخونم نیم ساعت میخونم ... ۵ مین همین چیزایی رو که خوندم رو با نمودار واسه خودم میکشم ... ۵ مین استراحت میکنم و دوباره ادامه میدم و کلا همین شیوه رو ادامه میدم تا دوساعت . بیشتر از دوساعت نمی خونم چون برام خسته کننده هست .
بعدش میرم سراغ یه درس دیگه
(۱۰ شهریور ۱۳۹۱ ۰۵:۲۱ ب.ظ)saho نوشته شده توسط: من شدیدا با درس مهندسی نرم افزار مشکل دارم ..کتاب سالخورده ویرایش ۷وپورانو دارم..اما اصلا نمیدونم ازکجا باید شروع کنم.
همه میگن کتاب اصلیوباید خوند..اما واقعا لازمه؟
منم با نرم افزار مشکل دارم . هر چی از روی کتاب سالخورده خوندم دیدم مطالب در ذهنم انسجام نداره ! الان دارم کتاب اسلام ناظمی رو میخونم یه مقداری وضع بهتر شده و حداقل ارتباط مطالب رو میفهمم .
(۱۰ شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۴۲ ب.ظ)sir_ams نوشته شده توسط: بچه ها من از یکشنبه شروع کردم و این هفته اینارو خوندم:
معماری ۱۰۰ صفحه(مانو)---- ۲۷۰ دقیقه
سیستم فصل زمانبندی(حقیقت)-- ۱۸۰ دقیقه
طراحی فصل اول پوران
ساختمان حدودا ۱۵۰ صفحه(پارسه و قدسی)
شبکه ۵ فصل (حقیقت)
گسسته ۲ فصل (گریمالدی)
زبان ۲ درس ۵۰۴(میدونم کمه باید درستش کنم)
نظرتون چیه؟؟؟
این مطالب رو توی یک هفته مطالعه کردین ؟ به نظر من واسه یک هفته خیلی خوبه.
جالبتر از همه برای من معماریه که ۱۰۰ صفحه رو توی ۲۷۰ دقیقه مطالعه کردین . امیدوارم تا کنکور همینجوری ادامه بدین