منم واقعا درصدام کمتر از حداقل مقداریه که حساب کرده بودم. (منم دفترچه B بودم.)
مثلا برای مشترکها حداقل درصدم (حتی اونهایی که شک داشتم رو هم غلط در نظر گرفتم!)، باید ۴۱ میشد. تازه یکی از این شکدارهام هم ۸۵ درصد مطمئنم که درست زدم و الکی غلط درنظرش گرفتم که امید واهی نداشته باشم!!! درضمن اگه اون سوال معماری که تو کلید نهایی (که به آقای یاسر دادن) گفته حذف شده، واقعا حذف شده باشه که دیگه باید بیشتر از این بشه؛ چون من اصلا اون سوال رو نزدم و حذفش به نفع من میشه (چون تعداد غلطهای دروس مشترکم خیلی کم بود). اما الان درصدم ۳۷ شده. تازه ۴۱ درصدم که میگم در بدترین حالت باید میشد. وگرنه تا ۴۵ یا حتی بالاترم جا داشت!!!
علاوه بر این اختصاصیم (نرم افزار) هم مشکل داره. من «۷ درست و ۳ تا غلط» یا شایدم «۸ تا درست و ۲ تا غلط» زدم (آخه یکیش رو شک دارم که درست زدم یا نه!)، و درصدی که الان برام اومده شده ۳۷/۸۷ درصد. هرجوری که حساب میکنم درصدم اینکه تو کارنامه م زده نیست:
۱-اگه فرض کنیم که واقعا اون سوال زبانهای برنامه سازی حذف شده (طبق کلیدی که به آقای یاسر دادن!)، درصد من باید ۴۸/۸۸ یا ۴۰ درصد میشد. اما الان اینطور نیست!!!
۲-اگه هم فرض کنیم که هیچ سوالی رو حذف نکردن، درصدم ۴۵/۸۳ یا ۳۷/۵ باید میشد. ولی بازم اینطور نیست.
پس چون ۳۷/۸۷ که الان در کانامه ی من هست به هیچ کدوم از این حالتها نمیخوره، پس نتیجه میگیریم که کلیدی که به آقای یاسر دادن، کلید نهایی نبود و از روی اون تصحیح نکردن. و البته میتونیم هم بگیم که سیستم درصدگیری شون به کل مشکل داره.
البته از این درصدای من که بالا درموردش توضیح دادم، بیشتر میشه نتیجه گرفت که اصلا هیچ یک از سوالای اختصاصی نرم حذف نشده (که اگه حذف میشد، به نفع من میشد و درصدم بالا میرفت!). حتی اون سوال زبانهای برنامه سازی هم به احتمال زیاد حذف نشده!!!(دیگه سوالای غلط دیتابیس و الگوریتم رو که دیگه بیخیال!!)
درضمن درمورد اینکه میگین دستگاه مربوط به خواندن و تصحیح پاسخنامه احتمالا مشکل داره و سوالایی که پاک کردیم رو درنظر میگیره، به نظر من خیلی حرفتون درست نیست؛ چون اگه اینطوری بود باید به نفع من میشد و یه سوال از درس طراحی زبانها که اول درست زده بودم ولی بعدش کلا پاکش کردم ، رو هم برای من درست میگرفت و درصدم حداقل ۶ درصد بالاتر از اونکه حساب کرده بودم میرفت، نه اینکه تازه کمترم بشه.
یه مشکل دیگه هم که داره، مربوط به درصد زبانم هست (که البته تو این یکی یکم به نفعم کار کردن!!) من کلا سه تا زبان زدم. یکی غلط و ۲ تا درست. و اگه سوالی رو حذف نکرده باشن باید درصدم میشد ۵/۵۵ ؛ اما الان شده ۸/۸۴ !!! نمیدونم چرا زیاد شده؟!! حتی اگه سوالی هم حذف کرده باشن، اصلا درصد دقیقم این نمیشه. حتی اگه اون سوالی رو هم که غلط زدم، حذف کرده باشن، نباید درصدم دقیقا این بشه.
به نظر من که اشکال کار از کلیدی هست که باهاش پاسخنامه ها رو تصحیح کردن. واقعا خیلی نامردیه. من الان رتبه م حدود ۲۰۰ شده؛ اما اگه درست و دقیق تصحیح شده بود، الان کلی رتبم بهتر میشد. تازه اگه اون سه چهار تا سوال غلط (که تابلو بودن که مشکل دارن) رو هم حذف میکردن که دیگه هیچی. همه رتبه ها جابجا میشد واقعا. مثلا شاید رتبه ی ۲۰۰ من تبدیل میشد به ۱۰۰
خیلی ظلم میکنن درحق ما
خودتونم که میدونید هر یه سوال اضافه تر زدن، چقدر رتبه ها رو میاره پایین!!!