(۲۲ مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۶ ب.ظ)jahani نوشته شده توسط: امروز میخواستم یه پست راجع به نقش باور تو موفقیت افراد در کنکور بگذارم اما قبلش میخواستم این سوال رو بپرسم ببینم از بچه هایی که دارند کنکور میدن کدوماشون باور دارند حتما کنکور امسال رتبه خوب میارند و چرا؟ اصن به این اعتقاد دارید که باور به موفقیت میتونه منجر به موفقیت بشه یا نه فکر میکنید باور یه چیز بیخودیه؟ از بچه هایی که پارسال هم قبول شدند خواهش میکنم اگه باور تو موفقیتشون نقشی داشته بیان اینجا نظراتشون رو بگند.
ببخشید به این پست اینطور پاسخ میدم.
ولی نمیدونم دوستان برای چی اینقدر اصرار دارند که اینطور پست هایی رو بزنن.
اینجور پست ها فقط وقت داوطلب رو هدر میده و هیچ اثری تو پیشرفت درسیش نداره.من یه مثال براتون بزنم.
کنکور ۹۰ و ۸۹ و ۸۸ رو حل نکردم گذاشتم برا ۲هفته مونده به کنکور. خودمو تو شرایط امتحان قرار دادم مثلا سوالات ۹۰ رو اینطور زدم مشترک ۶۵ ریاضی ۷۰ تخصصی هم ۶۰وخورده ای . ۵-۶روز مونده به کنکور فقط تو این حس بودم که چطور رتبه ۱ میشم ولی رفتم سر کنکور سوالات ریاضی رو شروع کردم به حل: سوال اول رو نتونستم سوال دوم و... خلاصه بهم ریختم و این شد که ریاضیات رو ۳۰ درصد زدم
یعنی کلا گند زدم و آخرش هم رتبم ۲۸۰هوش شد.
کلا اون چند روزه به قول شما باور رو تو وجود خودم زیاد کردم(که از دید من میشه تلقین)!!!
حالا اگه من میومدم و رو درسا تمرکز میکردم مطمئن باشید که رتبم الان تک بود چون از خوندن من چیزی کم نذاشته بودم.
حالا شما دوست عزیز بجای اینکه این جور باور ها و تلقین ها رو توی دوستان بوجود بیارید کمک کنید و تو مباحث مشاوره ای ، مشاوره بدید و به سوالات درسیشون جواب بدین . اینطور هرچی داوطلب بیشتر پیش بره تسلطش به درسا زیادتر میشه و همین تسلط بعد از مدتی تبدیل به یک اعتماد بنفس بجا و خوب میشه که همین زمینه رتبه خوب آوردنش رو فراهم میکنه
یعنی منظورم اینه که کاری کنید که اعتماد بنفس داوطلب بصورت صحیح بوجود بیاد نه تلقین!!
(البته این نظر شخصی منه که هم خودم تجربش کردم و هم دوستان هم رشته دیگه رو دیدم)