نقل قول: این کتاب گارسیا ۸ فصل اولش چند صفحه میشه؟ زیاده؟
این چند فصل انتقال دادهس بیشتر؟
خوبه؟
تو حل تستای کنکور کمک میکنه؟
تا آخر فصل هشتم= ۴۴۲صفحه
..................................
فصل اول= شبکه های ارتباطی و سرویس ها> صفحه شروع=۱۶
فصل۲= برنامه های کاربردی ومعماری های لایه بندی شده> صفحه شروع=۳۸
فصل۳= مبانی انتقال دیجیتال شبکه> 60
فصل۴= شبکه های سوئیچینگ مداری> 124
فصل۵= پروتکل های نظیر به نظیر و لایه پیوند داده> 173
فصل۶= پروتکل های کنترل دسترسی رسانه وشبکه های ناحیه محلی> 239
فصل۷= شبکه های سوئیچینگ بسته ای> 344
فصل۸= معماری TCP/IP > ص ۳۸۸ تا ص۴۴۲
، به نظرم از نسبت به تننباوم بیشتر انتقال داده ای باشه.
....................................
استاد حقیقت میگفتند، سوالات کنکور از این کتاب طرح میشه. علت اینکه من مطمئنم ایشون درست می گند:
- شاید بدونید که دانشگاه امیرکبیر قطبه شبکه ایرانه پس احتمال اینکه استادای اونجا طراح سوال باشد زیاده.
- من از یه دانشجوی ارشد-آی تی-شبکه-ورودی۸۷-دانشگاه شریف- که کارشناسی رو امیرکبیر بوده، شنیدم که گفت تمام سوالای کنکور از جزوه دوره کارشناسی من اومده بود، پس این هم احتمال طراح سوال بودن استادای اونجا رو بالا میبره.
- اگه از کتاب سیستم عامل تننباوم/ویرایش۳/ترجمه دکتر حقیقت، انتهای کتاب و پشت جلدش رو خونده باشید، در اونجا دکتر حقیقت رو معرفی کرده و گفته که ایشون دکتراشون رو از دانشگاه امیرکبیر گرفتند پس احتمال زیاد با استادای اونجا در ارتباطند
- ایشون مدیر گروه کامپیوتر وit پارسه و استاد باسابقه و مطرح کنکوری درس شبکه هستند، پس حتما" زیر و بم سوالای کنکور رو در آوردند.
**پس نتیجه می گیریم که باید به راهنمایی استاد حقیقت اطمینان کرد.
**ایشون سر کلاس های کنکور بر مبنای جزوهی شبکه پارسه که خودشون تالیف کردند، تدریس می کنند. اما به عنوان مکمل کتاب گارسیا رو معرفی کردند.
*شنیدم جزوه شبکه پارسه اشتباهات تایپی زیاد داره تاحدی که بعضی جاها مفهوم رو عوض کرده، پارسه هم چندین ساله که این جزوه رو چاپ می کنه ولی هنوز اونو اصلاح نکرده. استاد حقیقت سر کلاس کنکور اشتباهات رو به دانشجوهاشون میگند تا تصحیح کنند.(طبق گفتهی mahdieh-Z در اولین کامنت
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
)
*قراره voice کلاس شبکه-د.حقیقت به دستم برسه، از اون به همراه جزوهی شبکهی پارسه-تالیف د.حقیقت، استفاده می کنم. این طوری هم یاد میگیرم و هم جزوه تصحیح می شه. تو دور اول تستا رو نمیخونم، تا فقط یه دید از کل درس دستم بیاد، بعد میرم سراغ تستا، هرجا لازم دیدم، بخش مربوطه رو از کتاب گارسیا میخونم.
*جزوهی شبکهی پارسه که من الان دارم چاپ ۸۸ هستش و با چاپ ۸۶ اش که قبلا" دیدم، هیچ فرقی نکرده، حتی سولای کنکور هم به اون اضافه نشده.
*در جزوهی شبکهی پارسه چاپ۸۸، بعد از هر دو فصل، تست هایی مربوط به دو فصل قبلی رو آورده، برای بعضی از این تست ها، اصلا" نگفته برای چه سالیه، برای بقیه که گفته، خیلی قدیمی اند (۷۹و۸۰و۸۱). در انتهای جزوه، سوالات کنکور درس شبکهی مهندسی it و درس انتقال دادهی مهندسی کامپیوتر-گرایش معماری کامپیوتر، سال های ۸۳ و ۸۴، رو با پاسخ آورده.
*به نظرم استفاده از کتاب شبکهی پوران هم لازمه، بیشتر به جهت قابل اعتماد بودن حل سوالات کنکور در آن (طبق گفتهی mahdieh-Z در اولین کامنت
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
) و اینکه مطالب فقط-خوندنی این درس رو بطور خلاصه داره.(سادهتر گفته و اشتباهاتش رو در غلطنامهی انتهای کتاب ذکر کرده)
*** اگه اصلاح شده جزوهی شبکه پارسه رو کسی سراغ داره، اگه براش ممکن بود، اشتباهات (+صحیح هر اشتباه+ شماره صفحه و خط موردنظر) رو فهرست کنه و بگزاره تو انجمن، تا همه استفاده کنند.