(۱۴ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۸ ب.ظ)mojtaba14405 نوشته شده توسط: (14 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۴۰ ب.ظ)stanford نوشته شده توسط: با سلام به دوستان
اینم کارنامه من
به نظر من پایگاه رو خیلی خیلی خوب زدید.
جالبه شبکتون ۱کی از من بهتره!
شانست
گفت یکی نزدیکتر شدی به علم و صنعت چون Stanford میزنه شریف.
(۱۵ خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۱۳ ب.ظ)hosna66 نوشته شده توسط: (15 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۰۸ ب.ظ)arixooo نوشته شده توسط: شما چرا دوست عزیز..ما اینقد به علی گفتیم که الکی میترسی...تو از خیلی های دیگه اونجا بهتری...حالا خودت شروع کردی؟؟
آخه انقد این آقای علی گفت بچه های شریف سرشار از استرسن و بچه های تهران شادن و ...از این چیزا خوف ورم داشت...
یه دلیلشم حراست دانشگاه تهرانه که امروز فهمیدم کاری به کار هیچ کس نداره...
یعنی فکر کن به هیچ کس کار نداره ما که رفتیم نگفت شما کی هستین کجا میرین چیکار دارین
رفتیم دانشکده مهندسی و برق ، خدا برکت بده چقدر پول خرجش کرده بودن ، ۱۰ طبقه بود محیط آزمایشگاهی خوبی داشت تا اونجا که من دیدیم و تجهیز شده بود مثل آزمایشگاه روتر.
برخورد های خیلی گرم و دوستانه بود برای اولین بارحس کردم دانشجو هستم .(هم تهران هم امیرکبیر)
اما تو شریف ما بدهکار بودیم و اونا طلبکار !
از اون اولش که ۴۵ دقیقه مارو معطل کرد و کلک زدیم رفتیم تو
یک دانشکده ۸ طبقه رو طبقه به طبقه دیدم، کوچکتر از دانشگاه تهران بود و هنوز تجهیز نشده بود یعنی تجهیزات تهران بیشتر بود و جدیدتر
کلا ۳ تا آزمابشگاه دیدیم که دانشجو توش بود و تجهیز بود یکی HPCAN بود یکی آزمایشگاه ارتباطات سیار و یکی دیگه که یادم نیست.
و به نظر من اصلا به درد کسی که پایش ضعیفه نمی خوره ، اگه درس خون بوده باشی تو کارشناسی و یکسری از درس ها رو با استادای خوب پاس کرده باشی مشکلی نداری فقط باید خیلی درس بخونی.
موقع امتحانات هم خیلی اوضاعش ضایع میشه.
یک چیز دیگه دانشگاه تهران تو کتاب خونه و سلف تفکیک جنسیتی نداشت ، کتابخونه رو خودم دیدم و دوستم که اونجا می خونه سلف رو هم اون گفت.
یک چیز جالب دیگه نگهبانهای ورودی دانشکده فنی اینکه خودشون بدجوری چشمشون این ور اون ور دنبال تیپ های خاص میگشت و مایل بودن ببینن.
///....................
در مورد نگهبانهای کوی دانشگاه که شیفت صبحش ۶ تا نگهبان داره فقط تنها گیرشون واسه مهمان بردن بود که قانونی عمل می کردن همین به ظاهر و تیپ و قیافه اصلا کاری نداشتن.