۵ آی تی ، ۳۴ شبکه - نسخهی قابل چاپ |
۵ آی تی ، ۳۴ شبکه - stanford - 14 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۴۰ ب.ظ
با سلام به دوستان اینم در صدای من زبان ۲۳/۳۳ مشترک ۴۳/۳۳ مدیریت ۶۱/۱۱ پایگاه ۶۱/۱۱ هوش مصنوعی ۳۳/۳۳ سیستم عامل ۷۵/۰۰ معماری سفید |
RE: 5 آی تی ، ۳۴ شبکه - SaMiRa.e - 14 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۱ ب.ظ
خیلی عالیه ، تبریک میگم . امیدوارم همیشه موفق باشید . میشه لطف کنید بگید منابعتون برای مدیریت ، پایگاه وسیستم عامل چی بوده ؟ |
۵ آی تی ، ۳۴ شبکه - yaser_ilam_com - 14 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۱ ب.ظ
سلام دوست عزیز تبریک میگم واقعا سیستم رو بالا زدی ، مدیریت و پایگاه رو همینطور براتون در تمام مراحل زندگی آرزوی سربلندی دارم |
۵ آی تی ، ۳۴ شبکه - خانه سبز - ۱۴ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۴ ب.ظ
دوست عزیز تبریک منابع رو ذکر می کنید؟ |
RE: 5 آی تی ، ۳۴ شبکه - mojtaba14405 - 14 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۸ ب.ظ
(۱۴ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۴۰ ب.ظ)stanford نوشته شده توسط: با سلام به دوستان به نظر من پایگاه رو خیلی خیلی خوب زدید. جالبه شبکتون ۱کی از من بهتره! |
RE: 5 آی تی ، ۳۴ شبکه - stanford - 14 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۳ ب.ظ
(۱۴ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۴ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: آفرین بچه های it ممنون از لطف شما (۱۴ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۱ ب.ظ)SaMiRa63 نوشته شده توسط: خیلی عالیه ، تبریک میگم . (۱۴ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۱ ب.ظ)yaser_ilam_com نوشته شده توسط: سلام دوست عزیز مرسی (۱۴ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۸ ب.ظ)mojtaba14405 نوشته شده توسط:(14 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۴۰ ب.ظ)stanford نوشته شده توسط: با سلام به دوستان مرسی |
RE: 5 آی تی ، ۳۴ شبکه - stanford - 14 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۵۵ ب.ظ
(۱۴ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۴ ب.ظ)mehrdad_rabbi نوشته شده توسط: دوست عزیز تبریک |
۵ آی تی ، ۳۴ شبکه - hosna66 - 15 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۱۰ ب.ظ
معرکه س... تبریکات فراوان... میشه بگید انتخاب رشته تون رو کجا زدین؟ |
RE: 5 آی تی ، ۳۴ شبکه - ali - 15 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۲۳ ب.ظ
(۱۵ خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۱۰ ب.ظ)hosna66 نوشته شده توسط: معرکه س... تبریکات فراوان... خب تابلوئه دیگه میزنه شریف ! هنوز ۴ نفر مونده حسنی خانوم |
۵ آی تی ، ۳۴ شبکه - rozh66 - 15 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۱۳ ب.ظ
تبریک من رو هم پذیراباشید....به امیدموفقیتتون دردیگرمراحل زندگیتون...... |
RE: 5 آی تی ، ۳۴ شبکه - hosna66 - 15 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۴۳ ب.ظ
(۱۵ خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۲۳ ب.ظ)ali نوشته شده توسط:انقد که شما از شریف بد گفتین همه ش دارم دعا میکنم همه بزنن شریف که من تهران قبول شم...(15 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۱۰ ب.ظ)hosna66 نوشته شده توسط: معرکه س... تبریکات فراوان... مث چی پشیمونم... |
۵ آی تی ، ۳۴ شبکه - ali - 15 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۴۹ ب.ظ
پس آرزوی بچه گی تون چی میشه ؟ شما که از دوران کودکی به شریف علاقه داشتید ؟ |
RE: 5 آی تی ، ۳۴ شبکه - hosna66 - 15 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۰۱ ب.ظ
(۱۵ خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۴۹ ب.ظ)ali نوشته شده توسط: پس آرزوی بچه گی تون چی میشه ؟خوبه میگید بچگی!!! میترسم بچگی و نوجوونی و جوونی و... همه رو از یادم ببره و دو روزه پیرم کنه... |
۵ آی تی ، ۳۴ شبکه - arixooo - 15 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۰۸ ب.ظ
شما چرا دوست عزیز..ما اینقد به علی گفتیم که الکی میترسی...تو از خیلی های دیگه اونجا بهتری...حالا خودت شروع کردی؟؟ |
۵ آی تی ، ۳۴ شبکه - ali - 15 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۳۱ ب.ظ
شریف رفتن کلا بستگی به خوده دانشجو داره. اما واقعا یک سئوال هست برام اگه شریف خوبه چرا پارسال رتبه های ۱ ۶ ۷ ۱۲ ۱۹ ۲۰ ۲۲ ۲۶ ۲۷ ۲۹ ۳۲ ۳۹ گرایش تجارت رفتن تهران ؟ خب یعنی اینا فکر Apply کردن نبودن؟ و چرا این رتبه ها زیر رفتن شریف ؟ ۲ ۶ ۱۸ ۱ ۷ ۱۶ ۱۹ ۱۱ ۶۹ ۲۶ ۲۲ ۹ ۲۰ ۱۴۳ ۳۹ ۶۰ این یک پست انتقادی به شریف نیست فقط می خوام بدونم چرا ؟ این چیزی که من الان فهمیدم اینه که رتبه های که پارسال تهران رو آوردن تو گرایش شبکه نمی تونستن شریف رو بیارن.(فقط ۴ نفرشون می تونستن شبکه شریف رو بیارن) دلیل دیگه ای هم هست به نظرتون؟ |