زمان کنونی: ۰۳ دى ۱۴۰۳, ۱۱:۴۶ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

ارشدی های ۹۲ در چه مرحله ای هستند؟

ارسال: #۱۰۶
۱۶ شهریور ۱۳۹۱, ۰۴:۴۹ ب.ظ
RE: ارشدی های ۹۲ در چه مرحله ای هستند؟
(۱۴ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۰۰ ب.ظ)EMT نوشته شده توسط:  به نظر من که جای نگرانی وجود نداره
من فکر میکنم زمان خوبی رو داریم (۶ ماه )با یه برنامه ریزی خوب (حتی نه عالی) ولی پایبند بهش میتونیم به امید خدا موفق باشیم
من ۴ ماه گذاشتم برای خوندن و ۲ ماه اخر هم مرور
الان روزی سه تا کتاب میخونم یه ریاضی یه مشترک یه تخصصی که زمان برا مرور مشترک سه هفته زودترم شروع میشه
هیچ کتابی رو هم حذف نکردم
به نظر خودم که اول نشم دوم میشم (روحیه در حد المپیک)

خوش به حالتونSmile من که ۲ ترم دیگه از دانشگاهم مونده و روی هم رفته ۳ ماه( البته با احتساب تعطیلات مابین کلاسها و ترم بعدی) واسه کنکور وقت دارم.حالا چیکار کنم؟ تازه خیلی از درسها رو نداشتیم و بار اولمه که دارم میبینم! اگه میشه به منم روحیه در حد المپیک بدهیدTongue تا با هم رقابت کنیم، من هم میخوام ۱ نرم افزار بشمAngel

سخت کوشی هرگز کسی را نکشته است، نگرانی از آن است که انسان را از بین می برد...«کوروش کبیر»
۰
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
ارسال: #۱۰۷
۱۶ شهریور ۱۳۹۱, ۰۸:۱۱ ب.ظ
تا حالا دیدید تو یه ازمون دو نفر اول بشند پس هدفتون رو رتبه ۲ قرار بدید Tongue
نگران نباشید منم کامپایلر و محاسبات و اصلا نداشتم
اما اونجور که فهمیدم محاسبات ساده ترین درس ریاضیاته Big Grin پس محاسبات و براحتی میخونیم و تمام سوالاتشو به امید خدا جواب میدیدم
میمونه کامپایلر که نمیدونم دقیقا چه جوریه ولی هر چی باشه از گسسته راحت ترSmile پس اونم میخونیم
هیچ درسی رو نباید حذف کنیم چون ممکنه از اون ساده سوال بیاد و اونوقت ما درصدامون پایین بیاد

برای داشتن روحیه در حد المپیک هم کافیه چند تا از مصاحبه هایی که با نفرات برتر شده بخونید ببینید چقد راحت به کنکور نگاه کردن و البته سخت تلاش کردن (سخت تلاش کردن دقیقا روزی ۱۸ ساعت درس خوندن نیست مفهومی خوندنه)Smile

موفق باشیدCool
۰
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: Engineer
ارسال: #۱۰۸
۱۸ شهریور ۱۳۹۱, ۰۶:۴۰ ب.ظ
البته بنده دروس طراحی زبانهای برنامه سازی، کامپایلر، محاسبات، نظریه زبانها،معماری، ریاضیات مهندسی را تااین ترم نخوندم (پس تو دانشگاه چی خوندیمHuh)و قراره به صورت خودخوان! وبرای اولین بار و ازهمین حالا بخونم و بقیه دروس هم که باید شروع کنم از مرجع و کتب کنکوری بخونم چون تو دانشگاه خیلی کم کتاب معرفی میشد.بنابراین دوستانی که دارن واسه کنکور میخونند میتونن خوشحال باشن که حداقل از من جلوترن!Tongue البته منو دسته کم نگیرید خودمو به شما میرسونمWink و برای اولین قدم سعی میکنم اعتیادم رو به مانشت کم کنم!!!.
برای همتون آرزوی موفقیت میکنم.

سخت کوشی هرگز کسی را نکشته است، نگرانی از آن است که انسان را از بین می برد...«کوروش کبیر»
۱
۰
ارسال: #۱۰۹
۱۸ شهریور ۱۳۹۱, ۰۸:۵۶ ب.ظ
سلام کسی هست بخواد از اول مهر شروع کنه؟ به نظر شما فرصت هست یا دییییییره!! دیگه دییییییییره!!! اون که میخوامش داره .......HeartTongue

۰
۰
ارسال: #۱۱۰
۱۸ شهریور ۱۳۹۱, ۰۹:۱۶ ب.ظ
سلام دوستان
من تازه عضو مانشت شدم.
پارسال سال آخر کارشناسی بود سخت درس خوندم که یک ضرب قبول شم واسه ارشد.
متاسفانه اشتباهی که کردم این بود که روی کامپیوتر و آی تی جفتش تمرکز کزدم و این انرژی منو گرفت.
کامپیوتر که بعضی دروسش رو حتی پاس هم نکرده بودم اصلاً مجاز نشدم.
اما برخلاف انتظاری که داشتم آی تی با رتبه ۱۶۰۰مجاز شدم و امسال فقط پردیس صنعتی شریف قبول شدم که واسه ثبت نام نرفتم! یعنی باید n تومان شهریه می دادم! بعدشم همچین معتبرم نیست!
امسال می خوام شروع کنم به خوندن! اما نه روحیه اشو دارم و هم این که نا امیدم!
از بچه ها کسی می دونه واسه اینکه بخوام گرایش آی تی یا تجارت تهران قبول بشم حدوداً رتبه ام باید چند باشه؟؟
روزانه-شبانه-غیر انتفاعی-پیام نورش برام مهم نیست! فقط هدفم تهران هست!
ممنون میشم دوستان راهنماییم کنن! واقعاً روزای سختیه برام!
در پناه حق
۰
۰
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
ارسال: #۱۱۱
۱۸ شهریور ۱۳۹۱, ۰۹:۲۸ ب.ظ
(۱۸ شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۱۶ ب.ظ)ghasedak20 نوشته شده توسط:  سلام دوستان
من تازه عضو مانشت شدم.
متاسفانه اشتباهی که کردم این بود که روی کامپیوتر و آی تی جفتش تمرکز کزدم و این انرژی منو گرفت.
اما برخلاف انتظاری که داشتم آی تی با رتبه ۱۶۰۰مجاز شدم و امسال فقط پردیس صنعتی شریف قبول شدم که واسه ثبت نام نرفتم! یعنی باید n تومان شهریه می دادم! بعدشم همچین معتبرم نیست!
از بچه ها کسی می دونه واسه اینکه بخوام گرایش آی تی یا تجارت تهران قبول بشم حدوداً رتبه ام باید چند باشه؟؟
در پناه حق

این پردیس شریف چه قدر پول میگیره؟ از طریق کنکور قبول شدن چه فرقی با همینجوری ثبت نام کردن داره؟ شهریه اش کمتره؟ من سال ۸۸ it رتبه ۹۰۰ شدم انتخاب رشته نکردم.

۰
۰
ارسال: #۱۱۲
۱۸ شهریور ۱۳۹۱, ۱۱:۱۶ ب.ظ
پردیس شریف فکر کنم ترمی ۵-۶-۷ میلیونی بگیره! اونم محل تحصیل کیش هست فکر کنم!
۵۰%تخفیف واسه قبولی های کنکور سراسری توی شهریه متغییر داره ولی خوب.... بازم زیاده...
الان نمی دونید امسال تا رتبه ی چند تهران قبول شدن؟
۰
۰
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
ارسال: #۱۱۳
۱۹ شهریور ۱۳۹۱, ۰۹:۲۴ ق.ظ
(۱۸ شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۱۶ ب.ظ)ghasedak20 نوشته شده توسط:  سلام دوستان
من تازه عضو مانشت شدم.
در پناه حق

دوست عزیز منم شرایطم خیلی شبیه شماست
و امسال تصمیم گرفتم واسه ای تی بخونم
و بیخیال کامپیوتر بشم

هدفم هم تهران
انشاالله یه رتبه خوب
شما هم ناامید نباشد از همین حالا شروع کنید

چقدر دیر متوجه میشویم که زندگی یعنی همان روزهایی

که زود گذشتن ان را ارزو میکردیم
۰
۰
ارسال: #۱۱۴
۱۹ شهریور ۱۳۹۱, ۰۹:۵۶ ق.ظ
سلام به همه
من کارشناسی آموزش ریاضی دارم(از نوع الکی!! یعنی ۴ سال درس های روانشناسی و روش تدریس و ریاضی خوندیم بعد الان دارم تدریس ریاضی راهنمایی می کنم) و از اونجایی که به علم کامپیوتر علاقه فراوانی دارم میخام کامپیوتر -نرم افزار بخونم.
پارسال شرکت کردم و فقط ۱۱ درصد زبان زدم ۲ درصد مشترک(هیچی نخونده بودم)
من شهرستان هستم (زنجان)و هیچ کلاسی نیست و حتی برخی کتاب ها هم پیدا نمیشه نمونش CLRS
امسال از تیر ماه جدی شروع کردم و تا الان پیشرفت خوبی داشتم.برخی درس ها رو خوب می خونم یعنی خوندنش به دل می چسبه مثل سیستم عامل و پایگاه داده و...
فقط درس آمار رو گذاشتم کنار چون اصا خوشم نمیاد!
گسسته و محاسبات رو خوب پیش میرم چون قبلا یه کم خونده بودیم.
کلا به طور متوسط از اکثر منابع ۱/۳ رو خوندم.
و هدف اصلیم اینه که بعد تموم کردن ارشد از آموزش و پرورش استعفا بدم.چون جای مزخرفی هست(کارکنان عجیب و غریب و حقوق بسیار کمش.من چهار روز در هفته تدریس می کنم و حدود ۵۵۰ تومن حقوقم هست)
اما یه کوچولو ذهنم مردد هست که نرم افزار خوبه یا شبکه های کامپیوتری(به لحاظ اینده شغلی)؟

حالا با این توصیفات نظر اساتید گرامی چی هست؟

پی سی کلوب
۰
۰
ارسال: #۱۱۵
۱۹ شهریور ۱۳۹۱, ۱۲:۲۹ ب.ظ
هدف اصلیم اینه که بعد تموم کردن ارشد از آموزش و پرورش استعفا بدم

بعد با ارشد کامپیوتر چکار میخاید کنید ؟ Confused

یکمی به نظرم تند میرید !!! معلمی شغل بدی نیست چون عملا ۶ ماه سرکارید و ۶ ما میتونید شغل دوم داشته باشید

۴ روز در هفته + ۶ ماه تعطیلی ماهی ۵۵۰ خوبه که Smile
۰
۰
ارسال: #۱۱۶
۱۹ شهریور ۱۳۹۱, ۱۲:۵۷ ب.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۲۹ ب.ظ)EMT نوشته شده توسط:  بعد با ارشد کامپیوتر چکار میخاید کنید ؟
تو شهر خودمون دو نفر رو میشناسم که خانم هستن و ارشد کامپیوتر دارن و تو اداره برق استخدام شدن و ماهی حداقل ۱/۵ میلیون + مزایای دیگه میگیرن!
(۱۹ شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۲۹ ب.ظ)EMT نوشته شده توسط:  یکمی به نظرم تند میرید !!! معلمی شغل بدی نیست چون عملا ۶ ماه سرکارید و ۶ ما میتونید شغل دوم داشته باشید
آموزش و پرورش ایستاست هیچ تغییر و پیشرفتی نمیکنی!
واقعا حوصله میخاد هر روز بری مدرسه و سه کلاس ۴۰ نفری رو تحمل کنی!!
کی گفته ۶ ماه تعطیل!! بعدِ خرداد اگه دانش آموزانی رو رد کنی کلاس و امتحانات همچنان ادامه داره.
از اون ور هم ۲۰ روز شهریور باید بری این مدرسه اون مدرسه تا درست جور بشه!

(۱۹ شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۲۹ ب.ظ)EMT نوشته شده توسط:  4 روز در هفته + ۶ ماه تعطیلی ماهی ۵۵۰ خوبه که
هر روز باید ۱۰۰ کیلومتر بری و ۱۰۰ تا برگردی!! این حقوق انصافا" خرج وسیله یا کرایه ماشین رو می رسونه!!؟

پی سی کلوب
۱
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: EMT
ارسال: #۱۱۷
۱۹ شهریور ۱۳۹۱, ۰۱:۱۶ ب.ظ
بنظرم معلمی برای کسی که علاقه داشته باشه بهترین شغله...خدا شاهده راضیم معلم بشم و با حقوق ناچیز تدریس کنم و به بهترین شکل شاگردامو راهنمایی کنم...
معلمی فقط علاقه می خواد و دیگر هیچ...
۱
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: Donna , EMT
ارسال: #۱۱۸
۱۹ شهریور ۱۳۹۱, ۰۷:۴۱ ب.ظ
من ترم ۶ ام و میخوام برا ارشد ۹۲ امتحان بدم
الان یه ماهه که شروع کردم به خوندن ، تقریبا روزی ۵ ساعت درس میخونم
ترم بعد هم ۱۶ واحد میخوام بردارم که با این واحدا دو روز تو هفته رو کلا بیکارم و بقیه شو باید برم کلاس
به نظرتون باروزی ۵ ساعت درس خوندن میشه ارشد قبول شد؟
من میخوام هوش امتحان بدم میخواستم بدونم با چه رتبه ای میشه هوش روزانه قبول شد؟
۰
۰
ارسال: #۱۱۹
۱۹ شهریور ۱۳۹۱, ۰۷:۵۰ ب.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۴۱ ب.ظ)sbp نوشته شده توسط:  من ترم ۶ ام و میخوام برا ارشد ۹۲ امتحان بدم
الان یه ماهه که شروع کردم به خوندن ، تقریبا روزی ۵ ساعت درس میخونم
ترم بعد هم ۱۶ واحد میخوام بردارم که با این واحدا دو روز تو هفته رو کلا بیکارم و بقیه شو باید برم کلاس
به نظرتون باروزی ۵ ساعت درس خوندن میشه ارشد قبول شد؟
من میخوام هوش امتحان بدم میخواستم بدونم با چه رتبه ای میشه هوش روزانه قبول شد؟

دوست عزیز من هم ترم ۶ هستم....بنظر من که اگه تا آخرش همینطور ادامه بدی میشه....از درسای ترمتم غافل نشو...
برای اطلاع از روزانه هوش هم به قسمت نتایج نهایی ارشد ۹۱ مراجعه کن....
۰
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: sbp
ارسال: #۱۲۰
۱۹ شهریور ۱۳۹۱, ۱۱:۴۴ ب.ظ
با سلام:
منم سال قبل کنکور امتحان دادم (رشته مهندسی فناوری اطلاعاته و دانشگاه هم پیام نور)و خدادیی همه را شانسی زدم تازه برام جالب بد که خیلی به خودم امید داشتم وقتی نتایج اومد رفتم دیدم متوجه شدمه که تو کنکور کسی واقعا موفق میشه که درس بخونه اونم درست نه هر دم بیلی/...رتبه پارسالم شد ۲۵۰۰۰ تو گرایش ۱و۴ و ۱۸۰۰۰ تو گرایش ۲و۳ /...
امسال از اول تیر شروع کردم به جمع اوری بهترین منابعی که میشه برای هر درسی خوند بعد از یه ۱۰ روزی تحقیق و گرفتن نظرات افراد مختلف بالاخره بهترین منابعی که تونستم را پیدا کردم و از اول مرداد مطالعه ام را با روزی ۵ ساعت شروع کردم و الان تا روزی ۸ ساعت رسوندم و خیلی امید دارم یه جای خوب قبول بشم و توکل کردم به خدا هرچی اون بخواد همون میشه/...
۰
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: pita , Engineer

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  دوستانی که مایل به حل و تحلیل سوالات سال های اخیر الگوریتم هستند پیام بدن تحلیل کنیم robin ۱ ۲,۷۴۴ ۰۱ بهمن ۱۳۹۶ ۰۹:۵۹ ب.ظ
آخرین ارسال: h@3!n
  معرفی منابع و گرایش های مرتبط با فایل های صوتی و تصویری و پخش کننده های صوت و تصویر R.g- ۴ ۴,۱۰۷ ۱۵ شهریور ۱۳۹۶ ۰۹:۳۲ ب.ظ
آخرین ارسال: blackhalo1989
  شیوه‌نامه اجرایی آزمون دکتری ۹۶- امتیازات مرحله مصاحبه shahmorteza ۶ ۵,۴۶۶ ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۸:۴۲ ب.ظ
آخرین ارسال: damash
  سوال در مورد زمان ثبت نام مرحله دوم دکتری دانشگاه آزاد پری ۱ ۲,۱۶۸ ۳۱ فروردین ۱۳۹۶ ۱۲:۴۳ ب.ظ
آخرین ارسال: shailin
  ۴ مرحله آزمون جامع مدرسان شریف کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر ۱۲۷۷ MahmoudK ۰ ۲,۳۳۷ ۱۲ بهمن ۱۳۹۵ ۰۳:۵۶ ب.ظ
آخرین ارسال: MahmoudK
  چه کسانی پشت (عقب مانده از) تحولات اینترنت هستند؟ ali139084 ۰ ۲,۳۰۷ ۲۳ شهریور ۱۳۹۵ ۱۰:۴۱ ب.ظ
آخرین ارسال: ali139084
  اطلاعاتی درمورد رشته های سیستم های تکنولوژی اطلاعات ، سیستم های چند رسانه هایی و... elahehma ۰ ۲,۰۵۵ ۲۹ خرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۵۰ ب.ظ
آخرین ارسال: elahehma
  خزندگان وب چه هستند و چگونه کار میکنند؟ shivap ۱ ۱,۶۳۸ ۰۱ مهر ۱۳۹۴ ۰۲:۳۵ ق.ظ
آخرین ارسال: one hacker alone
Information مراحل انجام یک پروژه تحقیقاتی چه هستند؟ Mr.Raeisi ۰ ۲,۸۷۹ ۰۲ اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۱۶ ب.ظ
آخرین ارسال: Mr.Raeisi
  اگر وزن یال ها مجزا باشند درخت تولیدی پریم و کروسکال یکسان هستند؟ post98 ۱ ۱,۸۶۰ ۳۰ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۲۷ ب.ظ
آخرین ارسال: amiriahmad

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close