(۰۵ مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۱۴ ب.ظ)m_sardaari نوشته شده توسط: دوستان پس نتیجه میگیریم که بهترین منبعع برای این درس کتاب پارسه هستکسایی که وقتشو دارن بخاطر سختیه سوالای سیستم بهتره به همین کتاب پارسه اکتفا نکنند و کتاب دیگه ای مثل استالینگز رو هم بخونند.
لطفا اگه موافقین تایید کنین.
(۰۵ مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۱۴ ب.ظ)m_sardaari نوشته شده توسط: دوستان پس نتیجه میگیریم که بهترین منبعع برای این درس کتاب پارسه هستمن تو دانشگاه کتاب مرجعی برای این درس نخوندم فقط در حد ۴۰ صفحه جزوه بود کلا ۱۰% میدونستم پارسال کتاب حقیقتو خوندم خوبه ولی عالی نیست امسال به گفته یکی از دوستان تو مانشت که ۳تا سیستم امسال رو درست زده بود رتبش هم ۴۱ اینا بود دقیق یادم نیست استالینگز رو دارم میخونم ۵ ۶ فصل کتابو خوندم من این کتابو میگم عالیه حقیقت به نظر من برا کسی که یک بار مرجع خونده خوبه مهمتر از اون حل تستای آقای حقیقت عالی واقعا عالی حل کرده من بعد از خوندن ۲ بار استالینگز میرم کتاب حقیقتو می خونم البته تستاشو فقط
لطفا اگه موافقین تایید کنین.
(۱۵ خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۱۷ ب.ظ)نفس نوشته شده توسط: سلام دوست عزیز
من واسه کنکور امسال فقط مقسمی خوندم و تونستم ۵۴% بزنم
اولین گام این که دید خوبی نسبت به این درس داشته باشید وقتی نگاهتون + باشه از خوندنش خسته نمیشید
بعدش هر فصل رو کامل بخونید و تست بزنید این باعث میشه بفهمید از هر فصلی چه مباحثی مهم تر و نحوه سوال دادن چطوریه
البته خلاصه برداری از هر فصل فراموش نشه که بدونین چهارچوب فصل چی بود
موفق باشید
(۱۵ خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۰۰ ب.ظ)arixooo نوشته شده توسط:(15 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۰۵ ب.ظ)ania_13 نوشته شده توسط: نفس منو کنجکاو کردی. واقعا فقط مقسمی خوندی؟
قابل تامله!
پارسه رو نخوندی؟
کتاب مقسمی پر از اشتباهات مفهومیه...در کل خیلی کتاب ضعفیه...به قول دکتر حقیقت خدا با اونهمه عظمت فقط ۵ تا کتاب فرستاده واسه بنده هاش...اونوقت این آقای مقسمی فکر کنم آمار کتاب هاش از عدد ۵۰ گذشته باشه
(۱۸ خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۰۹ ب.ظ)arixooo نوشته شده توسط:(17 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۴۰ ب.ظ)taktaz نوشته شده توسط:(15 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۰۰ ب.ظ)arixooo نوشته شده توسط: کتاب مقسمی پر از اشتباهات مفهومیه...در کل خیلی کتاب ضعفیه...به قول دکتر حقیقت خدا با اونهمه عظمت فقط ۵ تا کتاب فرستاده واسه بنده هاش...اونوقت این آقای مقسمی فکر کنم آمار کتاب هاش از عدد ۵۰ گذشته باشهیه موی مقسمی به کل وجود حقیقت می ارزه
حالا اگه جعفرنژاد را گفته بود یه چیزی...
نوشتن ۵۰ تا کتاب که اکثرا هم از اونا راضی اند کار هر کسی نیست.
اونوقت که مقسمی داشت کتاب کنکور کامپیوتر می نوشت حقیقت داشت کنکور برق می داد
اتفاقا اگه کمی به حرفهای حقیقت توجه کنی میبینی که ادعای خدایش میشه
این که دکتر حقیقت خیلی ادعاش میشه رو قبول دارم...اما فکر میکنم ادعای بیجایی نیست...شما برو اسم هر استادی رو که میشناسی سرچ کن...ببین توی کامپیوتر توی ایران کی اندازه حقیقت مقاله داده بیرون...۴۲ سالشه تازه...فکر کن ۶۰ سالش بشه مقالاتش چندتا میشن...مقسمی رو که من خودم هم میتونم تشخیص بدم سواد درست و حسابی نداره...فقط فکر تجاری خوبی داشته و از موقعیت خوب استفاده کرده و میلیاردر شده..
(۱۵ خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۰۵ ب.ظ)ania_13 نوشته شده توسط: نفس منو کنجکاو کردی. واقعا فقط مقسمی خوندی؟
قابل تامله!
پارسه رو نخوندی؟
(۱۷ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۴۰ ب.ظ)taktaz نوشته شده توسط:داداش شما عصابت ضعیفه ها....چندتا پستاتو نگا کردم همش همینجوری بود...اگه انجمن و بچه های انجمن و قبول نداری برو تو اتاقت درو قفل کن برای تخلیه روحی کتابای حقیقتو جعفرنژاد و بسوزون.(15 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۰۰ ب.ظ)arixooo نوشته شده توسط: کتاب مقسمی پر از اشتباهات مفهومیه...در کل خیلی کتاب ضعفیه...به قول دکتر حقیقت خدا با اونهمه عظمت فقط ۵ تا کتاب فرستاده واسه بنده هاش...اونوقت این آقای مقسمی فکر کنم آمار کتاب هاش از عدد ۵۰ گذشته باشهیه موی مقسمی به کل وجود حقیقت می ارزه
حالا اگه جعفرنژاد را گفته بود یه چیزی...
نوشتن ۵۰ تا کتاب که اکثرا هم از اونا راضی اند کار هر کسی نیست.
اونوقت که مقسمی داشت کتاب کنکور کامپیوتر می نوشت حقیقت داشت کنکور برق می داد
اتفاقا اگه کمی به حرفهای حقیقت توجه کنی میبینی که ادعای خدایش میشه
(۳۱ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۹ ق.ظ)Shokoufe.S نوشته شده توسط: سلام
من شهرستانمو کتاب مهندس حقیقت رو اینجا پیدا نکردم . باید حتما از موسسه بگیری که اونم باید کل پکیج کتابشونو بخری.
من چکار کنم ؟
(۲۳ تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۰ ب.ظ)SaMiRa63 نوشته شده توسط:موقع ثبت نام هر دو رو بهمون میدن دیگه یا نه؟(23 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۳ ب.ظ)elhameli نوشته شده توسط: سلامازنظر حجمی که خیلی متفاوته ، اولی حدود ۵۰۰ صفحه است ولی دومی همش حدود ۲۰۰ است .
کتاب "سیستم عامل با رویکرد حل مسائل" پارسه با جزوه سیستم عامل پارسه از نظر محتوایی و نحوه بیان مطالب سیستم عامل تفاوتی دارن ؟؟
ممنون
(۳۱ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۲۳ ق.ظ)ghaderiyaser نوشته شده توسط:(31 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۹ ق.ظ)Shokoufe.S نوشته شده توسط: سلامکتاب پوران(موسوی طیبی) رو بخون. کپی هم اند.
من شهرستانمو کتاب مهندس حقیقت رو اینجا پیدا نکردم . باید حتما از موسسه بگیری که اونم باید کل پکیج کتابشونو بخری.
من چکار کنم ؟
(۲۴ مرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۵۳ ب.ظ)m@hboobe نوشته شده توسط:پوران نگرفتی هم نگرفتی اما برای سیستم عامل واقعا می ارزه کتاب حقیقت رو بخونی ،کتاب خوبیه و با پوران غیر قابل مقایسه، استالینگزو بخون، پارسه رو هم بخون حتما ، اگه تو جیبت چیزی موند پوران رو هم بگیر بخون اما در کل حقیقت پارسه تمام پوران رو پوشش میده و با خرید اون نیازی به پوران نداری(31 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۲۳ ق.ظ)ghaderiyaser نوشته شده توسط:(31 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۹ ق.ظ)Shokoufe.S نوشته شده توسط: سلامکتاب پوران(موسوی طیبی) رو بخون. کپی هم اند.
من چکار کنم ؟
دوستان هنوز هم این اعتقاد رو دارید که کتاب پوران کپی کتاب حقیقته؟؟!!آخه میخوام برم بخرمش پوران! کتاب استالیگز پدرام هم که واسه دانشگاه خوندم دارم کافیه یا باز پارسه!!
(۲۵ مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۴۱ ق.ظ)pita نوشته شده توسط: من استالینگزو دارم می خونم - احساس می کنم خیلی برام سنگینه - الان تو قسمت فرایندام- امیدم اینه که دور دوم بفهمم که کتاب چی می گه.هنوز سیستم شروع نکردم ولی
(۲۴ مرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۵۳ ب.ظ)m@hboobe نوشته شده توسط: دوستان هنوز هم این اعتقاد رو دارید که کتاب پوران کپی کتاب حقیقته؟؟!!نه کپی نیست.کتاب پوران بخش زمانبندی و اولویت بندی را خوب توضیح داده (به نظر من بهتر از پارسه)ولی بقیه فصول را درمقایسه با پارسه خوب نگفته.البته منظور این نیست که کتاب بدیه ولی برای این سئوالات سیستم عامل کافی نیست.درواقع درس را خلاصه تر گفته.ولی در مقایسه با بعضی کتب دیگه مثل مقسمی بهتره
(۲۵ مرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۳۱ ب.ظ)shima_24 نوشته شده توسط: بچه ها شما جواب خودآزمایی های اخر هر فصل پارسه رو ندارید؟ یه چیز دیگه من خیلی با سیستم مشکل دارم از بس استرس دارم که نمیرسم تمومش کنم هنوز نتونستم ۲ تا فصل بخونم. من با حفظیات مشکل دارم خیلی برام سخته خوندنش. چه کار کنم؟
(۲۶ مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۴۹ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: جزوه دگتر حقیقت که ۲۰۰ صفحه هست همون جزوه پارسه هستش؟کتابش اینه:
یا با هم متفاوتند؟!!
(۰۴ شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۱۱ ق.ظ)salnet نوشته شده توسط: سلام. ببخشید یه چند تا سوال با ربط و بی ربط به این تاپیک دارم یه جا میپرسم اگه جواب بدین ممنون میشم.عابد سلیم یکی از نویسنده های قبلی کتاب سیستم پارسه بود و اونجا هم درس می داد که دیگه نیست. الان این کتاب حقیقته !
۱- من ۸۷ پارسه ثبت نام کرده بودم، اون زمان کتابی که به ما دادن سیستم عامل عابد سلیمی بود، جزوه بدکی نبود اما الان نمیدونم منظور بچه ها از جزوه پارسه چیه؟ جزوش عوض شده؟
۲- آیا لازمه کتاب سیستم عامل حقیقتو بخریم یا همون جزوه پارسه بخریم؟ قیمت اینا هر کدوم تقریبا چقدر متفاوته؟
۳- آیا پارسه برای ما که قبلا عضوش بودیم تخفیف میده؟؟ منظورم هم برای خرید جزوه هست هم اینکه اگه بخوایم آزمون شرکت کنیم؟
۴-کلا ثبت نام پارسه الان حول و حوش چقدر هست؟ و برای ماها که قبلا عضوش بودیم چقدر در میاد؟
ممنون
(۰۴ شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۲۵ ق.ظ)SaMiRa63 نوشته شده توسط:(04 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۵۱ ق.ظ)ttiiko نوشته شده توسط: .........
ثبت نام آزمون پارسه هم با جزوه حدود ۴۵۰ تومان در میاد
تا اونجایی که من هفته پیش خبر داشتم تنها آزمونها ۴۹۰ تومن بود بدون جزوه .
(۲۹ شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۲۱ ق.ظ)pita نوشته شده توسط: نظرتون در مورد سیسنم عامل فهیمی چیه؟الان تو نت داشتم تعریفشو می خوندم.الان دارم استالینگز می خونم . کتاب پارسه رو هم دارم. چی کار کنم فهیمی هم بخونم؟ من برا سیستم چی بخونم که بتونم هر سوالی امد جواب بدم . می خوام معماری رو حذف کنم . باید رو درسای دیگه سرمایه گذاری کنم.
راسنی کتاب دکتر فهیمی همون جلد ابیس یا تو پارسه میدن؟