کاش بجای کم کردن ظرفیت ها تاثیر معدل و بر میداشتن آخه چه معنی داره معدل؟؟؟؟
و سوالاتو استاندارد می کردن؟؟
(۰۸ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۳ ب.ظ)abbassep نوشته شده توسط: بچه ها شما دیگه خیلی بلند پروازین
آقا اینکه دانشگاهی مثل شریف دانشگاه خوبیه شکی نیست ولی دیگه این دانشگاه های مثلا غیر انتفاعی هم اینقدر بد نیستن که می گین. به خود آدم بستگی داره که چه طور پیشرفت کنه. حالا مثلا کدوم یکی از اساتید شریف تو دنیا اسمو رسمی داره که شما اینقدر بزرگش کردین. مگه الان کسایی که شریفی شدن و از آونجا فارغ التحصیل شدن آپلو هوا کردن؟
بیایین یه کم درست فکر کنیم توی یه کنکوری مثل امسال که با ۴ درصد اختلاف در درس مشترک حدود ۴۰۰ نفر رتبه ها جا به جا می شه چه فرقی بین یه رتبه ۶۰۰ ی با یه رتبه ۲۰۰ ی هست؟ بله شاید موقعیت کاری یه کم بهتر شه ولی دیگه کسایی که غیر انتفاعی قبول می شن رو اینقدر کوچیک نکنین! کسایی که توی تقریبا ۲۸۰۰۰ داوطلب امسال مثلا ۵۰۰ یا ۶۰۰ آوردن کم زحمت نکشیدن من نمی دونم چرا متاسفانه این که یکی غیر انتفاعی قبول می شه بچه ها خیلی بهش بی توجه هستن . به نظر من این طرز فکر اصلا درست نیست.
به نظر منم دانشگاه مهم نیست و شاید یه نفر تو یه دانشگاه غیر انتفاعی خیلی تلاش کرده باشه.
اما تو یه دانشگاه غیر انتفاعی یا خیلی از دانشگاهها میشه معدل های خیلی خوب آورد که یه دانشجو تو شریف یا دانشگاههای سخت گیر نمیتونن همچین معدلی بیارن
به نظر من گذاشتن معدل برا کنکور ارشد مزخرفه چون واقعا همه در یه سطح نیستن.