(۱۹ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۴۴ ب.ظ)deh-ab نوشته شده توسط: با سلام:
منم سال قبل کنکور امتحان دادم (رشته مهندسی فناوری اطلاعاته و دانشگاه هم پیام نور)و خدادیی همه را شانسی زدم تازه برام جالب بد که خیلی به خودم امید داشتم وقتی نتایج اومد رفتم دیدم متوجه شدمه که تو کنکور کسی واقعا موفق میشه که درس بخونه اونم درست نه هر دم بیلی/...رتبه پارسالم شد ۲۵۰۰۰ تو گرایش ۱و۴ و ۱۸۰۰۰ تو گرایش ۲و۳ /...
امسال از اول تیر شروع کردم به جمع اوری بهترین منابعی که میشه برای هر درسی خوند بعد از یه ۱۰ روزی تحقیق و گرفتن نظرات افراد مختلف بالاخره بهترین منابعی که تونستم را پیدا کردم و از اول مرداد مطالعه ام را با روزی ۵ ساعت شروع کردم و الان تا روزی ۸ ساعت رسوندم و خیلی امید دارم یه جای خوب قبول بشم و توکل کردم به خدا هرچی اون بخواد همون میشه/...
سلام!
من هم وضعیتی مشابه شما داشتم
مهندسی فناوری و دانشگاه پیام نور
با این اختلاف که
پارسال که کنکور دادم تقریبا خوب خوندم؛ حدودا ۴ ماه (یک ماهش،یعنی دی ماه امتحانام بود)
خیلی هم امید داشتم
مطمئن بودم که زیر ۴۰۰ رو میارم
ولی خب نشد
هرچند که رتبه ام با توجه به زحمتام و معدلم!! بد نشد
ولی خب
الانم باز شروع کردم به خوندن
از اول شهریور
و امیدم به خداست
با حرف آخرتون هم شدیدا موافقم
هر چی اون بخواد همون میشه!
(۳۱ شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۰۸ ب.ظ)milad_rahimi نوشته شده توسط: (19 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۴۴ ب.ظ)deh-ab نوشته شده توسط: با سلام:
منم سال قبل کنکور امتحان دادم (رشته مهندسی فناوری اطلاعاته و دانشگاه هم پیام نور)و خدادیی همه را شانسی زدم تازه برام جالب بد که خیلی به خودم امید داشتم وقتی نتایج اومد رفتم دیدم متوجه شدمه که تو کنکور کسی واقعا موفق میشه که درس بخونه اونم درست نه هر دم بیلی/...رتبه پارسالم شد ۲۵۰۰۰ تو گرایش ۱و۴ و ۱۸۰۰۰ تو گرایش ۲و۳ /...
امسال از اول تیر شروع کردم به جمع اوری بهترین منابعی که میشه برای هر درسی خوند بعد از یه ۱۰ روزی تحقیق و گرفتن نظرات افراد مختلف بالاخره بهترین منابعی که تونستم را پیدا کردم و از اول مرداد مطالعه ام را با روزی ۵ ساعت شروع کردم و الان تا روزی ۸ ساعت رسوندم و خیلی امید دارم یه جای خوب قبول بشم و توکل کردم به خدا هرچی اون بخواد همون میشه/...
میشه منابعتون رو بگید؟
آقا من بگم منابع رو
اینا تجربه ی یه سالمه
و تقریبا همشون رو از بچه های برتر کنکور شنیدم
و البته یکی از دوستان که الان ارشد شریفن
به نظرم عالین این منابع!
شبکه ---> جزوه ی پارسه دکتر حقیقت + جزوه ی امیر کبیر(که خودم فقط دارمش ولی نخوندم! پارسال سئوالات کامل از این بود!!)
سیستم عامل ---> جزوه ی پارسه ی دکتر حقیقت
مدیریت ---> جزوه ی پارسه ( اگه
۸۸ اش رو گیر بیارین که عالیه! من خودم ندارم البته)
گسسته ---> 3 جلد اول گریمالدی (من خودم پارسال نخوندم،ولی امسال دارم میخونم) +
پوران
زبان ----> کتاب سری عمومی ارشد نوشته ی زهرا آهنگر و محمد اصفهانی ( من خودم پارسال نخوندم و هیچی هم نزدم؛ولی امسال اینو دارم میخونم، تا اینجاش که فوق العاده بوده)
ساختمان ---> مقسمی ( فوق العاده ست ، امسال ۵ تا سئوال ارشد رو زدم، اونم درست)
طراحی ---> پوران
نرم ---> پرسمن ( من ترجمه ی جعفر نژاد رو دارم میخونم،پارسال نرسیدم که بخونم کلا) +
پوران (تقریبا خلاصه ی پرسه)
پایگاه ---> مقسمی (حجمش کمه ولی فوق العاده ست!) +
رانکوهی (واسه رفع اشکال خوبه خداییش)
هوش ---> پارسال راسل رو خوندم ولی خب امسال قراره
پوران رو بخونم (خلاصه ی راسله عینا)
همین
موفق باشید