![]() |
سازمان بازرسی کل کشور حوزه شکایت را وارد دانست-ارائه مدارک-بسیار مهم - نسخهی قابل چاپ |
سازمان بازرسی کل کشور حوزه شکایت را وارد دانست-ارائه مدارک-بسیار مهم - sarbaz1214 - 12 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۵۸ ب.ظ
نقل قول: شهروند گرامی! دوستان مدارک میخوان.همفکری کنیم |
سازمان بازرسی کل کشور حوزه شکایت را وارد دانست-ارائه مدارک-بسیار مهم - yaser_ilam_com - 12 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۲۲ ب.ظ
ببین دوست من مشکل هم همینه آخه مستندات از کجا پیدا کنیم وقتی مدرکی نیست یعنی اسکن کارنامه رو گیر بیاریم اونوقت میشه کاری کرد و ضمیمه پرونده کرد . من اگه داشتم که تا حالا روزگار این سنجش رو سیاه میکردم حالا دوستان راهکاری دارن بگن .. |
سازمان بازرسی کل کشور حوزه شکایت را وارد دانست-ارائه مدارک-بسیار مهم - anyone - 12 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۴۵ ب.ظ
سلام ایرادات سنجش یکی دوتا نیست. نمی دونم چقدر میشه با اینا کاری کرد ولی فکر نمی کنم چیز زیادی داشته باشیم اینکه امکان مشاهده پاسخنامه داوطلب وجود ندارد و عملا سیستم پاسخگویی سنجش ناکارامد و بیشتر یک توهین است و هیچ پاسخگویی وجود ندارد : پاسخی که از این سیستم پس از درخواست مشاهده اسکن خود دریافت می کنید و نام کاربری و رمز عبور و پاسخ دریافتی را ضمیمه اعتراض کنیم. برای اعتراض به عدم رسیدگی به اعتراضها بر کلید نهایی کلید نهایی - کلید اولیه - پاسخ چند استاد معتبر - تصویر تاریخ اعتراضات صورت گرفته (متاسفانه متن اعتراضات در سیستم پاسخگویی سنجش قابل مشاهده نیست).را ضمیمه کنیم. |
سازمان بازرسی کل کشور حوزه شکایت را وارد دانست-ارائه مدارک-بسیار مهم - sarbaz1214 - 12 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۴۶ ب.ظ
(۱۲ خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۲۲ ب.ظ)yaser_ilam_com نوشته شده توسط: ببین دوست من مشکل هم همینه آخه مستندات از کجا پیدا کنیم وقتی مدرکی نیست یعنی اسکن کارنامه رو گیر بیاریم اونوقت میشه کاری کرد و ضمیمه پرونده کرد . من اگه داشتم که تا حالا روزگار این سنجش رو سیاه میکردم حالا دوستان راهکاری دارن بگن ..هیمنو تو شکایتت مطرح کن. بگو چرا اسکن رو نمیدن. |
سازمان بازرسی کل کشور حوزه شکایت را وارد دانست-ارائه مدارک-بسیار مهم - SarahArshad - 12 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۵۲ ب.ظ
اگه بکشونید به مطبوعات راحتتر میشه دنبالش کرد |
سازمان بازرسی کل کشور حوزه شکایت را وارد دانست-ارائه مدارک-بسیار مهم - kavehn - 12 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۱۲ ب.ظ
(۱۲ خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۵۸ ب.ظ)sarbaz1214 نوشته شده توسط:نقل قول: شهروند گرامی! متن شکایت شما چی بود ؟ به من اینو گفتن : نقل قول: نام: *** نام خانوادگی: *** کد ملی: ***تاریخ ثبت شکایت: ۱۳۹۱/۰۳/۱۱ من نوشته بودم، سیستم تصحیح کارنامه ها دقیق نیست ![]() |
سازمان بازرسی کل کشور حوزه شکایت را وارد دانست-ارائه مدارک-بسیار مهم - LARACROFT0 - 12 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۲۷ ب.ظ
عدم وجود سیستم نظارت بر طراحی سوال ها و دقت پایین طراحان!!! |
RE: سازمان بازرسی کل کشور حوزه شکایت را وارد دانست-ارائه مدارک-بسیار مهم - myself - 12 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۵۵ ب.ظ
باید تو کارنامه، پاسخنامه خودمونو عینا بزنن که ثابت بشه واقعا درصدامون چجوریه... از رو اون اگه حرف و حدیث و اشتباهی هم وجود داشته باشه کاملا مشخص میشه دیگه... کار آنچنانی هم نداره که براشون |
سازمان بازرسی کل کشور حوزه شکایت را وارد دانست-ارائه مدارک-بسیار مهم - a.hooshmand - 12 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۱۲ ب.ظ
ظاهرا سازمان سنجش هنوز هم از دستگاهایی استفاده می کند که مال ۳۵ تا ۴۰ سال پیش هستند و دیگه به علت فرسایش دقت لازم را ندارند! چرا هنوز سازمان سنجش از سیستمی استفاده می کند که فقط مداد نرم را می تواند تشخیص بدهد؟ |
سازمان بازرسی کل کشور حوزه شکایت را وارد دانست-ارائه مدارک-بسیار مهم - fatima1537 - 12 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۱۲ ب.ظ
وقتی موسسه ای مثل قلمچی کارنامه را به داوطلب میده چرا برای رفع شبهه و اعتراض داوطلبان، سنجش که نتایجش حساسیت بیشتری دارند کارنامه را ارائه نمیدهد برای بعضی آزمونها، مثل دستیاری پزشکی و چند آزمون دیگر تصویر پاسخنامه داده شد . |
سازمان بازرسی کل کشور حوزه شکایت را وارد دانست-ارائه مدارک-بسیار مهم - sarbaz1214 - 12 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۲۴ ب.ظ
(۱۲ خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۴۵ ب.ظ)anyone نوشته شده توسط: برای اعتراض به عدم رسیدگی به اعتراضها بر کلید نهاییاحسنت. کلید نهایی - کلید اولیه - پاسخ چند استاد معتبر. " و اسکن صفحات کتاب مرجع" |
سازمان بازرسی کل کشور حوزه شکایت را وارد دانست-ارائه مدارک-بسیار مهم - bbc_sh - 12 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۴ ب.ظ
واسه کنکور کارشناسی هم کارنامهها رو میزنن |
سازمان بازرسی کل کشور حوزه شکایت را وارد دانست-ارائه مدارک-بسیار مهم - arixooo - 13 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۴۲ ق.ظ
یه چیز رو من میتونم مستند بهتون نشون بدم اون هم سوال ۷۴ هوش مصنوعی آی تی که به صراحت داره میگه سرعت جلو سو از عقب سو بیشتر است که ۳ سال پیش خودشون میگفتن کمتره(سوال تکراری بوده)...اصلا کاری به کتاب سورس هم نداشته باشیم خودشون دارن هر سال یه چیزی میگن.. |
سازمان بازرسی کل کشور حوزه شکایت را وارد دانست-ارائه مدارک-بسیار مهم - Br2012 - 13 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۴۵ ق.ظ
ببخشید بچه ها ، ولی خواب دیدید خیر باشه!!! |
RE: سازمان بازرسی کل کشور حوزه شکایت را وارد دانست-ارائه مدارک-بسیار مهم - LordAriana - 13 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۵۳ ق.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۴۵ ق.ظ)Br2012 نوشته شده توسط: ببخشید بچه ها ، ولی خواب دیدید خیر باشه!!! دقیقا. دوستان هنوز متوجه نشدن کجا هستن ![]() ![]() |