با سلام به همه،
شاید خیلی از ماها درس خوندن تو خونه رو به هر جای دیگه ترجیح بدیم و حوصله کتاب خونه رو نداشته باشیم (منم یک زمانی این طوری بودم) ولی حقیقت این هست که بعضی کتابخونهها اگه محیطشون خوب باشه می تونن بازدهی درس خوندن رو واقعا بالا ببرن...
یادم میاد یک زمانی کتاب خونهها حداکثر تا ۷ شب باز بودن (الآنم خیلی هاشون این طوری هستن)
و کتاب خونه بعضی دانشگاهها خدمات بیشتری می دن (مثلا شنیدم کتاب خونه خواجه نصیر تا ۱۰ شب بازه و کتاب خونه شهید بهشتی تا ۱۱ شب )
ولی کتاب خونه های شبانه روی ۲۴ ساعته فعال هستن! خوب شاید خیلیها این رو می دونستن ولی من از آذر پارسال به وجودشون پی بردم!!
ظاهرا از این دست کتابخونهها ۴۰ تا تو شهر تهران وجود داره:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
خوب شاید امانت گرفتن کتاب ساعت ۲ نصف شب بی معنی باشه! و تا جایی که من میدونم کارمندان بخش امانت دهی حداکثر تا همون ۷ فعال هستن (خیلی جاها ۴ )
این شبانروزی بودن بیشتر مال سالن مطالعه هست... و تا جایی که من میدونم حسابی هم ازشون استقبال شده...
البته اشتباه نکنید! سالن مطالعه این نوع کتابخونهها هیچ فرقی با کتابخونه های معمولی نداره و فقط یک کمی بزرگتره...
منظورم اینه که برای شب موندن بچهها امکاناتی از قبیل تخت و پتو و ... تعبیه نشده و حتی اگرم بخوای اونها رو با خودت بیاری اجازه نمیدن (خوابگاه که نیست آخه!)
ولی بچهها معمولا میارن (میازن تو یک کیفی چیزی که تابلو نباشه!) و شبها هم چراغها خاموش نمیشه و تا صبح روشنه...
بچهها معمولا از میزهای بزرگ به عنوان تخت استفاده میکنن (البه باید به خوابیدن رو جای سفت حساس نباشن) بعضی هاشون هم چند تا صندلیها رو دنبال هم به هم می چشپونن.
از ساعت ۱۲ شب تا ۶ صبح هم درها قفل میشه و عملا زندانی میشن!!
من تو این کتابخونهها با کسانی آشنا شدم که از اوایل شهریور تو هفته ۶ شبش رو تو کتابخونه میموندن و خلاصه زندگی رو تعطیل کنکور ارشد کرده بودن!
البته بیشتر اون هایی که شب هم میموندن روانشناسی و این جور رشتهها بودن... و میخواستن حتما هم دانشگاه تهران قبول بشن...کامپیوتری هم توشون بود که البته سخت افزاری بود که میخواست تغییر رشته بده نرم افزار امتحان بده...
ولی آیا واقعا ارزشش رو داره؟