(۰۶ مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۶ ب.ظ)jameshenas نوشته شده توسط: سلام به دوستان
من این هفته ای که گذشت از همه ی کتاب ها شروع کردم به خوندن و از خودم زیاد راضی نیستم چون از هر کدوم یکم خوندم...
حالا برای این هفته اینطور برنامه ریختم که مثلا این هفته کلا شبکه و پایگاه و ساختمان بخونم...و اگر راضی نشدم هفته ی بعد هم به همین صورت...بعد اگه قابل توجه بود مباحثی که خوندم مثلا چند فصل شد برم سراغ کتاب های دیگه...
من کتاب هام رو به اینصورت تقسیم بندی کردم...
اول: ساختمان+شبکه+پایگاه
دوم:مهندسی نرم افزار+طراحی الگوریتم+گسسته
سوم:هوش+سیستم+مدیریت
نظرتون در مورد تقسیم دروس چیه؟هر گروه رو در ۲یا۳هفته درس بخونم؟
در ضمن این هفته ای که گذشت من ۲۴/۵ خوندم؟برای هفته ی اول چطوره؟ با احتساب اینکه آموزشگاه هم میرم سر کار
ببین دوست عزیز برای قبولی در کنکور سه مرحله ی اصلی وجود داره. مرحله ی اول تابستون قبل کنکوره مرحله دوم مهر تا آخر آذر ماهه و مرحله ی سوم میشه دی و بهمن ماه.
تو مرحله ی اول(تابستون) آن چیزی که از همه مهم تره اینه که نقاط ضعف اصلی خودت رو برطرف کنی. یعنی اگه یه سری درسها که خیلی توش ضعف داری رو بری دنبال کلاس خوب و یا بگردی یه موسسه خوب پیدا کنی برای آزمون دادن و ... همچنین باید به یک سری اطلاعات دیگه برسی مثلا این که برای هر درس چقدر زمان نیاز داری تا بخونی. یا هر درس رو چجوری بخونی. و یا کدوم درسها رو دوست داری و کدوما رو کمتر دوست داری (این اطلاعات بعدا میتونه به دردت بخوره) همچنین اگه آزمون نوشتی باید نگاه کنی ببینی برنامه آزمونت چطوره بعد با توجه به برنامه آزمونت خودت رو آماده کنی. مثلا آزمونهایی که برنامه شون فشرده است رو الان مطالبش رو پوشش بدی و .... کار دیگه ای که میتونی بکنی اینه که سوالای چند سال اخیر آی تی رو نگاه کنی ببینی تو هر درس چه مطالبی دارای اهمیت بیشتری بوده و سعی کنی فعلا اونارو یه نگاه بندازی (در صورت نداشتن پیش نیاز) از نظر من تو این مرحله خیلی نباید رو فعالیت تست زنی تمرکز کنی و بیشتر باید سعی کنی مطالب رو بفهمی و تفهیم شه برات کار دیگه ای که این مرحل باید بکنی انتخاب درسهاست. من معمولا به بچه ها پیشنهاد میدم که زبان خودشان رو تو تابستون جمع کنند تا دیگه به مهر نرسه. و از بین دروس ۵ تا ۶ درس انتخاب کنند که تو تابستون مطالعه کنند. درسهای مهندسی نرم افزار تئوری های مدیریت و معماری و پایگاه(یا شبکه) و هوش رو معمولا پیشنهاد میکنم از مهر شروع به مطالعه کن (چون یا حجمشون کمه یا ساختاری حفظی دارند و اگه از الان بخونی یادت میره) درسهای ساختمان داده، طراحی الگوریتم، ساختمان گسسته و سیستم عامل بهترین زمان مطالعه شون تابستون میباشد زیرا استرس کمتری داری و ذهنت فرش میباشد و این میتونه کمک خیلی زیادی بهت بکنه همچنین اگه دیدی توشون خیلی مشکل داری میتونی از اول مهر برای رفتن به یه کلاس اقدام کنی.
در مورد مراحل دیگه اگه سوال داشتی باز پاسخ میدم