(۰۳ خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۰۴ ب.ظ)jafar.sh نوشته شده توسط: متشکر دوست عزیز: لطفا مشکلات پایگاه داده ای که من طراحی کردم را بگید و اینکه ایا میشه در یک جدول طبق عکس بالا مثلا ۵ کلید اصلی تعیین کرد و ان را به جدول دیگه ای ارتباط داد؟؟؟؟ من این کار را کردم ولی ارور میده!!!! ایا این کار اصولی هست!!!! و اینکه من عاقبت نفهمیدم که چطور باید در ارتباط دو جدول : ارتباطاتش را تشخیص داد!!!طبق عکس بالا: ایا ارتباطات یک به چتدی که دادم درست هست!!!؟؟؟
سپاس
مشکل پایگاه داده شما بیشتر با مواردی که تو پست قبلی گفتم حل میشه
مثلاً برای کتاب فقط یک کتاب کافیه و جداولی مثل ثبت کتاب، کتاب برگشتی به نظرم درست نیست، کتابها در جدول کتاب ذخیره میشن ( نمیدونم منظورتون در مورد کتاب برگشتی چیه)
هر جدول فقط یک کلید اصلی می تونه داشته باشه، میتونید فیلد هایی با خاصیتUnique ایجاد کنید به این معنی که این فیلد اجازه تکرار مقدار ندارد، مثلاً اگه فیلد Name را Unique کنید به این معنیه که هیج دو اسم مشابهی نمیتونن تو جدول ذخیره بشن
برای ارتباط با جداول دیگه همانطور که تو پست قبلی در مورد نوع ارتباط ها گفتم باید از کلید خارجی استفاده کنید(به جز ۱-۱)
در مورد تشخیص اینکه رابطه تون چند به جند باشه باید تحلیل کنید، مثلاً میگید تو سیستمی که من طراحی می کنم هر شخص میتونه چندین کتاب قرض کنه و یک کتاب هم توسط چندین نفر به امانت برده میشه پس این ارتباط n-n هستش
در مورد بقیه روابط هم همینطور