(۱۸ مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۳ ق.ظ)fa_karoon نوشته شده توسط: (17 مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۲۱ ب.ظ)SarahRad نوشته شده توسط: اول تابستون که رفتم کتاب بخرم. اصلا حواسم به مترجم و حل المسایل لینز نبود. کتابی که گرفتم حل تمریناشو نداره. ترجمه صراف زاده حل تمرین هم داره؟ برم اونو بخرم یا یه حل التمرین؟
حل تمرین لینز که همون کتاب انتشارات ناقوس هست که تا فصل ۹ حل کرده، نویسنده علی ریاحی هست، من این کتاب دست دوم تمیزش رو از انقلاب از همون زیرزمینه که گفتم ۵۲۰۰ خریدم.
البته حالا موندم بین اینکه بچه های اینجا می گن ترجمه خود کتاب لینز پور محقق و سلیمی خوب هست، ولی یکی از اساتیدمون می گفت جعفر تنها خوبه موندم برم کدوم رو بخرم؟
من خودم ترجمه سلیمی رو دیدم خوبه
بهترین کار اینه که برید کتابفروشی و جفتشون رو ببینید هر کدوم واستون روونتر بود اونو بخونید
البته جعفرتنها کتابهای پیام نور هم مینویسه شاید به همین دلیل ساده تر گفته باشه.
(۱۹ مرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۳۲ ب.ظ)jameshenas نوشته شده توسط: منم مدیریت رو هنوز بطور رسمی شروع نکردم...گسترش علوم پایه دارم ...این درس رو ایشالله از مهر میخونم...چون ماهیتش حفظیه بعدا میخونم با زبان تخصصی...
این هفته ۲۱ ساعت خوندم جمعا که نسبت به هفته ی پیش ۳ساعت کم...اونم بخاطر پی روز هست که شب قدر رفتم و کلا هیچی نخوندم...
بقیه دوستان چقد خوندن این هفته؟
من این هفته اولین هفته ای بود که صبح ها هم خونه بودم ومیتونستم بخونم البته ازدوشنبه!
هفته خوبی بود امیدوارم هفته آینده بیشتر بخونم!
جلد ۱ گسسته گریمالدی عزیزززز هم به پایان رسید
از دوستانی که تشویق کردن این کتاب رو بخونم ممنونم